ICQ, Skype - používá to ještě vůbec někdo?

50725
18.11.11 21:53

ICQ, Skype - používá to ještě vůbec někdo?

Používáte? Znáte lidi, co to používají? Hodně, málo, občas…?

Z mého okolí snad ICQ používá už jenom můj muž, zatvrzelý to odpůrce Facebooku (kerý sám uznává, že poslední dobou tam nějak moc nikdo nebývá :lol: ) - jinak mi přijde, že jsou všeci na FB a tyhle aplikace už jsou lehce out… Nebo se mýlím?

Ptám se proto, že mám dělat kurz komunikace na internetu - v zadání jsou i tyhle 2 aplikace a nějak váhám, jestli jsem po 3 letech na mateřské out já nebo zadavatel :lol: Nechci být trapná a řešit do hloubky něco, co už nikdo nepoužívá - a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
18.11.11 21:55

použivam skype

chat na facu je na ho… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
18.11.11 21:55

Tak ICQ už nepoužívám hodně dlouho, tak 4 roky určitě.
Skype teda už taky ne, nějak nám jednou umřel mikrofon a pak už jsme se k němu nevrátili :oops:. Ale ten ještě používá hodně mých známých. Volání zdarma ještě určitě frčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.11.11 21:56

Anguo, ICQ jsem nepoužívala nikdy. Skype používám pro komunikaci s mojí sestrou (je též na RD), se švagrovou, švagrem a asi dvěma kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867

Používám oboje, FB nemám ráda. Oboje v textové podobě, volám telefonem.

Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

ahoj angu :mavam: já s tebou částečně souhlasím, icq nepoužívám už dlouho, skype taky ne, ale ten zas kvůli telefonování ještě nějakou dobu v kurzu asi bude :-D

• Citovat
  • Upravit
beruska79
18.11.11 21:58

:mavam: ICQ je uz opravdu OUT, teda aspon pro me, jsem bud na Skypu nebo na FB,ale uz i tam chodim min a min, pac zacinam cim dal tim vic smrdet zde na emimi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
457

ICQ i Skype používám s lidmi, se kterými jsem na to zvyklí. Facebook nepoužívám, občas tam kouknu co se děje, ale zatím jsem k němu nezískala příliš důvěru. Nejsem typ člověka, aby ke mě vidělo mnoho lidí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda

ICQ už pár let nepoužívám, na Skypu jsem byla před cca třemi lety často, pak vůbec ne a teď jsem se zase k němu vrátila kvůli několika málo lidem, jinak bych neskypovala.

• Citovat
  • Upravit
15404
18.11.11 21:59

ICQ používám už velmi málo, přes FB ale taky komunikuju celkem málo - podle toho jakou mám náladu :mrgreen:

Skype používám občas, hlavně třeba, když jsem měla doučko, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

To si právě taky myslím, že Skype ještě snad (a asi bych používala, kdybych měla někoho v cizině nebo tak), ale to ICQ mám osobně teda už též dávno odinstalované :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Nemám icq, ale qip (princip stejný…), to docela používám…
Protože kolikrát si někde na netu čtu a přitom vykecávám s bráchou, tak ho mám v rožku monitoru v kecacím okýnku a nemusím překlikávat mezi FB a jiným oknem s netem. Nehledě na to, že jim to tam občas tak úplně nefunguje.
A teď, jak je to nové zobrazování příspěvků, tak skoro nechodím, protože tím pro mě FB ztratil svou funkci.
Ale hraju Farmville, takže úplně si ho nezruším, no.

Skype mám, ale nepoužívám - k volání vůbec, občas mi tam píše mamka, která něco jako icq nemá vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
18.11.11 22:01

Přes skype si voláme denně s maminkou a s manželem, když je na služebkách, tel. z Číny by se nám asi trochu prodražil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.11.11 22:01

Ahoj Angua,
znám spoustu lidí co používají Skype.
Ale jak píšeš většina používá jen facebook.
A ICQ používá taky pár lidí,ale já ho už dlouho ani neotevřela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.11.11 22:02

icq už ne a stejně jsem komunikovala jen s manželem. Teď používáme chat na Facebooku a to už jenom občas. Skype někdy zapnem, spíš plánovaně než že by byl puštěnej pořád. Používá ho tchyně, tchán, švagři co jsou zrovna na Novým Zélandu a pár známých. Já teda nerada telefonuju obecně, takže já do toho moc nemluvím:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová