Falešný exekutor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19788
23.5.13 08:07
@Anonymní píše:
Víte co on byl takovej utáplej na exe, v kuchyni stál ani napípnul :nevim: ted už určitě nikoho nepustím dokud se mi jasně neprokáže no :zed:
ale že by už po druhé…v lednu jsem tu totiž měli exekuci která se ukázala jako podvod, ale tma těch fiktivních dlužníků bylo víc a exekutor jen řekl, že od té firmy je toho hodně a neprávem, ani u nás nebyl. Kurník to máme pech :zed:

Podruhé jste naletěli na stejnou fintu? No to je fakt „pech“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
23.5.13 08:41

Tak ak ste už v lednu narazili na pokusy o nejaké nekalé exekúcie, tak už vonkoncom nechápem, že to manžel zaplatil tentokrát. Videla si potvdenku o zaplatení? Dačo sa mi na tom nepáči :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19788
23.5.13 08:52
@Anonymní píše:
Víte co on byl takovej utáplej na exe, v kuchyni stál ani napípnul :nevim: ted už určitě nikoho nepustím dokud se mi jasně neprokáže no :zed:
ale že by už po druhé…v lednu jsem tu totiž měli exekuci která se ukázala jako podvod, ale tma těch fiktivních dlužníků bylo víc a exekutor jen řekl, že od té firmy je toho hodně a neprávem, ani u nás nebyl. Kurník to máme pech :zed:

Aha, tak tenkrát to byl skutečný exekutor a podvodný „věřitel“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.13 09:59
@eumedon píše:
Aha, tak tenkrát to byl skutečný exekutor a podvodný „věřitel“?

Ano přesně tak, nebyli jsme jediní takže se to řešilo pouze po telefonu a jen jsme poslali četné prohlášení…a fakt by mě nenapadlo že se necháme takhle očůrat:(Jenže v první chvíli nám prostě vše nedošlo…navíc do toho tady děti, takže jsem hlavně chtěla klid, jedno z dětí je dost citlivé po psychické stránce už tak…a až pak když jsem zkoukla tu smlouvu a manžel jel na pobočku, kde se ujistil že je vše v pořádku že to bylo řádně ukončené jsme si začli dávat 1+1..ono fakt normálně bych se očůrat nenechala ale jak přišlo na věc já rozespalá…snad se to vyřeší, čekám s čím manžel přijde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.13 10:01
@Anatalia píše:
Tak ak ste už v lednu narazili na pokusy o nejaké nekalé exekúcie, tak už vonkoncom nechápem, že to manžel zaplatil tentokrát. Videla si potvdenku o zaplatení? Dačo sa mi na tom nepáči :think:

ano to je jediný papír co máme :zed:

• Citovat
  • Upravit
26093
27.5.13 10:39

Tak jak to nakonec dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.13 16:44
@kate02 píše:
Tak jak to nakonec dopadlo?

podvod…už to řeší policie.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová