Falešné obvinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
7.1.13 19:39
@Lenka002 píše:
Tak jak to dopadlo?

Take jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 15:35

Napíšu jak to dopadne až 10.1

Ahoj
nebojte napíšu sem až se dovím co dál, zatim u nas sociálka ani nebyla, uvidime jestli příjdou zítra, ale mám tam jít 10 ledna rano tak vecer napíšu jak to šlo, ale uvidíme. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.1.13 15:37

No beru tam s sebou malou i přítele, at je tedy videt že je zdravá a v pohodě :-D a že ma ke me dobrý vztah.

• Citovat
  • Upravit
4885
8.1.13 16:18
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.1.13 19:27

Drzte se… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 19:41

Dik, nic jneho nam nezbývá, už aby to bylo za nami to čekání je nejhorší.

• Citovat
  • Upravit
5635
8.1.13 19:45
@Anonymní píše:
Dik, nic jneho nam nezbývá, už aby to bylo za nami to čekání je nejhorší.

Jen se jeste zeptam, asi jsem to pripadne prehledla. Jedna se tedy o tvou rodinu, nebo stale nevis vubec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.13 19:48

Nevim vubec nic. Spis se jedna o mou. Prave radeji napisu az budu vedet konkretne.

• Citovat
  • Upravit
5635
8.1.13 19:51
@Anonymní píše:
Nevim vubec nic. Spis se jedna o mou. Prave radeji napisu az budu vedet konkretne.

Dobre :) Hlavne se nenervuj, pokud jsi nic neudelala… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 16:05

Ahoj tak to byl nekdo z drivejska koho ani neznam nak dobre pet let sme se nevideli, on pres nekoho na facebooku videl moje fotky kde jakoby piju alko a pritom to tam bylo jen ze srandy a obvinil me ze tim kazim zdravi ditete v tehotenstvi i u kojeni. Ale byla to lež, protože ty fotky tam byly z legrace, navic ta jedna za prohibice z restaurace, takže tam ani alko bejt nemohl.
No fakt přišerny, on je to nakej radikalni fanatik, tak nechápe srandu.
No pry sem prijde jeste socialka do 14 dnu ale to snad jen uz z formality. No uvidim zda nedam zalobu pro pomluvu no uvidim, nechci mit vic prud.
No dejte si radsi bacha co davate na fb to je fakt strašný jak nejaky lidi ani nepochopí humor, a jeste se človeku pletou do života.
To jsem fakt nepochopila, tomu člověku jsem nic neudelala, ani jsme nebyli kamaradi proste desny. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
10.1.13 16:27
@Anonymní píše:
Ahoj tak to byl nekdo z drivejska koho ani neznam nak dobre pet let sme se nevideli, on pres nekoho na facebooku videl moje fotky kde jakoby piju alko a pritom to tam bylo jen ze srandy a obvinil me ze tim kazim zdravi ditete v tehotenstvi i u kojeni. Ale byla to lež, protože ty fotky tam byly z legrace, navic ta jedna za prohibice z restaurace, takže tam ani alko bejt nemohl.
No fakt přišerny, on je to nakej radikalni fanatik, tak nechápe srandu.
No pry sem prijde jeste socialka do 14 dnu ale to snad jen uz z formality. No uvidim zda nedam zalobu pro pomluvu no uvidim, nechci mit vic prud.
No dejte si radsi bacha co davate na fb to je fakt strašný jak nejaky lidi ani nepochopí humor, a jeste se človeku pletou do života.
To jsem fakt nepochopila, tomu člověku jsem nic neudelala, ani jsme nebyli kamaradi proste desny. :roll:

8o 8o Ježiši to je děs!!! :cert: Někteří lidi fakt nemají nic jiného na práci, jak osočovat slušné lidi :roll: Tak hlavně, že už víš, za co to bylo..Té sociálky se neboj, to oni zkontrolovat prostě musí..
Aspoň už vím, proč nemám FB.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5635
10.1.13 19:06

Tak to je hodne drsny…co ns to rici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
11.1.13 14:06

Tak to je hnus.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
11.1.13 14:16

8o já bych toho člověka asi navštívila :pocitac: a nebo na něj podala trestní oznámení. To je síla, co si někteří dovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.13 19:00

Taky jsem premejslela nad trestnim oznamenim o pomluve ale nechci vic stresu. Priste jestli bude prudit dal a nenecha toho tak to podam, ale doufam ze uz to toho divneho cloveka uspokojilo, a ze bude prudit uz jinde.
Ja myslim ze pokud bude na poldech prudit dal tak s tim poldove neco udelaji a bude mit vetsi maslo na hlave nez kdyz neco podam já. A nechci vic stresu i kvuli male jen tajne doufam ze se to tomu cloveku vrati. Ja ani nevim kde bydli nemam na nej zadnej kontakt. A on si dovoli tohle 8o :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová