Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co se stalo dál? Policajti tě nějak vyšetřovali? Tak asi zjistili, že se nic neděje a hotovo. Máš z toho snad nějaké problémy? Nějak nechápu, co ti vlastně vadí?
Všude se tady píše, jak je lepší kdeco udat, než mít na krku nějaké nehlášení týrání dítěte, tak to ber tak, že policajti aspoň prověřili, že ho opravdu netýráš a máš to černé na bílém.
@Jura007 píše:
No někdo ti záviděl a tak ti chtěl uškodit. Vítej v realitě…
Nebo se někomu něco nelíbilo a nahlásil jí. Máš celkem málo informací, abys mohl něco takového vypustit z pusy. ![]()
Dneska se tomu už směju, ale před lety mě přišel o víkendu navštívit policajt, že dostali od sousedky upozornění na to, že vařím drogy. Usoudil, že nevařím… Za týden na to přišla sociální pracovnice, že se špatně starám o své děti. Mám jen jedno a sousedka jaksi nezaregistrovala, že v bytě došlo k výměně nájemníků. Ona to byla celkem potížistka a ti přede mnou chodili na úřad podávat vysvětlení pořád ![]()
Jak jsi měla ohrožovat zdraví svého dítěte? Musel tě udat někdo, kdo tě zná a ví jméno a adresu, nekkřičí se u vás často a nebyli to sousedi?
No ještě je to v šetreni za pár to budu snad vedet, jde o to ze sousedi vetsinou malou chvalej jak krasne tape a tak a jesttli jim neco vadi tak prece mohli prijit a rict to kdyz vidi ze jsme slušni a zdravíme a tak. No nechápu že to rovnou řeší takhle jestli to jsou sousedi a nereknou nam abychom neco zmenili no nechapu hlavne ze malou dost casto lidi kolem chvalej a ted najednou prislo tohle a vubec nevim jak to bude dal spis me vadi ta nejistota ze nevim zatim kdo to byl ale to mi tam reknou ze jo. Prece poldove jsou az kdyz selze sousedska domluva ne.
Hlavne ten clovek to nemohl poslat v jinou dobu nez o vanocnich svatcich a pred silvestrem to fakt dvakrat tak potesi.
![]()
Já to pořád nechápu? Děťátko je s modřinami, nebo se u vás moc křičí nebo je hladové nebo co?
@Anonymní píše:
No ještě je to v šetreni za pár to budu snad vedet, jde o to ze sousedi vetsinou malou chvalej jak krasne tape a tak a jesttli jim neco vadi tak prece mohli prijit a rict to kdyz vidi ze jsme slušni a zdravíme a tak. No nechápu že to rovnou řeší takhle jestli to jsou sousedi a nereknou nam abychom neco zmenili no nechapu hlavne ze malou dost casto lidi kolem chvalej a ted najednou prislo tohle a vubec nevim jak to bude dal spis me vadi ta nejistota ze nevim zatim kdo to byl ale to mi tam reknou ze jo. Prece poldove jsou az kdyz selze sousedska domluva ne.
Hlavne ten clovek to nemohl poslat v jinou dobu nez o vanocnich svatcich a pred silvestrem to fakt dvakrat tak potesi.
Nevíš za co Tě udali? Tak jak víš, že Tě udali? To za Tebou přišla policie, že Tě někdo udal, ale neřeknou Ti za co? To asi né, že..
A ty nemáš ještě nic oficiálního? A jak to potom víš, žě tě někdo udal. Když ti policajti pošlou předvolání, tak tam by mělo být proč tě předvolávají.
@Anonymní píše:
No pochybuju, že ti řeknou kdo. Tak uvidíš, z čeho tě vlastně obvinili. Tak stačilo, aby dítě párkrát brečelo v noci a už to mohlo starý ještěry pobouřit
však svědomí máš čistý, nemáš se čeho bát ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda někdo nema podobnou zkušenost, že bez nějaké předchozi domluvy vás nekdo udal na policii čr napriklad za ohrožování zdraví dítete a vy jste pritom ani nevěděli o co jde.
proste z toho je akorat velká depka a ze zivot je takhle nefer to uz je fakt moc. Co všechno muze vubec nekomu vadit? Jen naka blbost a uz to da na policii je to normalni?
Nemam se čim chlubit ale me se to stalo a opravdu nevim co komu vadilo a jsem si jistá že šlo o pomluvu. Víte někdo jak se bránit kdyz vás někdo falešně obvini?
Slušné je kdyz je nejaky problem prece zajit nejprve za tim clovekem a domluvit mu a kdyz to nezabere tak policie ale rovnou policie a kdyz fakt nema ten clovek duvod. Namém dítěti je vidět že všestraně prospívá, na vsechny venku je společenské pohodově proste jak má byt a nevim vubec komu co vadilo. Ale prijde mi to strasne nespravedlive, kdyz se o nej starám dobře.