Fakulta zdrav. studií Pardubice - studujete?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dcera studuje třetím rokem na této fakultě, ale obor rentgenový laborant. První rok trošku makačka, ale další roky v pohodě, třeťák samá praxe. V porovnání, že já jsem před 3 lety dálkově studovala PF v HK - obor komunikace ve státní správě, tak fakt více předmětů až do třeťáku a fakt dřina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera studuje třetím rokem na této fakultě, ale obor rentgenový laborant. První rok trošku makačka, ale další roky v pohodě, třeťák samá praxe. V porovnání, že já jsem před 3 lety dálkově studovala PF v HK - obor komunikace ve státní správě, tak fakt více předmětů až do třeťáku a fakt dřina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jedna babička Děkuji moc za příspěvek, to je hezké, že jste napsala.
…Slyšela jsem o této vš něco podobného, co říkáte…Ať se daří… ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobry den, potrebuji aktualni informace o studium na univerzite v PCE. Planuji si v pristim roce podat prihlasku na vseobecnou sestru a z doslechu hodne stezili prijimaci rizeni a v kombinovanem studium castejsi prednasky. Jak je ta skola obtizna? Samozrejme nic nedaji zadarmo a chce to ucit a ucit. Mam zdravotnickeho asistenta uz tedy roky vystudovanou a je skoda zustat jen u maturity. Prosim o poznatky. Dekuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobry den, potrebuji aktualni informace o studium na univerzite v PCE. Planuji si v pristim roce podat prihlasku na vseobecnou sestru a z doslechu hodne stezili prijimaci rizeni a v kombinovanem studium castejsi prednasky. Jak je ta skola obtizna? Samozrejme nic nedaji zadarmo a chce to ucit a ucit. Mam zdravotnickeho asistenta uz tedy roky vystudovanou a je skoda zustat jen u maturity. Prosim o poznatky. Dekuji
Ahoj, já už teda po škole (2016 konec) na Bc. Všeobecný. Přijímačky jsou právě super, že neděláš žádný omáčky kolem. Čistě jen sesterský a lékařský znalosti. Tehdá mi to přišlo v pohodě, protože jsem byla naučena ještě z maturit. Letos jsem se hlásila na kombinované Mgr. A přijímačky nebyli z důvodu nenaplněných kapacit. Ubejvá lidi, co by to chtěli studovat
třeba příští rok zase žádné nebudou. Studium Bc. Je fakt náročný (prezenční). Nejsem lajdál a učení mi nedělá extra problém. Bylo hodně chvil, kdy jsem si řikala, že toho po nás chtějí nad rámec (sestra-lékař) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hedvikaaa píše:
Ahoj, já už teda po škole (2016 konec) na Bc. Všeobecný. Přijímačky jsou právě super, že neděláš žádný omáčky kolem. Čistě jen sesterský a lékařský znalosti. Tehdá mi to přišlo v pohodě, protože jsem byla naučena ještě z maturit. Letos jsem se hlásila na kombinované Mgr. A přijímačky nebyli z důvodu nenaplněných kapacit. Ubejvá lidi, co by to chtěli studovattřeba příští rok zase žádné nebudou. Studium Bc. Je fakt náročný (prezenční). Nejsem lajdál a učení mi nedělá extra problém. Bylo hodně chvil, kdy jsem si řikala, že toho po nás chtějí nad rámec (sestra-lékař)
Ja chci teda musim kombinovane Bc. vseobecne osetrovatelstvi. Jedna kolegine rikala, ze jsou PCE narocny a ted zmenili vyuku na patek a v sobotu kazdy tyden, coz je fakt narocny. Prave k tomu jeste pracuju v nemocnici, tak nevim jestli to dam. To mas skveli, ze nemusis delat prijimacky
ja to mam horsi, uz 10let jsem po maturite a kupa veci jsem zapomela
nejvic me teda stve to dojizdeni kazdy tyden. Nechapu proc to zmenili ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja chci teda musim kombinovane Bc. vseobecne osetrovatelstvi. Jedna kolegine rikala, ze jsou PCE narocny a ted zmenili vyuku na patek a v sobotu kazdy tyden, coz je fakt narocny. Prave k tomu jeste pracuju v nemocnici, tak nevim jestli to dam. To mas skveli, ze nemusis delat prijimackyja to mam horsi, uz 10let jsem po maturite a kupa veci jsem zapomela
nejvic me teda stve to dojizdeni kazdy tyden. Nechapu proc to zmenili
U nás holky v nemocnici na to měli volno. Byl to den zaplaceny jako kdyby jsi byla v práci ![]()
Každý týden mi to teda příjde fakt morda. Učiva je, ale hrozně moc
.
Jako jestli nemáš děti, tak bych do toho šla
Ve druhém případě to bude hodně drsný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja chci teda musim kombinovane Bc. vseobecne osetrovatelstvi. Jedna kolegine rikala, ze jsou PCE narocny a ted zmenili vyuku na patek a v sobotu kazdy tyden, coz je fakt narocny. Prave k tomu jeste pracuju v nemocnici, tak nevim jestli to dam. To mas skveli, ze nemusis delat prijimackyja to mam horsi, uz 10let jsem po maturite a kupa veci jsem zapomela
nejvic me teda stve to dojizdeni kazdy tyden. Nechapu proc to zmenili
U nás holky v nemocnici na to měli volno. Byl to den zaplaceny jako kdyby jsi byla v práci ![]()
Každý týden mi to teda příjde fakt morda. Učiva je, ale hrozně moc
.
Jako jestli nemáš děti, tak bych do toho šla
Ve druhém případě to bude hodně drsný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hedvikaaa píše:
U nás holky v nemocnici na to měli volno. Byl to den zaplaceny jako kdyby jsi byla v práci
Každý týden mi to teda příjde fakt morda. Učiva je, ale hrozně moc.
Jako jestli nemáš děti, tak bych do toho šlaVe druhém případě to bude hodně drsný
Deti mam a rovnou 2 a navic sama na ne, tedy s pomoci mamky. Jestli jsem spravne koukala tak kazdy tyden, coz bude drsny to dojizdeni. Kdyz nejakoz hodinu vynecham, tak me vyrazi? Ono bude komplikace sehnat na kazdy tyden hlidani. Ja prave pocitala jednou za 14.dni a ted tohle
- Citovat
- Upravit
@Hedvikaaa píše:
U nás holky v nemocnici na to měli volno. Byl to den zaplaceny jako kdyby jsi byla v práci
Každý týden mi to teda příjde fakt morda. Učiva je, ale hrozně moc.
Jako jestli nemáš děti, tak bych do toho šlaVe druhém případě to bude hodně drsný
Ta doporucena literatura, ucila ses z tech knizek na prijimacky? Daji se sehnat v knihkupectvi?
- Citovat
- Upravit
Ahojda, najde se tu prosím někdo, kdo studuje tuto fakultu obor ošetřovatelství? Zajímala by mne náročnost studia a zkušenosti. díky