Farmapark Soběhrdy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Farmapark Soběhrdy
Ahoj. Byli jste tam někdo už? Mám to za rohem a jsou tu všude reklamy, tak asi zkusíme, až nebudou vedra. Stojí to za to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Pipi 00 tady jsem cetla recenzi, je to i s fotkami.. http://www.madamecoquette.cz/…obehrdy.html
taky se tam chystame.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, také to mám za rohem. Vidim tam často narvane parkoviště, ale recenze mi říkají nechoď tam. Málo zvířat, za dost peněz. I když jasne, v zoo je to dražší, ale mnohem větší zábava a podívaná. Ale jinak musím uznat, že to udělali moc pěkně!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byl tam muj bracha s detmi a docela si to pochvaloval, jen rikal ze nektery veci maji jeste nevychytany, treba ze na zacatku si muzes koupit voucher na jidlo. Oni si ho nekoupili a az vevnitr zjistili ze bez nej jidlo neziskaji…ale doporucoval nam to, v srpnu se tam chystame, preci jenom zoo uz zname nazpamet ![]()
- Citovat
- Upravit
@charbl jj určitě chce ještě pár věcí vychytat až dodělají vše tak to bude báječné, ikdyž i tak jsme byli spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam minulý týden ve čtvrtek s tchýní, tchánem, švagrovou a dětmi (1a půl roku, 2a půl, 5let,6let) a za nás teda spokojenost
mají to moc pěkně udělaný… Na kartu, kterou se platí občerstvení nás upozornili hned při placení vstupu, s tím, že si ji nabijete na libovolnou částku, kterou když nevyčerpate, tak vám při odchodu peníze vrátí a naopak, když ji přečerpáte, tak to na pokladně při odchodu doplatíte…dětem se tam moc líbilo… Jak zvířátka, tak sezení na molu u rybníčku, houpací sítě i trampolíny… Byli nadšený a nechtělo se jim domu… Dokonce nás tam pán pustil do výběhu ke klokanům..
jediný co nás mrzelo, že by nemuseli mít všude ty elektrické ohradníky.. Třeba u koziček a koní by nemuseli být… Ale jinak to bylo fakt hezký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuji, moje dcera tam byla uz dvakrat, a je to tam pro deti super. Byly jsme tam naposledy ted v zari uz mimo sezony v tydnu, mely jsme to cele pro sebe. Moc se nam tam libilo. Zviratka se daji pohladit a nakrmit, je tam i mnozstvi zabavy pro deti, jako trampoliny, houpaci site, traktory, pisek a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam s 2letou a až na trakturky ji to vůbec nezajímalo a ještě si přivezla salmonelu. WC špinavé, jídlo jsme nezkouseli, pár zvířat. Možná pro větší děti to je zajímavější. Já osobně byla velmi zklamaná ale upravené to tam mají celkem hezky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme již 2× s dvouleťákem a v pohodě, tedy museli jsme začít od zvířat a postupně se dopracovat ke hřišti a traktůrkům. Kdyby jsme to vzali naopak, tak by ho již také nic jiného nezajímalo
@nikypiky92 Tedy nevím, kdy jste tam byli, ale když jsme tam byli tak WC bylo čisté a pravidelně ho uklízeli, to samé přebalovací místnost.
Zajímalo by mě jak jste přišla na to, že dcera si tu salmonelu přivezla zrovna odtud
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa81 dělali ji testy (o jaký typ se jedná) a odpovídalo to zvířecí. My jsme byli na WC u vstupu které bylo opravdu příšerné a pak u restaurace kde chyběl toaletní papír. Ale možná jsme vychytali jen špatný den. (Bylo to zhruba před měsícem o víkendu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikypiky92 no sice salmonela odpovídala zvířecímu typu, ale
- rozhodně v takovémto zařízení jsou zvířata pod veterinárním dohledem
- Člověk sám o sobě se nakazí a) přes zažívací trakt a za b) při nedostatečné hygieně
Takže bych to nesváděla na zvířata, ale spíše se zamyslela kde se stala chyba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ráďa81 nebudeme tu přeci řešit salmonelu ne? Samozřejmě, že neuhlidam jestli si zrovna strka ruce do pusinky nebo ne. Neřešme to. Nic na tom nemění, že nás to nenadchlo. (Možná i tím, že to malou moc nebavilo ani krmení) Ale třeba to časem udělají lepší.
za mě zatím rozhodně lepší reklama nez-li skutečnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikypiky92 tak ale nepiště bludy, že měla salmonelu si přivezla z Farmaparku, obzvlášť když jste tam nic nejedli, mohla kdekoliv na cokoliv sáhnout, takže bych nebyla tak rezolutní abych tvrdila na veřejné diskuzi, že si odtamtud přivezla salmonelu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsem tam konečně byla. Vidím to takto, pokud někdo není místní nebo nemá k místu nějaký zvláštní vztah (Pražáci), zvláštní zájem o zvířata a má lepší tip na výlet, nejezdila bych tam. Jako byla jsem celkem spokojená, ale jeli jsme tam z Čerčan (pár km) a už pohled na Chlum z druhé strany je pro mě zajímavý
. Starší (4) nezajímaly zvířata, ale jen hřiště. A na to jsou zas lepší destinace. Ale je fakt, že za zlevněné vstupné ve všední den by to šlo.
Park je tedy krásně upravený, zvířátka ze sena super, výhledy super, záchody ok, občerstvení slabota, trvá to a to nebylo moc lidí. Navíc nám nedali jednu objednanou věc s tím, že na účtu není a u pokladny se pak ukázalo, že byla. Peníze mi pokladní ochotně vrátila, ale i tak… No prostě lepší je mít svačinu s sebou, ale to platí pro většinu podobných destinací.
A jak někdo radí, nejdřív zvířata a pak hřiště, tak jo, ale je třeba přijet od Benešova. Od Čerčan je vidět hřiště bohužel ze silnice, a dceři rozhodně neušlo
. Hned hlásila, že zvířátka jsou pro malou ségru, ale ona že jde jedině na hřiště
.
Ale celkově spokojenost, mladší měla zvířátka, starší trampolíny, děda dron (náhodou tam zrovna natáčeli), babička, teta a já krajinu, takže dobrý. Ale není to asi místo, které nelze s dětma vynechat, jako třeba zoo nebo Mirákulum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.