Falešný exekutor?

Anonymní
22.5.13 18:27

Falešný exekutor?

Zdravím anonym jistě pochopíte. ;)
Dnes odpoledne u dveří někdo zazvonil, vzbudil mě i děti, takže než jsem vzpamatovala pořádně bylo pozdě.
představil se jako exekutor, ale neukázal ani průkazku ani OP. Vzala jsem ho teda dovnitř. Ukázal mi jakýsi papír, že jde o manžela. Zeptala jsem se, jak je tedy možný že nám nic nepřišlo, prý nemusí(exekuce byla nařízena v roce 2010)Už to se mi nezdálo. Pán byl milý jen stál v kuchyni jak trubka a čekal necelou půlhodinu než přijede manžel. Jenže manžel byl vyjevený zaplatil 3500 s tím že teda dostal jakousi stvrzenku a že měsíčně bude splácet, jiný papír nám nedal. Až později, kdy jsem už byla plně při smyslech mi došlo, že jaksi nebude vše jak má být. Našla jsem smlouvu, manžel zajel na pobočku (mělo jít o dluh u kooperativy),dluh tma žádný není, smlouva je několik let řádně ukončená a o ničme nevědí 8o
Volali jsme na číslo které na sebe nechal a je nedostupné. Na stránkách exekutorské komory je napsáno že ten exekutor je od 1.1.2013 odvolán z funkce 8o
Pán tu nenechal žádný papír od soudu- nějaké rozhodnutí apod jen tu jakousi stvrzenku.Tak by mě zajímalo co ted? Exekuce není oprávněná a celé to nějak smrdí, prý máme každý měsíc poslat aspon 3 tis(celková částka přes 24tis),ale nic písemně…celé se nám to nezdá, myslíte že jsme naletěli? Ráno budem zkoušet volat znovu a zavoláme i na exekutorskou komoru, ale přece jen tisíce nepěstujeme v květináči :cert: Pán tu celou dobu stál, říkala jsem že manžel mít peníze nebude, a stejně stál a pořád jen že uvidíme jak se domluvíme. Jedná se o exekutora z Olomouce Kuča.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6842
22.5.13 18:30

Podej trestní oznámení
Co nejvíce si zapište jak pán vypadal (za pár dnů vám detaily vypadou z hlavy), možná si jméno jen vymyslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.5.13 18:31

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 18:34

Takže si také myslíte že tu něco hodně smrdí? :think:

• Citovat
  • Upravit
13073
22.5.13 18:35

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

No nekecej 8o 8o 8o no to je děs, nedal vám do tuky žádný papír od soudu? Nemáte ani žádné číslo jednací? Zítra bych volala na exekutorskou komoru, zašla na soud, jestli je tam nějaká žaloba nebo platební rozkaz na manžela, a podala trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093

Já si myslím, že vás někdo hodně šikovně okradl… Jak by mělo probíhat to splácení? To si jako bude chodit pro ty tři tisíce k vám nebo máte aspoň číslo účtu, na který máte platit? (od toho by se asi dalo odpíchnout)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 18:37

Dal nám číslo učtu který sedí na toho exekutora co je odvolán. A jen řekl at do konce měsíce zas něco pošleme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12743
22.5.13 18:52

Tak myslím, že to je podvodník. podala bych zítra trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.5.13 18:54

U mě byly exekutoři 3× kvůli majitelce bytu a pokaždé mi ukázali průkazku, papíry a zanechali telefonní čísla a papír o exekuci, čísla jednací atd. S majitelkou jsme se pak s nimi domlouvali jak to udělat, aby nechtěli nic po nás jako po nájemnících. Ale tohle je fakt divný. Nikdy mi nechtěli zabrat věci hned nebo po mě peníze a ona měla už několik upomínek, ale stejně se chtěli domluvit na splátkách… fakt se mi to hoooodně nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
22.5.13 18:56
@Anonymní píše:
Dal nám číslo učtu který sedí na toho exekutora co je odvolán. A jen řekl at do konce měsíce zas něco pošleme :nevim:

mě číslo účtu poslali až poštou v obáolce se zeleným pruhem. Majitelka má dluh a nájem posíláme exekutorům, místo jí a tím to ona jakoby splácí. Na místě to takhle teda neřešili. Vše mi přišlo až písemně, ústně nemáš nic podepsaného nebo nařízeného soudem, takbych fakt nic neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 18:58
@mejdylko píše:
mě číslo účtu poslali až poštou v obáolce se zeleným pruhem. Majitelka má dluh a nájem posíláme exekutorům, místo jí a tím to ona jakoby splácí. Na místě to takhle teda neřešili. Vše mi přišlo až písemně, ústně nemáš nic podepsaného nebo nařízeného soudem, takbych fakt nic neposlala.

No posílat nic nebudem, určitě to budem chtít zpátky, nemáme problém doložit, že exekuce je neoprávněná ale hlavně ani nemáme v ruce žádný papír kde kdo jak exekuci přiznal apod 8o

• Citovat
  • Upravit
19787
22.5.13 19:03
@Anonymní píše:
Zdravím anonym jistě pochopíte. ;)
Dnes odpoledne u dveří někdo zazvonil, vzbudil mě i děti, takže než jsem vzpamatovala pořádně bylo pozdě.
představil se jako exekutor, ale neukázal ani průkazku ani OP. Vzala jsem ho teda dovnitř. Ukázal mi jakýsi papír, že jde o manžela. Zeptala jsem se, jak je tedy možný že nám nic nepřišlo, prý nemusí(exekuce byla nařízena v roce 2010)Už to se mi nezdálo. Pán byl milý jen stál v kuchyni jak trubka a čekal necelou půlhodinu než přijede manžel. Jenže manžel byl vyjevený zaplatil 3500 s tím že teda dostal jakousi stvrzenku a že měsíčně bude splácet, jiný papír nám nedal. Až později, kdy jsem už byla plně při smyslech mi došlo, že jaksi nebude vše jak má být. Našla jsem smlouvu, manžel zajel na pobočku (mělo jít o dluh u kooperativy),dluh tma žádný není, smlouva je několik let řádně ukončená a o ničme nevědí 8o
Volali jsme na číslo které na sebe nechal a je nedostupné. Na stránkách exekutorské komory je napsáno že ten exekutor je od 1.1.2013 odvolán z funkce 8o
Pán tu nenechal žádný papír od soudu- nějaké rozhodnutí apod jen tu jakousi stvrzenku.Tak by mě zajímalo co ted? Exekuce není oprávněná a celé to nějak smrdí, prý máme každý měsíc poslat aspon 3 tis(celková částka přes 24tis),ale nic písemně…celé se nám to nezdá, myslíte že jsme naletěli? Ráno budem zkoušet volat znovu a zavoláme i na exekutorskou komoru, ale přece jen tisíce nepěstujeme v květináči :cert: Pán tu celou dobu stál, říkala jsem že manžel mít peníze nebude, a stejně stál a pořád jen že uvidíme jak se domluvíme. Jedná se o exekutora z Olomouce Kuča.

Myslím, že jste naletěli. :pankac:

Bez prokázání totožnosti bych nikoho nepustil do baráku, natož abych mu něco platil nebo podepisoval. To byl nerozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
22.5.13 19:05
@Anonymní píše:
No posílat nic nebudem, určitě to budem chtít zpátky, nemáme problém doložit, že exekuce je neoprávněná ale hlavně ani nemáme v ruce žádný papír kde kdo jak exekuci přiznal apod 8o

A víte aspoň, kdo to byl? Co je na razítku, které máte na té stvrzence? Je to razítko kulaté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.13 19:06
@eumedon píše:
Myslím, že jste naletěli. :pankac:Bez prokázání totožnosti bych nikoho nepustil do baráku, natož abych mu něco platil nebo podepisoval. To byl nerozum.

Já nečekala že nic neukáže, myslela jsem že mi to ukáže doma a manželovi až dorazí, manžel s ním šel pak k autu a když přišel od auta bez ničeho tak už jsem hned začala surfovat protože mi to bylo jasné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová