Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky.
V uplynulém vánočním kolotoči padali návrhy na knižní kolotoč.
Tak se jen chci zeptat, jestli má někdo zájem se zúčastnit, zas dělat ho pro 10 lidí nemá smysl. Popřípadě ať se vyjádří admin. Já bych to celkem brala. Do Vánoc daleko, dobrá knížka se hodí nejen na dovolenou nebo na čtení pod stromem, ma někdo zájem a nechce čekat zase až do Vánoc?
Možná hloupá otázka, protože jsem se ještě nikdy nepřihlásila, ale stejně se zeptám:
Počítají se i knihy „ naposlouchané" v audio verzi?. Tím myslím něco přečíst, něco poslechnout. Děkuji.
@Plmo píše: Více
tak ono to asi ještě nikdy nebylo. Jen při vánočním kolotoči padaly takové návrhy. Tohle mi ale připadá takové divné, těžko trefit něco, co ten člověk nemá nebo nečetl.
@vokishka Děkuji za odpověď, ptám se právě proto, že jsem ve vánočním kolotoči zmínku o audioknize zaregistrovala. Jinak chápu, že vymyslet nové téma je obtížné.
@Plmo píše: Více
tím, že to zatím neexistuje, nejsou ani pravidla. To musí případně admini.
@chs.jasmin Krásný večer,
moc děkujeme za podnět. Probereme to s vedením zítra na poradě a dáme vědět.
Mějte se krásně,
Klári ![]()
Dobrý den,
knižní kolotoč uděláme. Vymyslíme pravidla. Zkusíme to. Napadá vás, jak byste kolotoč chtěli? Každý pošle někomu dalšímu přečtenou knížku, nebo máte představu jinou? Knížka by nebyla nová, ale musela by být čistá, mít všechny listy, v pořádku obal…? Nebo si chcete posílat knížky nové?
Přijímáme nápady, je to akce pro Vás, chceme, aby se Vám líbila ![]()
Krásný den
Diana ![]()
Moje představa - knížka by mohla být použita, i nová. Kdo jak může. Pochopitelně použita v zachovalém stavu, ne špinavá, politá, kde chybí stránky. Ale přizpůsobím se. A taky by bylo potřeba uvést, jaký záner má kdo rád. Vím, že frčí detektivky, ale to mě snad to jediné, co nečtu ![]()
@admin píše: Více
Jupíííííííííííííí - super nápad. Jak už jednou byl, napíšeme co zhruba tak máme rády, co nás baví a podle toho může být přečtená, nebo nová.
Já takto dostala naprosto luxusní knihy - Frídu mám ještě doma
stala se z ní moje srdcovka a Vzdělanou jsem poslala do světa na dalším knižním kolotoči, krásná kniha.
Takže já jsem pro obě varianty - nová i použitá. Ale ne prostě saláty doma, které nikdo nechce, co kdo má doma po babičce. I když třeba i někdo takový se najde.
Já minule dostala opravdu krásné knihy. Psala jsem, že zrovna mám období feministického čtení a miluju biografie o ženách a dostala jsem právě tu Frídu, kniha nevím zda byla nová, ale v super stavu.
Dobrý den,
prosím o srdíčko každého, kdo by měl o knižní kolotoč zájem, ať víme, pro kolik lidí bychom ho reálně pořádali. Realizace by tedy byla pravděpodobně v srpnu.
Byl by to knižní kolotoč s tím, že si vyměníte knížku alespoň trochu podle přání, přečtenou či novou, to už záleží na vás, žádné saláty, nebo polité knížky, co jen překáží v knihovně.
Krásný den
Diana ![]()
Mam doma nekolik knizek, ktere jsem si precetla a rada se o nejakou podělím
samozřejmě v peknem stavu. Zadne salátové vydání ![]()