ICQ, Skype - používá to ještě vůbec někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
20.11.11 11:27
Já jsem přes gmail prývě i videochatovala a dobrý, můžu doporučit…
Por mě je ten google ideální, divím se, že ho lidi nevyužívají víc
Karamelinka píše:
Ahojky,
ICQ mam, ale taky uz tak minimalne 3 roky nepouzivam. Skype pouzivam nejvic, ziju v zahranici, takze je to nejjednodussi a nejlepsi na volani a videni se s rodinou v Cechach. Facebook pouzivam taky, ale ne az tak na to chatovani. Nejvic chatuju na gmailu a slysela jsem, ze je tam pry volani s webkou ve vetsi kvalite nez pres Skype, ale jeste jsem nezkusila. ;)
  • Citovat
  • Upravit
50725
20.11.11 20:13
byron píše:
Já jsem přes gmail prývě i videochatovala a dobrý, můžu doporučit…
Por mě je ten google ideální, divím se, že ho lidi nevyužívají víc
Karamelinka píše:
Ahojky,
ICQ mam, ale taky uz tak minimalne 3 roky nepouzivam. Skype pouzivam nejvic, ziju v zahranici, takze je to nejjednodussi a nejlepsi na volani a videni se s rodinou v Cechach. Facebook pouzivam taky, ale ne az tak na to chatovani. Nejvic chatuju na gmailu a slysela jsem, ze je tam pry volani s webkou ve vetsi kvalite nez pres Skype, ale jeste jsem nezkusila. ;)

Též jsem si ho zkusmo nainstalovala, mám Google ráda, ale nikoho tam online nemáme. Gmail má bohužel jenom pár lidí… Ale je hezké, že mi bliká, když i přijde mail :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
18.8.12 22:34

Obnovuji… :kytka:
Najde se někdo, kdo stále používá ICQ? Strašně ráda bych si zahrála ty klasický hry, co tam jsou a taky pokecala s někým novým, kdybyste někdo chtěl hrát stejně jako já, dejte vědět… :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
18.8.12 22:35

Jo, moje č. ICQ je 465460384… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
50186
18.8.12 22:39

ICQ už pár let nepoužívám a neznám nikoho, kdo ho používá. Zato na Skypu si píšu a volám dost často, hlavně se švagrovou, co bydlí v cizině. Facebook používám tak stejně často jako ten Skype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
18.8.12 22:41

@_Kaczenkaa_ Aha, ona je ta diskuze oživená a já s toho nevšimla :zed: Tak nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
18.8.12 22:42

@MUFICE
Já ho právě taky dlooooho nepoužívala, ale teď mě napadlo, že bych si hroooozně zahrála nějakou hru a ty na tom icq jsou docela vtipný, jenže je nemám s kým hrát, páč nikdo už ICQ právě nemá… :nevim:
(teď si připadám jak malý dítě, ale to nejsem, jsem „jenom“ těhotná a asi blázním :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
4087
18.8.12 22:47

Pouzivam oboje.fb nemam-je to drbarna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
18.8.12 22:49

@apocalypsa
Jéééé a nechtěla by sis mě přidat příp. si nějakou tu ujetou hru zahrát? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4087
18.8.12 22:50

Sve cis.na icq neznam naspamet a ted pisu z mobilu. zajtra tu hodim cislo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
18.8.12 22:52

@apocalypsa
Kdyžtak moje je 465460384… :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4087
18.8.12 22:52

Hru myslis jakou? ja tam zadnou neznam.hod sem cis.ja si te zajtra pridam! ju?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
18.8.12 22:55

Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
19.8.12 00:17

Taky mám oboje, používám hlavně skype, icq ale mám taky. vůbec nevím, že tam nějaká hra je :-) nechcete mi to někdo ukázat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
19.8.12 07:46

Icq používám pořád a zatím na to mnehodlám nic měnit :mrgreen: Jednak jsem přes něj ve všední dny ve spojení s manželem, když jsme v práci, a mám i pár kamarádek, které ho používají taky. Mně moc k srdci nepřirostl třeba facebook :twisted:
Ale teď jsme na dovolený, tak na hraní přes icq nemám čas, ale někdy taky ráda vyzkouším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová