Farma 2025

1552
9.7.25 08:45

Farma 2025

Tak kdo má stejný guilty pleasure a kouká na to?

Jak to hodnotíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
9.7.25 10:24

Ahoj, já koukám od začátku, ale jak už jsem zvyklá na slovenskou farmu, tak se mi tahle líbí míň.. Díly jsou moc krátké a je to celé takové osekané-souboje a taky pravidla ani nevím jaké mají, to tam moc nebylo zatím. Moderátor taky nic moc a hospodáře radši nekomentuju…Jinak jako hodnotím celkem kladně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
9.7.25 10:28

@laetti souhlasím. Taky znám slovenskou. Mne se víc líbila ta z roku 2012. Přijde mi, že byla autentičtější. Teď mi přijde, že tam dělají vždycky jen tři lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
9.7.25 12:53

Mne se to nelíbí a nekoukám. Dříve to bylo jiné. Byli tam obyčejní lidé které posbírali různé po republice. Teď samy influencer apod.Neni to už ono. Je to opakovačka a ještě špatná. Začala jsem znovu koukat na tu starou farmu a ta je lepší. To ale tak bývá že pořady po letech už nejsou ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
9.7.25 13:07

Je to hrůza. Včerejší díl na one play byl už totální úlet:( nikdo nic nedělal, slepice se prohlížely v zrcadle, všechno zlata mládež, youtuberi, případně labilní jedinci, absolutně nikdo k inspiraci. Asi jediný Michal je jakž takž normální. Asi nova cili opět na yotubery a mladé. Chybí tam starší generace, co ví co je práce a trochu by ty mladé prudila. Když ani produkce nezasahuje a namísto toho vymysli úplně stupidní tajný úkol a pak se půl hodiny díváme, jak se všichni rozplyvaji nad zmrzlinovym pohárem…to fakt chceš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20902
9.7.25 18:15
@alialiali píše: Více

Však je to naprostá sracka pro úplný bezmozky, kteří takto plýtvají svým časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
9.7.25 19:27
@alialiali píše: Více

Já ten včerejší ještě nedokoukala, ale zrcadlo jsem ještě viděla no. Mary asi zapomněla, že už není v bachelorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
9.7.25 19:29
@Cenarius píše: Více

Ja si vždycky říkám, co vede lidi k takovým komentářum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9036
9.7.25 19:33

My máme puštěnou televizi. Ale je kulisa. Většinou si u toho čtu. Co se řeší v televizi, to neřeším. Od včera jsem sama doma (manžela odvezli do práce a děcka jsou na prázdninách). Takže tady není úplně ticho, když jede televize večer. Stejně jsem si pak četla. Ale Pitavala jsem sledovala pozorně. Toho můžu.
Ale úplně unikají souvislosti a co řeší. Včera jsem jen zaregistrovala, že tam není krátkovlasá, jak byla první farmářka a víc jsem zas nevnímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí