Falešně těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
19.11.13 23:00

@nikypiky92 prosím tě a co si měla za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.13 23:02

Já kupovala v Dr Max té jejich značky, 2 v 1.. Obyčejnej klasickej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.11.13 23:04

Tady se nedá nic poradit, snad jen popřát hodně sil, ať to zvládneš. Jestli jsi těhotná, se dozvíš v pátek. A za sebe můžu říct, co bych dělala já. Dítě bych si nechala a nějak to zvládla. Ty si to musíš vyřešit sama a s otcem dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.13 23:27

Takže asi stát se to může, že vyjde falešně, ale pravděpodobnost je hodně malá, spíš nulová :(
Navíc po tomhle druhém císaři mi řekli, že bych měla s třetím dítkem počkat minimálně tři roky..
S taťkou dítka asi moc počítat nemůžu, volil by raději interupci. Že je to ted moc brzo, taky to nečekal a nechtěl. Asi by mě hned neopustil, ale v budoucnu bych sama stejně asi zůstala a se třemi dítky. To bych jim já sama asi nedokázala dát vše co by potřebovali a chtěli. Milovala bych je všechny tři, ale děti taky potřebujou toho chlapa a se třema už by mě asi jen tak žádnej nechtěl… A tolik věci, bydlení, jídlo, sama jen s alimentama bych to neutáhla a z práce by mě brzo vyšoupli, až bych nastoupila, když bych byla sama s dětma a neměla třeba nikoho ko by s nima byl, vyzvedával je atd… :( Už s těma dvěma to nemám lehký, ach jooo :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
19.11.13 23:50

@hanyhorr na druhou stranu máš výhodu že máš vlastní byt - alespoň jsem to tak pochopila..takže odpadává nájemné… dyžtak si myslím, že se třema dětma by jsi mohla dostat nějaké příspěvky na bydlení atd.. jako matka samoživitelka.. otec by měl platit na každé dítě alimenty (ono to moc není, ale poplatíš z toho elektriku, vodu a já nevím co tam všechno máte).. oblečení můžeš kupovat různě po sekáčích nebo koupíš od nějaký maminky co má děti - nebo prostě v akcích, dá se to vyčíhnout..
To víš, bylo by lepší mít nějakou práci jistou.. to v dnešní době není ale žádná.. tak to snad už jen potom doufat..
ale to jen jestli máš vlastní byt.. protože s nájemným se to už asi zvládnout jen tak nedá, přecejen nájem jsou peníze navíc jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
20.11.13 00:25

No, kdyby ti vyšel nějaký duch tak neřeknu ale pokud to byly jasné dálnice, tak si myslím, že prostě jsi těhotná. I kondom může selhat, bohužel :nevim:
Každopádně nevím co ti poradit, je to těžké rozhodnutí ale je jen na tobě, ty sama víš nejlíp, jaké máš možnosti. Přeju hodně sil a dej v pátek vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.11.13 00:28

@Antonie Bolavá Ja jsem mela dva testy krasne pozitivni odedne silili a kdyz jsem sla k dr tak hm smula tehotna nejste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
20.11.13 00:34

Z mojí zkušenosti…měli ste kondom po celou dobu milování nebo si ho nasadil v průběhu? my ho dali v průběhu a mám doma 19m holčičku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
20.11.13 01:26

@hanyhorr hmm, zdá se, že s tímhle chlapem vám to k sobě geneticky pasuje výborně.. škoda, že ne i lidsky :-( Co poradit, fat nevím, to si každá musíme rozhodnout sama, nikdo za nás ten život pak nežije.. Každopádně moc držím palce, ať to dopadne co nejlíp.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.11.13 07:54
@hanyhorr píše:
Já kupovala v Dr Max té jejich značky, 2 v 1.. Obyčejnej klasickej..

tak jsem dej ty testíky mrknem se na ně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.11.13 08:08

@hanyhorr @lovesmile menstruaci jsem mela rozhazenou. Navic mi vadily vune a neustale bolesti hlavy. Nakonec to bylo HA… test jsem si delala spise preventivne.. ted HA neberu a menstruace furt nikde ale citim se super!!! Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
20.11.13 08:10

@Jazz27 uz nevim jak se jmenoval :think: nejaky obycejny z drogerie.. :nevim: ale stalo se no… taky jsem tomu neverila a byla v soku. Hlavne manzel. Dalsi dite ted rozhodne nechtel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.11.13 08:15

Zkus ještě jiný test, třeba z lékárny. Ale stejně to asi je už jedno…
No nezávidím ti. Já bych do toho nešla, v takové situaci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital