Farmapark Soběhrdy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nás dnešní výlet
Náš dnešní udesny výlet do www.farmapark.eu
Jen abyste byli všichni v obraze… Farmapark uvádí na svých stránkách, že se dovnitř nesmí vnášet žádné potraviny z veterinárních důvodů. Dal tam stojí, že se máme těšit na žebírka, steaky atd. Skutečnost - jedete 150 km s detma,… Děti mají samozřejmě hlad…uvnitř dvě občerstvení - v jednom toceny pivo, perliva a neperliva voda, dva druhy nanuku (lednacek a Míša), pár sušenek a kafe. Ok - děti si dali nanuka, já a tchyně vodu, Ondra dvě piva. Jediná další možnost u tohoto občerstvení je koupit si tam studenou klobasu nebo buřty, zapálit oheň a opect si to… Super oběd pro děti. Další občerstvení je v podstatě až na konci u vchodu… Došli jsme tam… Hladoví… Čekali jsme tu super restauraci… Dočkali jsme se nabídky - sladká nebo slaná palacinka, toasty nebo šopák. Ptám se tedy paní v občerstvení, kde je ta restaurace. Dostává se mi odpovědi, že už jsem nekolikata, kdo se ptá. Že restaurace ještě není v provozu (na www.farmapark.eu se dočtete, že je zavřená do 31.5.2016) a že nic jiného tam k jídlu není. To už jsem měla nervy… Děti si tedy daly toast,… A jako bonus jsme u východu vraceli magnetickou kartu (při vstupu si ji nabijete nějakou částkou a tou pak platíte - i když není moc za co), kterou jsme si nabili na 500 Kč. Paní na kase v důchodovém věku ji „pipla“ a chtěla po nás doplatit dalších 412 Kč. Takže jsem jí ukázala všechny účtenky včetně té, kde nám nabijela 500. Stále nechápala a začala počítat na kalkulačce. Ve finále pochopila, že nám má vrátit 88 Kč. Chtěli jsme pak pani říct, ve vší slušnosti, že se nám nelíbí to, že udávají na internetu nepravdivé informace. Paní na nás začala štěkat, ať si zavoláme majiteli a že nás upozornila, že je stravování pouze formou bufetu. Odpověděla jsem ji, ze formou bufetu jsou i švédské stoly, nebo klasická česká kuchyně. Babka se rozkoktala a dala mi mobil na majitele. Mezi tím jsem napsala ve vší slušnosti hodnocení na jejich stránkách na fcb. Nejen, že mají zablokovane příspěvky od uživatelů, že se nezobrazují (asi vědí proč), ale dokonce mě zablokovali úplně a před 2 hodinami napsali, že doporučují, vzít si s sebou svačinku. Masakr. ROZHODNE NEDOPORUČUJI JEZDIT DO FARMAPARK SOBEHRDY!!! Člověk byl i připraven pustit tam větší peníze, ale nemáte za co a ve finále je to větší Malevil, akorát tam smajdate hladoví a nasraný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sestramona zrovna vcera jsme tam byli taky
A s tim obcerstvenim je to fakt bida
Dcera je nastesti jeste mala, takze pro tu jsem mela obed s sebou. My se zaplacli parkem v rohliku a zmrzkou. Zrovna jsme si rikali, proc nemaji v dolnim obcerstveni i nejake jidlo, ze prichazeji o kseft ![]()
Jinak zviratka supr, dcera byla nadsena, hlavne z krmeni zviratek. Takze za nas doporucuju, jen svacinu s sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nevim, ale uvest jako duvod nedoporuceni, ze tam neni kloudny obcerstveni a co to ostatni a to hlavni, jak se vam libilo to, co je tam k videni? Ja tam byla predevcirem a pravda, clovek se tam nenapucne, ale byli jsme uvnit
T necele 4hodiny a mela jsem svaciny, nevedela jsem, jak jsou na tom, kdyz probehlo v novinach o salmonele. Ostatni veci super. Krmeni zviratek se dceri moc libilo, hriste pekny, na kazdem kroku neco, svezli jsme se pak do kopce vozitkem, povozila se na koni, masince, proste ze vseho nadsena a zavrsila to v tom krytem hristi, kde se ji libilo neskutecne. Takze ja doporucuju vzit svacu a je tto pekny.Jo a pocitat s vic vydaji nez jen se vstupem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tini za mě celkově nic moc. Znám lepší místa, kde děti vidí zvířata, jsou tam prolézačky, trampolíny apod jako v sobehrdech. Celkově nešlo o to, co jsme tam viděli, nebo neviděli. Známá můj text dala na jejich stánky a také to smazali a zablokovali ji. další dvě psaly nezávisle na mě a to samé. Vysloveně si „uměle vytváří kladné hodnocení“. A jak jsem psala - na webu měli uvedeno, že se tam nesmí vnášet žádné potraviny z veterinárních důvodů. A že občerstvení je zavřené do 31.5.2016. Nevím, odkud jste vy, ale my tam jeli z Liberce, což je bezmála 145 km tam a 145 zpátky se 4 letymi dvojčaty a kluci se tam v podstatě nenajedli, nejsou zvyklí se cpát parkem v rohlíku, toasty a palacinkami. Dva dny na to jsme jeli do Mirakula. Nechali jsme tam 780 za vstup, 500 za vláček na tankodrom, 400 za jízdu v BVP, 500 jsme projeli… Byli jsme tam celý den, něco tam pojedli, popili a ve finále výlet vyšel na cca 3000. Nedělá mi problém nechat na výletě peníze. Dělá mi problém, když se někdo někde prezentuje jako že vše super a ono to tak není. Prostě nejedu takovou dálku, abych ve finále viděla s dětmi to, co vidí běžně i v zoo (kde je těch 250 druhů zvířat, co píšou na netu?!) a polezli si na pár lanech, poskalali na tramposce (činnost, která je u nás na většině dětských hřišť).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja jsem z blizka a byla jsem tam jiz mockrat a vsem doporucuji. Je to bomba. Je pravda, ze restaurace se pozastavila nebo spise zpizdila stavba, ale vzdy vudim ze se tam stavi, je to v planu a bohuzel se to nestihlo na sezonu. Osobne bych nejela s malymi detmi nikam bez jidla, a i kdyz je to skoda, myslim, ze to rodice i deti vyjimecne prezijou na klobasce, limce, palacince, toastu…nerikejte mi, ze dat detem zapecene 2 ks toastu, salat a k tomu treba mlecny koktejl budou mi hlad…je to proste o tom, ze kazdy chce restauraci a 20 hotovkama za dobrou cenu. V tech mensich kioscich nemaji kuchyn, takze tam jidlo tohoto typu nesmi mit+ jsem z oboru a stavba se proste zpizdila. Ze to neuvedou na webu je vec jina. Ale hlani je farma-zvirata a hriste. A to je tady bezkonkurwncni. Mam dve deti a hezci, cistejsi a stylovejsi park jsem nikde nevidela. Ty prostory pro zvurata, to welfare, ta pece a ty letosni nova hriste delana s citem bez kousku plastu jsou bomba. Dostat se tak blizko ke zviratum- v jake zoo muzete z ruky krmit velbloudy, buvoly, tise pozorovat plache klokany a na chvili se stat soucasti jejich vybehu..navuc povazre take to, ze zde nejsou absolutne zadne dotace. Ja pred panem majitelem smekam a farme moc fandim. A verim, ze podarirestauraci otevrit co nejdrive a sehnat do ni dostatek kvalitniho personali( coz byva take dost problem). Ono nic neni tak jednoduche jak to vypada, ale jen kvul tomu, ze jsem si nemohl naplnit pupek vyberem z xxx jidel to hned odsozudit…urcite se tu hlady neumre. A povozit se na ponicich, vylitat se na hristich, nechat se poslantat lamou a velblodem a proste si ten den maximalne uzit…ne myslet jen na jidlo…i kdyz je to velka skoda, ale i tak je to tam perfektni a moje deti nechteji skr repuiku nikam jinam…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to ze si musite zapalit ohen je take nesmysl- ohen se tam zapaluje vzdy jiz s otvirackou a vzdy se tam pohybuji udrzbari kteri prikladaji. A opekaci vidlici vam zapujci- na proutek do lesa take nemusite
DA myslim ze poswdwt s detmi u ohne a opect si burtiky je fajn napad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Farmapark Soběhrdy
Zdravím,
obnovuji diskusi, jak to vypadá dnes ve farmaparku? Stránky vypadají hezky, ale nejsem si jista, jak je to s tím blokováním kritiky… jestli se tedy zobrazují jen kladná hodnocení…
Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jak to tam vypadá dnes, byli jsme tam vloni v létě a byl to bezkonkurenčně nejhorší výlet z celých prázdnin - a že jsme toho s dětmi najezdili po podobných atrakcích celkem dost. hlavní problém - cena neodpovídala nabídce - kdyby to za ty peníze vypadalo tak, jak psali na webu, tak fajn, kdyby to bylo za poloviční cenu tak, jak to tam bylo, tak taky fajn. chápu, že je to něco stálo a musí vybírat tomu odpovídající vstupné, ale mají tam mít to, co nabízejí na webu a vůbec by ta finanční politika měla doznat změny - u vstupu jsme nechali bezmála 800,– za vstup a něco za krmení či co - přesně si to už nepamatuju, udělali jsme pár kroků, tam jízda na poníkách - padesát korun za tři kolečka v ohradě (v pražské zoo je za dvacku delší jízda) - a jako vysvětlujte 3-4 letým dětem, že od zlodějů je vozit nenecháme.. nejde o tu stovku za dvě děti, ale o to, jak to mají přesně na tyhle situace vyprojektovaný..
takže za mě taky fakt ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme byli loni po nekolikate a opět super. Kamarádka byli teď v zimě a take byli spokojeni, stále tam pracují na rozšíření, vždy je tam neco noveho, na podzim konečně otevřeli restauraci, tak se tam dá najist něčeho jineho než palacinek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam před 2 týdny a bylo to fajn, děti se vyblbli, koukli na zvířátka, no holt stejné jako na všech podobných atrakcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme minulý víkend. Je to předražený, o tom žádná. Ale děti si to užili, jsou ve věku 2,5 a 4,5 roku. Zvířátka, veliká vnitřní herna v hale, velké trampolíny, lanová stezka podél potoka, několik pěkných hřišť… Ani jsme to nepřošli celé. Fajn to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím nějaké nové recenze? Jak to tam vypadá dneska?
Neměl někdo i balíček s bydlením v hotelu?
Popř. místní ženy - je tam možnost se ubytovat blíž než 8 km od jejich nasmlouvaného partnera? Třeba přímo v obci? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Ahoj,teda o žádném hotelu tam rozhodně nevím a ubytování, co já vím, v Sobehrdech určitě není…snad pouze chatičky u rybníka pod Soběhrdy, ale nevím, jak je to s pronajmem chatičky nyní, bylo to možné za bývalého majitele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gábííí díky, to jsem si myslela. Tohle nemají moc dobře vymyšlené. Jako 8km není dálava, ale chlap bude brblat, že si nemůže dát ani pivo ![]()
A jinak jsi byla teď někdy v poslední době? Koukala jsem na stránky, že problém s jídlem asi vyřešen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.