Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si teda to ICQ stahuju a dívám se, že je to prý propojené s Google+, GTalk a FB.
ICQ jsem přestala používat před cca 4mi lety, od té doby používám Skype a své přátele mám na něm, a co vidím, tak jsou tam dost často, někteří denně. Facebook nemám ráda, nepoužívám a pokud to nebude nevyhnutelně nutné, ani používat nebudu, Skype mně bohatě stačí ![]()
Icq nepoužívám, co mi jde spárovat Skype s FB. Tak používám téměř výhradně skype a teda nemůžu vůbec říct,ž e by tam přátelé nebyli.
A dcera, která FB má, ho používá přes icq a používá i Skype.
Mám přátele, kteří prostě FB neuznávají, nemají tam profily a skype jim vyhovuje a zas kdo má jen FB, tak si s ím píšu ze skype spárováním s FB. ![]()
Skype vyuzivame s tchanovci.Jinak ne,ICQ davno ne,a Facebook tak to uz vubec ne,ta prisernost u me byla out driv nez zacala ![]()
Angua píše:
Tak si teda to ICQ stahuju a dívám se, že je to prý propojené s Google+, GTalk a FB.
Já jsem na tyhle věci analfabet, ale ráda se přiučím a třeba pořídím něco nového, teď aby nám to ještě IT nainstalovali do pracovních NTB ![]()
Používám skype i ICQ
Na FB si píšu pouze s těmi, koho na ICQ mít „nechci“, či sami ICQ nemají (či mi ho nechtějí dát
)
Nevýhoda FB je ta, že musíš mít neustále otevřenou stránku, pokud si chceš s někým psát. Kdežto ICQ, skype jsou prostě prográmky shozené v liště ![]()
Anguo, ICQ jsme nikdy neměla, ale skype používám deneně při komunikaci s mmanželem, který je v práci. Akorát jsme za exota, protože odmítám použít webkameru a sluchátka, prostě jen píšu ![]()
FB-chat je samozřejmě dobrý, ale manžel je odpůrcem FB ![]()
Ještě bych dodala, že propojení ICQ a Skype s čímkoliv (FB, google, a nevím co jsem ještě zahlédla že píšeš) nepoužívám a po dobu co to jen půjde používat nebudu ![]()
ICQ používám denně, FB nepoužívám a Skype používám jen málokdy, s lidma co nejsou na ICQ
Používám skype,acq jsem nepoužívala nikdy a facebok taky nemám
Hanule píše:
Ještě bych dodala, že propojení ICQ a Skype s čímkoliv (FB, google, a nevím co jsem ještě zahlédla že píšeš) nepoužívám a po dobu co to jen půjde používat nebudu
To je taky dobré vědět ![]()
Zatím moc díky za všecky reakce, tak je to teda asi naučím
![]()
Kurnik, teď jsem objevila, že mám ještě v PC qip, spustila jsem ho a mám tam fakt 4 kontakty online ![]()
Ivu-Sara píše:
použivam skypechat na facu je na ho…
Taky tak ![]()