Učitelství pro MŠ ( kombinovaně )
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učitelství pro MŠ ( kombinovaně )
Ahoj maminky, měla bych menší dotaz. Chtěla bych tento rok začít studovat Učitelství pro MŠ ( dálkově-kombinovaně ). Jenže mám strach, že neuspěju u přijímacích zkoušek. Většina z nich jsou buď nějaké TSP testy nebo SCIO. Nevíte někdo o nějaké dobré škole, kde nějaká šance na přijetí vůbec je. Záleží mi také na obtížnosti talentových zkoušek např. hraní na klavír. Základní noty zahraji, ale že bych byla nějaký virtuóz to opravdu ne. Bydlím poblíž Žďáru nad Sázavou, takže hledám něco co není 3 hodiny cesty. Zatím se mi velmi zamlouvá Olomouc, ale tam prý přijmou maximálně 20 studentů do třídy, takže nejspíš bez šance
Budu vděčná za každou radu. Třeba se tu mezi vámi najde někdo, kdo tento rok chystá také studovat, tak poradí
Děkuji moc za každou odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ŠANCE ke na soukromé v Karvine. Najdi si pedagogika Karviná, seznam to jisti. Na veřejných školách je desny natresk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verousek4 píše:
Ahoj maminky, měla bych menší dotaz. Chtěla bych tento rok začít studovat Učitelství pro MŠ ( dálkově-kombinovaně ). Jenže mám strach, že neuspěju u přijímacích zkoušek. Většina z nich jsou buď nějaké TSP testy nebo SCIO. Nevíte někdo o nějaké dobré škole, kde nějaká šance na přijetí vůbec je. Záleží mi také na obtížnosti talentových zkoušek např. hraní na klavír. Základní noty zahraji, ale že bych byla nějaký virtuóz to opravdu ne. Bydlím poblíž Žďáru nad Sázavou, takže hledám něco co není 3 hodiny cesty. Zatím se mi velmi zamlouvá Olomouc, ale tam prý přijmou maximálně 20 studentů do třídy, takže nejspíš bez šanceBudu vděčná za každou radu. Třeba se tu mezi vámi najde někdo, kdo tento rok chystá také studovat, tak poradí
Děkuji moc za každou odpověď
mrkni škola maja mladá boleslav
- Citovat
- Upravit
@verousek4 píše:
Ahoj maminky, měla bych menší dotaz. Chtěla bych tento rok začít studovat Učitelství pro MŠ ( dálkově-kombinovaně ). Jenže mám strach, že neuspěju u přijímacích zkoušek. Většina z nich jsou buď nějaké TSP testy nebo SCIO. Nevíte někdo o nějaké dobré škole, kde nějaká šance na přijetí vůbec je. Záleží mi také na obtížnosti talentových zkoušek např. hraní na klavír. Základní noty zahraji, ale že bych byla nějaký virtuóz to opravdu ne.
PdF MU Brno.
Přihlášek 193
Přijato 70
Výsledek v testu TSP - 40,72
Statistika viz http://is.muni.cz/…podminky.pdf
Ten výsledek je v řeči absolutních čísel - získat 18 bodů z 60 max. možných (viz statistika na http://www.muni.cz/…atistiky.pdf )
TSP - http:/muni. cz/tsp
Pouze TSP - žádné talentovky, foniatrie, nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učitelství pro MŠ
Zdravím, najde se tu někdo kdo studoval dálkově učitelství pro MŠ na Karlově Univerzitě? Chtěla bych zkusit bakalářské studium, ale bojím se že nedám tělocvik
Kdyby mi někdo řekl jak to tam chodí budu vděčná Děkuji
- Citovat
- Upravit