Falešný exekutor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.13 19:08

Razítko je takové obyčejné co má jako manžel živnostník také :nevim:
ten pán tu nechal lísteček se svým jménem, číslem účtu a mobilem, který je nedostupný.

• Citovat
  • Upravit
19787
22.5.13 19:11
@Anonymní píše:
Já nečekala že nic neukáže, myslela jsem že mi to ukáže doma a manželovi až dorazí, manžel s ním šel pak k autu a když přišel od auta bez ničeho tak už jsem hned začala surfovat protože mi to bylo jasné.

Ukáže doma? Přes práh nikoho nepustím, leda se mi legitimuje ještě ve dveřích nebo ho znám osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 19:12
@eumedon píše:
Ukáže doma? Přes práh nikoho nepustím, leda se mi legitimuje ještě ve dveřích nebo ho znám osobně.

Tak normálně bych to udělala jenže jak jsem psala tak mě právě probudil :zed: myslíte že ty peníze dostaneme zpátky?

• Citovat
  • Upravit
19787
22.5.13 19:13
@Anonymní píše:
Razítko je takové obyčejné co má jako manžel živnostník také :nevim:
ten pán tu nechal lísteček se svým jménem, číslem účtu a mobilem, který je nedostupný.
Čili ne kulaté se lvíčkem?

http://files.exekucenovyjicin.webnode.cz/…/razitko.jpg

Exekutoři mají kulaté razítko podle výše uvedeného vzoru. Jestli nevypadalo podobně, tak to nebyl exekutor.

Příspěvek upraven 22.05.13 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
22.5.13 19:14

Ak si bol manžel vedomý, že nikde nedlží, tak prečo dal z rúk 35OO kč??Alebo možte mat niekde nejaké podlžnosti?
Nepochopila somcelú situáciu. Ak nikde nedlžím, tak by ma exekutor musel mučiť aby som mu dala prachy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
22.5.13 19:16

@Anatalia Já taky ne. K lidem, kteří nic nedluží, přijde boreček s bramborovým razítkem a bez papírů, inkasuje od nich 3500 Kč a ještě jim nechá číslo účtu, na které mu mají dál platit. To mi nejde do palice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 19:16
@Anatalia píše:
Ak si bol manžel vedomý, že nikde nedlží, tak prečo dal z rúk 35OO kč??Alebo možte mat niekde nejaké podlžnosti?
Nepochopila somcelú situáciu. Ak nikde nedlžím, tak by ma exekutor musel mučiť aby som mu dala prachy :nevim:

No manžel byl paf, svatý není, ale od tohohle jsem naštěstí měla smlouvu a vše…jenže pozdě byli jsme oba zaskočeni no naše chyba ja vím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.13 19:18
@eumedon píše: Čili ne kulaté se lvíčkem?

http://files.exekucenovyjicin.webnode.cz/…/razitko.jpg

Exekutoři mají kulaté razítko podle výše uvedeného vzoru. Jestli nevypadalo podobně, tak to nebyl exekutor.

Příspěvek upraven 22.05.13 v 19:14

tak to nebyl exekutor do tohohle razítka má maximálně nejvíc daleko :zed: :zed: :zed: on manžel svatý není tu a tam se něco objeví ale jak jsem psala, od tohohle jsem naštěstí měla papíry já…

• Citovat
  • Upravit
1265
22.5.13 19:24

No dnes si dokážu razítka vyrobiť aj školáci. Viem o tom svoje.
A prečo manžel išiel s pánom k autu? No, každopádne bud obozretná a volaj to číslo, čo máte. Osobne som zvedavá ako toto dopadne.
Nemám z toho dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.5.13 23:35

No prostě se ZÍTRA, co nejvíc je to čerstvě, s manželem ráno seberete, zavoláte na ex. komoru, dále Policie, soud a strávíte tím min. půl dne. Vezměte s sebou veškeré „papíry“, které jste dostali a budete dokazovat a vypovídat. 3500,– není zrovna málo peněz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.13 06:34
@RadkaCh píše:
No prostě se ZÍTRA, co nejvíc je to čerstvě, s manželem ráno seberete, zavoláte na ex. komoru, dále Policie, soud a strávíte tím min. půl dne. Vezměte s sebou veškeré „papíry“, které jste dostali a budete dokazovat a vypovídat. 3500,– není zrovna málo peněz.

No není to závratná suma ale ted to pro nás není ani málo máme hodně vydání ale trestný čin je stejně až od 5 tisíc ne?

• Citovat
  • Upravit
18305
23.5.13 06:49

No ještě mě napadla možnost, že někdo chtěl toho odvolaného exekutora poškodit - a proto vystupuje jeho jménem… Kdysi jsem na obchodním oddělení jisté firmy měl podobný případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
23.5.13 07:47
@Anonymní píše:
No není to závratná suma ale ted to pro nás není ani málo máme hodně vydání ale trestný čin je stejně až od 5 tisíc ne?
@Anonymní píše: …, prý máme každý měsíc poslat aspon 3 tis(celková částka přes 24tis), …

Podvodem způsobil škodu 3500 Kč, ale pokusil se vylákat 24 tisíc. Podvod je trestným činem i ve stádiu pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
23.5.13 07:49
@Jura007 píše:
No ještě mě napadla možnost, že někdo chtěl toho odvolaného exekutora poškodit - a proto vystupuje jeho jménem… Kdysi jsem na obchodním oddělení jisté firmy měl podobný případ.

To je možné, mně napadlo i prosté vydírání. Vybírání výpalného. Boreček přece předvedl, jak snadno se k nim dostane až do kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 07:54
@eumedon píše:
To je možné, mně napadlo i prosté vydírání. Vybírání výpalného. Boreček přece předvedl, jak snadno se k nim dostane až do kuchyně.

Víte co on byl takovej utáplej na exe, v kuchyni stál ani napípnul :nevim: ted už určitě nikoho nepustím dokud se mi jasně neprokáže no :zed:
ale že by už po druhé…v lednu jsem tu totiž měli exekuci která se ukázala jako podvod, ale tma těch fiktivních dlužníků bylo víc a exekutor jen řekl, že od té firmy je toho hodně a neprávem, ani u nás nebyl. Kurník to máme pech :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová