Falešné obvinění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.1.13 08:22
@fifinka609 píše:
@Timinka Ne nemyslím si opak.Ale doufám, že jseš si jistá tím, že ta výchova je opravdu hodně narušená. Znám mnoho rodin, kteří se zodpovědně starají o své děti, ale přesto PŘÍLEŽITOSTNĚ!!! povolí svým dětem alkohol pod dohledem. Myslím, že je to rozumnější než je to nechat testovat někde v parku, kde vyžahnou láhev vodky, protože nebudou mít páru o tom, co to s nimi udělá. A jestli jsi podala trestní oznámení na základě nějaké fotky, tak mi to přijde zvláštní, protože jak z té fotky můžeš poznat, kolik toho vypila? Oni totiž puberťáci rádi přehrávají, jak jsou hrozně opilí. Já od čerstvých 15ti bydlela s přítelem a co si pamatuji, tak jsem už hodně dobře nesla za své chování odpovědnost. Ty sama víš ale nejlépe, jestli to bylo nutné, nebo tě jen štvali a ty ses pomstila :nevim:

Přesne kdyz je to na tech lidech faaakt videt a fakt jsou to nepřizpůsobívý občane, kteri treba misto pozdravu nadávka a podobne, tak jako proc ne jinak to ma clovek sám na triku ze nic nedelal ale kdyz je to nekdo, kdo si to hlídá, a ma svedky na to ze si to hlidá, je slušnej všechny zdraví, dite prospívá tak tohle je nad moje chapání, ze proste nekdo takhle rád prudí a nestará se sám o sebe, tohle nechápu. A proc nevyšetřej dotyčného jestli neni psychicky nemocný a paranoidni co treba ze je on sam tomu dotycnemu nebezpecny, druhou stranu policie necha byt a to nechapu proc nejdriv nezjisti zda ten clovek neni cvok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 20:49

No musim rict ze me by bylo proti srsti vubec nekoho udavat, proste člověk se muze splest, jako se to stalo me. Podle fotek taky clovek nevi. Navic na facebooku davaj lidi i narafičene fotky jen z legrace, mimina s flaskama treba whisky jako naka moje vzdalena znama a clovek vi ze ty lidi to delaj ze srandy, ze to jsou slušni lide. Proste po pravde nekoho udat musel by k tomu fakt bejt viditelnej a dlouhodobej duvod a clovek by ty lidi musel denne potkavat aby vedel ze je neco spatne, a ne ze si kazdej svoje mindraky bude srovnávat na lidech kteri neco myslej jen ze srandy, jak je na facebooku zvykem. No kdyby se radsi lidi starali samy o sebe a o svoje problemy. A neprudili ostatni takhle bych to asi videla ja.
Tohle je jak hon na carodejnice kdysi davno, kazdej si vymslel prd a co s tim kdo tehdy udelal proste takova udavacska mentalita jak za komunistu je mi fakt cizí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.15 17:03

Jsem obviněný z trestného činu, jsem předvolán k opětovnému již 6stému výslechu, ale já už vše řekl a víc nemám dodat, jaké mám práva, mohu výpověd odmítnout, odmítnout vypovídat? jak mám onu věc oznámit na kriminálku? dopisem?…děkuji za reakce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová