Knižní kolotoč léto 2025, přihlášení viz post DianaRedakce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20888
4.7.25 15:09

Dobrý den,

omlouvám se zakladatelce za změnu názvu tématu, ale ještě zkouším, jestli tedy je o letní kolotoč vůbec zájem. Pro 7 lidí by neměl smysl pod zášitou emimina.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
7.7.25 11:08

Tak to je škoda, že je nás tak málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65461
7.7.25 11:32
@chs.jasmin píše: Více

Tak ono je těžké vybrat nějakou knížku. Já třeba hodně čtu a právě proto mám hromadu knížek přečtených. I doma jich mám hromadu, vracím se k nim. Kupuju si i za pět korun v knihovně vyřazené. Fakt nevím, jak by se někdo trefil do toho, co neznám, nebo nemám už doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
8.7.25 19:51

To je těžko…já jsem knihomol ale tohoto kolotoče bych se neúčastnila :nevim: nemyslím, že je to i pro ostatní tak lákavé, jako vánoční kolotoč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
9.7.25 10:22

Dobrý den,

zájem není tak velký, jak jsem očekávala. Ráda Vám však letní kolotoč zprostředkuji sama, v takto malém počtu by to neměl být problém.

Prosím ty, kteří mají zájem se kolotoče zúčastnit, aby mi do 20.7. poslali jméno, adresu, telefon, případně zásilkovnu a preferenci jakou knížku byste chtěli na tento profil, já je do 21.7. propojím. Sama se účastnit nebudu.

Poté, co Vám pošlu adresy, budete mít 3 týdny na odeslání knížky do 11.8. Pokud někomu nepřijde do 18.8. dá mi vědět.

Pravidla pro knížky: Držte se přání, může být nová, nebo přečtená, ale čistá, nepolitá, musí mít včechny stránky a nepoškozený obal. Žádné oslí uši.

Pokud v tom termínu jedete na dovolenou a víte, že nebudete moct knížku včas odeslat, nebo i vyzvednout, prosím neúčastněte se.

Bude fajn, když pak dáte vědět do této diskuze, jak se Vám knížka líbila.

Jestli jsem na něco zapomněla, či máte připomínky, pište :) U kolotočů jsem byla vždy jen pozorovatel. Ale systém bude klasický, A posílá B, B posílá C a C posílá A

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
9.7.25 11:19

Tak šup šup, pojdte se přihlásit :-) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10216
9.7.25 17:20

Já se tedy vánočního kolotoče nezúčastním. Ale tam taky člověk dostane něco, co třeba nevyužije :think:. To by se dalo nějak eliminovat u toho knižního, ne :nevim:.
Edit: jo, už to čtu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
11.7.25 09:25

Ten vánoční je takový ošemetný. Já tam nikdy žádnou knížku nedostala, do nápovědy to uvedu jako první, a pak čtu, že někdo nečte vůbec a dostane poukázku do knihkupectví nebo sadu 3 knížek.
Tím to nechci hanit, třeba dotyčná maminka taky nečte a neví kam sáhnout a co vybrat a taky nechce sahnout vedle, tak vybere něco, v čem se trochu vyzná, ale někdy jsou tam věci, že jen aby se neřeklo. Takže knižní kolotoč, i když v komornějším duchu uvítám
A netěším se jen na knížku, ale i na to, že se můžu dozvědět jména autorů, kteří píšou vyloženě na míru a budu mít zase oblíbeného autora, který má na kontě hodně knížek a zase bude co číst. A to bude zase přidana hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.7.25 18:37

Teda holky k příspěvku Vás bylo 9 kdo dal like, že by se zapojil a jinak jste zatím jen 3, kdo poslal adresu. Tak doufám, že Vás bude nakonec alespoň trochu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.7.25 00:10

@DianaRedakce Já se nakonec nezapojím. V takto úzkém kroužku účastníků nechci uvádět jméno a adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12643
16.7.25 21:01

Ahoj, ja bych se do knižního kolotoče přihlásila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12643
16.7.25 21:04

@DianaRedakce nelze napsat zprávu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8902
18.7.25 11:36

Mne se ty zprávy tady nezobrazovaly jako neprectene, tak jsem nevěděla, ze se tu něco děje. Jestli je to takto soukromá akce, tak do toho tedy. nakonec nejdu, myslela jsem, ze to bude neco hromadného, ne ze si tu 5 lidi vymění adresy. Ale nápad super, treba se příště neco podobneho povede. Přeji pěkné čtení zúčastněným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.7.25 19:10
@bjetuschka píše: Více

Dobrý den,

Vaši zprávu mám. Odpověděla jsem.

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.7.25 19:17

Hlásím, že máte poslední 2 dny na přihlášení, pokud má ještě někdo zájem. V pondělí ráno proházím adresy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí