Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
byron píše:
Já jsem přes gmail prývě i videochatovala a dobrý, můžu doporučit…
Por mě je ten google ideální, divím se, že ho lidi nevyužívají vícKaramelinka píše:
Ahojky,
ICQ mam, ale taky uz tak minimalne 3 roky nepouzivam. Skype pouzivam nejvic, ziju v zahranici, takze je to nejjednodussi a nejlepsi na volani a videni se s rodinou v Cechach. Facebook pouzivam taky, ale ne az tak na to chatovani. Nejvic chatuju na gmailu a slysela jsem, ze je tam pry volani s webkou ve vetsi kvalite nez pres Skype, ale jeste jsem nezkusila.
Též jsem si ho zkusmo nainstalovala, mám Google ráda, ale nikoho tam online nemáme. Gmail má bohužel jenom pár lidí… Ale je hezké, že mi bliká, když i přijde mail ![]()
Obnovuji… ![]()
Najde se někdo, kdo stále používá ICQ? Strašně ráda bych si zahrála ty klasický hry, co tam jsou a taky pokecala s někým novým, kdybyste někdo chtěl hrát stejně jako já, dejte vědět…
![]()
ICQ už pár let nepoužívám a neznám nikoho, kdo ho používá. Zato na Skypu si píšu a volám dost často, hlavně se švagrovou, co bydlí v cizině. Facebook používám tak stejně často jako ten Skype.
@_Kaczenkaa_ Aha, ona je ta diskuze oživená a já s toho nevšimla
Tak nic ![]()
@MUFICE
Já ho právě taky dlooooho nepoužívala, ale teď mě napadlo, že bych si hroooozně zahrála nějakou hru a ty na tom icq jsou docela vtipný, jenže je nemám s kým hrát, páč nikdo už ICQ právě nemá… ![]()
(teď si připadám jak malý dítě, ale to nejsem, jsem „jenom“ těhotná a asi blázním
)
@apocalypsa
Jéééé a nechtěla by sis mě přidat příp. si nějakou tu ujetou hru zahrát? ![]()
Sve cis.na icq neznam naspamet a ted pisu z mobilu. zajtra tu hodim cislo:)
Hru myslis jakou? ja tam zadnou neznam.hod sem cis.ja si te zajtra pridam! ju?:-D
Taky mám oboje, používám hlavně skype, icq ale mám taky. vůbec nevím, že tam nějaká hra je
nechcete mi to někdo ukázat?
Icq používám pořád a zatím na to mnehodlám nic měnit
Jednak jsem přes něj ve všední dny ve spojení s manželem, když jsme v práci, a mám i pár kamarádek, které ho používají taky. Mně moc k srdci nepřirostl třeba facebook ![]()
Ale teď jsme na dovolený, tak na hraní přes icq nemám čas, ale někdy taky ráda vyzkouším ![]()
Por mě je ten google ideální, divím se, že ho lidi nevyužívají víc