Farmapark Soběhrdy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Gumidci píše:
@dendule4 v Heroland kuřecí prso se zeleninou??? Loni jsme tam byli a nic takového neměli, měli hranolky, pátek v rohlíku smažák,…
Jinak se tyto dvě věci vůbec nedají srovnávat, Heroland je spíš hraci a malickaty, Soběhrdy je zcela něco jiného, to je jak srovnávat zoo a plavecak
já si taky myslím, koukala jsme na stránky a přijde mi to jako prostě velké dětské hřiště, kde bych já jako dospělý umřela nudou a trpěla
Stejně tak Mirákulum..
Soběhrdy mi přijdou spíš o tom, že si dítě může nakrmit zvířata, což jen tak nezažije denně.. i když těch lákadel, co odvádí dětskou pozornost od zvířat je tam taky dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise přesně Heroland je velké dětské hřiště, ikdyz neříkám že není fajn, syn se vyřadil a byl spokojeny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
já si taky myslím, koukala jsme na stránky a přijde mi to jako prostě velké dětské hřiště, kde bych já jako dospělý umřela nudou a trpěla![]()
Stejně tak Mirákulum..
Soběhrdy mi přijdou spíš o tom, že si dítě může nakrmit zvířata, což jen tak nezažije denně.. i když těch lákadel, co odvádí dětskou pozornost od zvířat je tam taky dost.
Tak já třeba v Mirakulu s dětmi absolvuju všechno (mám ještě malé děti), prolézám s nimi tunely ve výškách i v podzemí, procházím lanové dráhy, vždycky mě druhý den bolí celé tělo a nenudím se. Děti už za nic neplatí a k obědu nemají problém dávat i poloviční porci (která je dostatečně velká), takže se za 150,–Kč najím já+2 děti. V Soběhrdech mi poloviční porci dát odmítli, ceny jídel podstatně dražší (nevím, jak je to letos) a kvalita horší, po jízdě vláčkem i můj tehdy tříletý syn řekl „a to je všechno?“. Mě to prostě nenadchlo a už se tam vracet nebudeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
já si taky myslím, koukala jsme na stránky a přijde mi to jako prostě velké dětské hřiště, kde bych já jako dospělý umřela nudou a trpěla![]()
Stejně tak Mirákulum..
Soběhrdy mi přijdou spíš o tom, že si dítě může nakrmit zvířata, což jen tak nezažije denně.. i když těch lákadel, co odvádí dětskou pozornost od zvířat je tam taky dost.
tak ale v Mirakulu můžeš na většinu atrakcí s dětmi, takže tam se člověk pořádně vyřádí a na nějakou nudu nemá čas ![]()
- Citovat
- Upravit
Za nás Soběhrdy taky zklamání, byli jsme loni, půlka v rekonstrukci, část zavřená, jízda na ponících zrušená, jídlo i vstupné drahé.
Za to Mirakulum paráda, vyřádili se i dospělí, vše jde dělat s dětmi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
tak ale v Mirakulu můžeš na většinu atrakcí s dětmi, takže tam se člověk pořádně vyřádí a na nějakou nudu nemá čas
my jsme v takovém parku byli.. děti se nám ztratily hned u vchodu, nalezly do hradu a vylezly někde úplně na druhém konci parku, takže první hodina tam spočívala pouze ve shánění dětí, jestli se nám někde neztratily.. nevím jak tvoje, ale moje nějakou moji přítomnost na těchle atrakcích moc nevyhledávají
Jako jo, projdu to s nima, ale mnohem radši je nechám, aby si tam hrály s dětmi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
my jsme v takovém parku byli.. děti se nám ztratily hned u vchodu, nalezly do hradu a vylezly někde úplně na druhém konci parku, takže první hodina tam spočívala pouze ve shánění dětí, jestli se nám někde neztratily.. nevím jak tvoje, ale moje nějakou moji přítomnost na těchle atrakcích moc nevyhledávajíJako jo, projdu to s nima, ale mnohem radši je nechám, aby si tam hrály s dětmi
no já ho nechávám taky si hrát samotného, ale to neznamená, že sedím někde na lavičce a nudím se. Ale lezu po těch atrakcích taky. A třeba na obří trampolíně má kluk rád, když ho my dospělí houpeme ![]()
- Citovat
- Upravit
Me prekvapuji negativni reakce na Sobehrdy. Dnes jsem tam byla. Je pravda, ze vstupne prilis pratelske neni, ale doplatek na krmeni ve vysi 30,– mi zavratny neprijde. Maximalne dokoupim za 20,– krmeni pro kravicky, protoze to jsou nasi favoriti, nebo jednu jizdu na ponikovi za 50,– a tim to hasne. Jezdime tam tak 3× rocne a ja si to teda uziji take. Zvirat a okruh tak akorat, ze se to da vse i s malymi detmi, ktere jsou zvykle chodit na prochazky a opravdu slapat (nebo radeji kocar). Cesta zpet je do kopce, ale vyslapou to i rocaci za ruku. Tesime se na trampoliny, drevene mosty, vodni stavby, houpaci site. A kdyz nekdo nechce byt venku, uvnitr vstupni haly je velke detske hriste pod strechou. Najist se da nahore u vstupu v http://www.farmapark.eu/listky.html, u klokanu v cafe zasyti dite treba palacinka a pak si muze projit novou lanovou drahu, a dole je gril nebo opekani burtu. Clovek musi vedet, proc tam jede, ze bude trochu koukani na zvirata a trochu vice sportu pro deti. Pro lidi, kteri cekaji zazitek jako ze zoo, to je jiste zklamani, ja tam jezdim hlavne deti pozivne unavit na trampolinach a ruznych opicich drahach. A kdyz se povede stihnout i nejake to krmeni, tak jsou deti spokojene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dostali jsme za nákup v hračkářství dětskou vstupenku do farmaparku Soběhrdy, platnost do 31. 10. Nevyužijete ji někdo? My se tam určitě nedostaneme + navíc jsem koukala, že děti do 90 cm to mají zdarma, takže bychom ji beztak nevyužili
. Nic za ni nechci, maximálně poštovné za poslání
. V případě zájmu mi napište do soukromé zprávy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to tam vypadá letos? Jak s ubytováním? Jsme z Brna a auto nemáme, jely bychom v pátek vlakem a vrátily se v neděli.
Podle recenzí to asi nebude dobrý nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn píše:
Jak to tam vypadá letos? Jak s ubytováním? Jsme z Brna a auto nemáme, jely bychom v pátek vlakem a vrátily se v neděli.
Podle recenzí to asi nebude dobrý nápad
S ubytováním zkušenost nemám, ale jinak za nás super, už jsme byli 2× a je to tam skvělé. Spousta zvířátek, i jsme je mohli krmit, odpočívací plochy, trampolíny, zábava pro děti, opékaní buřtů..ale jezdíme tedy ve všední den, víkendy budou asi narvané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caitlyn za nás Sobehrdy velké zklamání…jakoze prostředí moc hezky, o tom žádná, WC čisté, ae krom vstupného (a ne malého) se vše ostatní musí platit, jízda na ponikovi 80kc (asi 2 min jízda), tubing 40kc (asi 20 vteřin), krmení zvířat 50kc, jídlo průměr ae dá se vybrat. Pokud jedete takovou dálku určitě doporučuji prozkoumat nejdřív recenze, teď o víkendu jsme byli v mirakulu a za nás úplně boží! Sice dominantou je vodní svět, ae i když nebude počasí na vodu, nebo dojedete v dobu kdy bude vodní svět zavřený dá se tam strávit krásný celý den. A krom vstupného už neplatíte za nic (samozřejmě krom jídla). Koukněte na jejich stránky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.