Knižní kolotoč léto 2025, přihlášení viz post DianaRedakce

2125
1.7.25 14:28

Bude letní knižní kolotoč 2025

Čauky.
V uplynulém vánočním kolotoči padali návrhy na knižní kolotoč.
Tak se jen chci zeptat, jestli má někdo zájem se zúčastnit, zas dělat ho pro 10 lidí nemá smysl. Popřípadě ať se vyjádří admin. Já bych to celkem brala. Do Vánoc daleko, dobrá knížka se hodí nejen na dovolenou nebo na čtení pod stromem, ma někdo zájem a nechce čekat zase až do Vánoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9154
1.7.25 14:37

Klidně si dám i letní :kytka:.
Pokud se bude konat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
1.7.25 15:26

@admin - nešlo by ještě něco narychlo udělat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
1.7.25 15:59

Taky bych byla pro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10698
1.7.25 16:08

Možná hloupá otázka, protože jsem se ještě nikdy nepřihlásila, ale stejně se zeptám:
Počítají se i knihy „ naposlouchané" v audio verzi?. Tím myslím něco přečíst, něco poslechnout. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
1.7.25 16:16
@Plmo píše: Více

tak ono to asi ještě nikdy nebylo. Jen při vánočním kolotoči padaly takové návrhy. Tohle mi ale připadá takové divné, těžko trefit něco, co ten člověk nemá nebo nečetl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10698
1.7.25 16:25

@vokishka Děkuji za odpověď, ptám se právě proto, že jsem ve vánočním kolotoči zmínku o audioknize zaregistrovala. Jinak chápu, že vymyslet nové téma je obtížné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
1.7.25 16:26
@Plmo píše: Více

tím, že to zatím neexistuje, nejsou ani pravidla. To musí případně admini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
1.7.25 19:20

@chs.jasmin Krásný večer,

moc děkujeme za podnět. Probereme to s vedením zítra na poradě a dáme vědět.

Mějte se krásně,

Klári :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
2.7.25 14:44

Dobrý den,

knižní kolotoč uděláme. Vymyslíme pravidla. Zkusíme to. Napadá vás, jak byste kolotoč chtěli? Každý pošle někomu dalšímu přečtenou knížku, nebo máte představu jinou? Knížka by nebyla nová, ale musela by být čistá, mít všechny listy, v pořádku obal…? Nebo si chcete posílat knížky nové?

Přijímáme nápady, je to akce pro Vás, chceme, aby se Vám líbila :)

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
2.7.25 16:47

Moje představa - knížka by mohla být použita, i nová. Kdo jak může. Pochopitelně použita v zachovalém stavu, ne špinavá, politá, kde chybí stránky. Ale přizpůsobím se. A taky by bylo potřeba uvést, jaký záner má kdo rád. Vím, že frčí detektivky, ale to mě snad to jediné, co nečtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
3.7.25 11:12
@admin píše: Více

Jupíííííííííííííí - super nápad. Jak už jednou byl, napíšeme co zhruba tak máme rády, co nás baví a podle toho může být přečtená, nebo nová.

Já takto dostala naprosto luxusní knihy - Frídu mám ještě doma :srdce: stala se z ní moje srdcovka a Vzdělanou jsem poslala do světa na dalším knižním kolotoči, krásná kniha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16990
3.7.25 11:15

Takže já jsem pro obě varianty - nová i použitá. Ale ne prostě saláty doma, které nikdo nechce, co kdo má doma po babičce. I když třeba i někdo takový se najde.

Já minule dostala opravdu krásné knihy. Psala jsem, že zrovna mám období feministického čtení a miluju biografie o ženách a dostala jsem právě tu Frídu, kniha nevím zda byla nová, ale v super stavu.

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
3.7.25 13:48

Dobrý den,

prosím o srdíčko každého, kdo by měl o knižní kolotoč zájem, ať víme, pro kolik lidí bychom ho reálně pořádali. Realizace by tedy byla pravděpodobně v srpnu.

Byl by to knižní kolotoč s tím, že si vyměníte knížku alespoň trochu podle přání, přečtenou či novou, to už záleží na vás, žádné saláty, nebo polité knížky, co jen překáží v knihovně.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
3.7.25 20:20

Mam doma nekolik knizek, ktere jsem si precetla a rada se o nejakou podělím :srdce: samozřejmě v peknem stavu. Zadne salátové vydání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí