Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A zapoměla sem dodat,že inzerát jsem vážně našla..Psala sem i z fiktivní email adresy a osoba na druhé straně s klidem odpovídá.. ![]()
Někdo vám dělá naschváli, mojí mámě dělaly to samí závistivý ženský když si myslely že má víc než oni. To prodávala byt a kolo a všechno možný…zachvíli to přešlo…
Já jsem uplně na nervy a mužskej taky.
na server jsem psala,že prosím o smazání,tak uvidim kdy to zmizí.Ale je to neskutečný ,jaký dneska lidi jsou.
Tohle faleš objednávání atd trvá někdy od začátku roku a ted právě ,že i auto prodáváme.Říkám si ,kam můžou ještě ty lidi zajít..
Aby mužskýho někdo nenapadl apod.
Já vim už hysterčím..
![]()
Lidi ze zavisti mohou zajit daleko. Ale porad si rikam, ze nekde to musi skoncit, ze je to jednoho dne prestane bavit.
Na nas misto inzeratu bylo podano trestni oznameni na vec, ktera se nikdy nestala. A ani stat nemohla.
Vetsi stres jak vypovidat pred policii a soudem, kvuli neci zavisti neznam. V nejhorsim obdobi jsem hubla kazdy den o jedno kilo a s nervama byla v koncich.
Takze preji at je to brzy za vami.
Koukám, že jsi si tady odpovídala hlavně sama ![]()
No píšeš, že máš podezření, že je to od manžela z práce. Tak co nejřív zakročit tam?
Motiko..ne to další není ode mě..to je anonym ..taky.
Další zkušenost..
No myslím,že to je někdo z práce.Ale to se nedá definovat a na někoho vylítnout.Jsou to rozvozy–kde děla každy sám-za sebe.Neni to jako firma.-
Já nemyslela, hned na někoho zautočit. Ale nenápadně se pokusit zjistit kdo by to mohl být. A nebo prostě počkat až ho to přestane bavit a vytrpět to. Ovšem policii by taky šlo zapojit ![]()
Ahoj,
určitě by se dala zjistit IP adresa, ze ktere byl vložen inzerát a na které byl založen e-mail. Zkus někoho trochu zručného přec PC, třeba něco zjistí. Věřím, že to musí být stresující. Držím palce, ať se to brzy vyřeší! ![]()
Ahoj,
píšu anonymně,ale budu vděčná za všechny odpovědi.
Dnes ráno zvonek a u dveří mladý muž,a že prej prodáváme nakl.auto,inzerát prý objevil na inzertním známém serveru..
Kde byla uvedená moje adresa,bez tlf..
Samozřejmě,že nic takového neprodáváme,i když auto dané značky vlastníme.Mám obavu,že to je konkurenční boj kvůli práci od mužskýho.Začli se nám objevovat i falešné objednávky,naše inzerce záhadně mizí..nebo se přepisuje.
Začínám mít docela strach ..
Poradte mi co stím?Kam se obrátit a zda mi vůbec třeba policie pomůže..nebo jestli má smysl se na ní obracet.
díky všem.
K.