Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Víte co on byl takovej utáplej na exe, v kuchyni stál ani napípnulted už určitě nikoho nepustím dokud se mi jasně neprokáže no
ale že by už po druhé…v lednu jsem tu totiž měli exekuci která se ukázala jako podvod, ale tma těch fiktivních dlužníků bylo víc a exekutor jen řekl, že od té firmy je toho hodně a neprávem, ani u nás nebyl. Kurník to máme pech
Podruhé jste naletěli na stejnou fintu? No to je fakt „pech“!
Tak ak ste už v lednu narazili na pokusy o nejaké nekalé exekúcie, tak už vonkoncom nechápem, že to manžel zaplatil tentokrát. Videla si potvdenku o zaplatení? Dačo sa mi na tom nepáči ![]()
@Anonymní píše:
Víte co on byl takovej utáplej na exe, v kuchyni stál ani napípnulted už určitě nikoho nepustím dokud se mi jasně neprokáže no
ale že by už po druhé…v lednu jsem tu totiž měli exekuci která se ukázala jako podvod, ale tma těch fiktivních dlužníků bylo víc a exekutor jen řekl, že od té firmy je toho hodně a neprávem, ani u nás nebyl. Kurník to máme pech
Aha, tak tenkrát to byl skutečný exekutor a podvodný „věřitel“?
@eumedon píše:
Aha, tak tenkrát to byl skutečný exekutor a podvodný „věřitel“?
Ano přesně tak, nebyli jsme jediní takže se to řešilo pouze po telefonu a jen jsme poslali četné prohlášení…a fakt by mě nenapadlo že se necháme takhle očůrat:(Jenže v první chvíli nám prostě vše nedošlo…navíc do toho tady děti, takže jsem hlavně chtěla klid, jedno z dětí je dost citlivé po psychické stránce už tak…a až pak když jsem zkoukla tu smlouvu a manžel jel na pobočku, kde se ujistil že je vše v pořádku že to bylo řádně ukončené jsme si začli dávat 1+1..ono fakt normálně bych se očůrat nenechala ale jak přišlo na věc já rozespalá…snad se to vyřeší, čekám s čím manžel přijde.
@Anatalia píše:
Tak ak ste už v lednu narazili na pokusy o nejaké nekalé exekúcie, tak už vonkoncom nechápem, že to manžel zaplatil tentokrát. Videla si potvdenku o zaplatení? Dačo sa mi na tom nepáči
ano to je jediný papír co máme ![]()