Farmapark Soběhrdy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Moise popravdě,nikdy sem tam nebyla. Slyšela jsem na to špatne recence, není to zrovna ani levné…znám to z toho důvodu, že máme 1 km od Soběhrd chatu a v Sobehrdech kamarády…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme tam opět loni a musím říct, že spokojenost, je znat, že se tam investuje a vždy když tam zavíráme je tam něco nového a super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam byli loni. Jako pěkné, velký prostor. Ale, že by to bylo extra pro děti ty zvířata to moc ne, je to dost na chození a nebýt tam těch trampolín a ježdění v kruzích tak si to děti zvlášt neužili (3 a 4 roky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme dnes a musím také říct, že už jsme s dětmi navštívili lepší místa. Finančně totální masakr
jen u vstupu jsme nechali 600kč a dalších 500kč za dobití karty, potom dáváte peníze vevnitř za nějaké ty automatické koníky a traktůrky, venku za krmení, tubing, vláček…no a ještě to teda za nic moc nestálo. Jídlo děs, měli jsme jen buřta a kukuřici, jinak nabídka zvlášt pro děti nic moc. Prostředí venku tedy překrásné, ta příroda a úprava prostor pro zvířátka moc pěkné. Ale jinak trasa dost náročná pro rodiny s malými dětmi, my jsme to celé neprošli, nedalo se…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prekvapuji me negativni recenze.
Byli jsme loni.
S detmi 10 mesicu, 2 roky, 3 roky, 5 let a 6 let.
Prosli jsme to bez problemu cele.
Detem se tam moc libilo.
Koupili jsme voucher pres slevomat za 499,– v cene bylo i krmeni zviratek.
Jidlo jsme meli sve a udelali si piknik na lodi po ceste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivanas85 Mě se právě nechtělo tahat jídlo sebou, jeli jsme 2hodiny autem a už takhle jsem měla plný batoh oblečení a tak. Jako člověk počítá s nějakou útratou, když jede na výlet, ale kdyby to aspon za něco stálo. Nevím no, my byli třeba loni v Úmoníně v Herolandu a to bylo naprosto perfektní. Vstupné za hubičku a všechny atrakce už zdarma. Na všechny atrakce jsme chodili s dětmi a klidně jsme je mohli nechat běhat po areálu a dát si v klidu kávu, všude jsme na ně viděli. K obědu měli kuřecí prso se zeleninou, naprostá paráda!!…Takže za nás Soběhrdy pěkné, ale víckrát tam nepojedeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsme byli dneska. Hned u kasy (samozřejmě po zaplacení…) jsme dostali leták, co je kde zavřené a co se kde nekoná… Ale že by se to promítlo do ceny, to ne! V podstatě pětina parku zavřená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 tak vstupné 600 za celou rodinu mi přijde tak nějak normální, to platíš v každé zoo. My jsme tam chtěli jet na jarní víkend, měla jsem v merku v jejich eshopu balíček s ubytováním na víkend, nakonec jsem to díky recenzím radši neriskla.. hlavně mi vadilo, že hotely byly celkem daleko od parku
Ale ono to tam asi jinak nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivanas85 Já se taky přidávám s negativní recenzí. Jsem asi hodně zmlsaná Mirakulem (tam jezdíme často), protože v tom srovnání jsou Soběhrdy dražší a horší. V Mirakulu se všichni výborně najíme a v areálu kromě jídla navíc neplatíme nic (když nepočítám vlak k raketám a letadlům - tam jsme byli jednou a teď už to většinou ani nestíháme, protože vydržíme celý den v tom základním areálu). V Soběhrdech chtějí navíc platit každý prd, moc teda nechápu to vysoké základní vstupné (i rodinné vstupné do Zoo Praha je o čtvrtinu levnější).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My v těch SOběhrdech byli vloni na podzim, a za nás teda spokojenost, krásný prostředí, zvířata mají veliký výběhy, kluci si to užili moc, je tam krásný hřiště pro děti, a třeba pštrosa si jen tak někde nenakrmí.
jak tu padl Heroland, na ten jsem na Slevomatu taky koukala, a uvažujeme o výletu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
@Ivanas85 Já se taky přidávám s negativní recenzí. Jsem asi hodně zmlsaná Mirakulem (tam jezdíme často), protože v tom srovnání jsou Soběhrdy dražší a horší. V Mirakulu se všichni výborně najíme a v areálu kromě jídla navíc neplatíme nic (když nepočítám vlak k raketám a letadlům - tam jsme byli jednou a teď už to většinou ani nestíháme, protože vydržíme celý den v tom základním areálu). V Soběhrdech chtějí navíc platit každý prd, moc teda nechápu to vysoké základní vstupné (i rodinné vstupné do Zoo Praha je o čtvrtinu levnější).
rodinné vstupné do zoo Praha stojí 600 Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
rodinné vstupné do zoo Praha stojí 600 Kč
No a rodinné vstupné do Soběhrd (bez nějakých časově omezených akcí) stojí 790,–, 600,–Kč jsou 3/4 z 800,–, takže do Zoo Praha je o čtvrtinu levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
No a rodinné vstupné do Soběhrd (bez nějakých časově omezených akcí) stojí 790,–, 600,–Kč jsou 3/4 z 800,–, takže do Zoo Praha je o čtvrtinu levnější.
aha, tak to jsem nezkoumala, někdo tady psal 600 a to mi přišlo celkem v poho.
800 už je dost, ale pokud se to dá sehnat na slevomatu za pětikilo
Jako tyhle zábavy jsou drahý vždycky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dendule4 v Heroland kuřecí prso se zeleninou??? Loni jsme tam byli a nic takového neměli, měli hranolky, pátek v rohlíku smažák,…
Jinak se tyto dvě věci vůbec nedají srovnávat, Heroland je spíš hraci a malickaty, Soběhrdy je zcela něco jiného, to je jak srovnávat zoo a plavecak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.