Kurzy Seduo.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurzy Seduo.cz
chodíte někdo na tyto kurzy? https://www.seduo.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Akorát na to taky koukám. Vypadá to docela zajímavě. Hlavně ta angličtina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Reacta píše:
Akorát na to taky koukám. Vypadá to docela zajímavě. Hlavně ta angličtina.
Já taky, angličtina mě zajímá, jsem v ní slabší. Zrovna se tam snažím zaregistrovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chipsa píše:
Já taky, angličtina mě zajímá, jsem v ní slabší. Zrovna se tam snažím zaregistrovat.
Už jsem registrovaná a jedu ájinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně. Já taky. Sice se tak nějak domluvím, ale potřebuju to akutně začít zase cvičit, nebo zakrním. Hlavně se naučit učit se nějak efektivně. Jinak koukala jsem na ten kurz zdarma tý angličtiny a začátky jsou spíš o povídání od toho lektora, jak se učit, kde čerpat a tak. Někde před koncem je i samotná angličtina a na závěr test. Dokonce o tom vystaví i certifikát, když to dokončíš a člověk si to může i vytisknout, že to absolvoval.
Příspěvek upraven 03.01.17 v 19:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky když si dáte tu ájinu, tak to graded readers je super, o tom jsem ani neslyšela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem se tam dívala dřív taky na Excel, ale zajímalo by mě, jak dlouho je to zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u některých, co jsou placené a teď zdarma, tak je u nich napsáno, do kdy je ta nabídka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho ještě radši nezapla, pořád na něj koukám s těma zdviženýma rukama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky já třeba rozumim, ale mám problém mluvit. Mám určitou bariéru, jakoby se člověk bál, že bude trapnej, nebo že řekne blbost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit