Farmapark Soběhrdy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17219
17.8.25 16:52

S dovolením obnovuji… dostali jsme poukaz na vstup od Ježíška, chystáme se zítra dva dospělí + devítiletá… aktuální postřehy a zkušenosti, prosím?
Jídlo zkoušet nebudeme, chystám si svoje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.8.25 17:59
@azaleila píše: Více

Tak se vstupem zdarma to bude hezkej výlet. Kouknete na klokany, koniky, velbloudy, projdete se kolem jezirka, tady si holka zaskáče, tamhle posedite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17219
19.8.25 07:02
@Bubla Bůčková píše: Více

Tys musela včera škytat :kytka: mnohokrát jsem si vzpomněla na to, cos mi tady napsala.
To, že jsme vstupenky dostali hodně usnadnilo situaci. Je to tam samá koza a nutrie, jestli bych za tohle měla dát 450,– dospěly + nevim kolik dite, asi bych nebyla rada… ale bylo to fajn, byli jsme tam opravdu od začátku do konce, jidlo jsem si brala svoje, koupili jsme zmrzlinu, kafe a kyblík pro zviratka… ale jako ceny v restauraci nejsou sileny… byl to proste den venku, obcas zvire, obcas hriste… takze celkem dobry.
Tys tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.8.25 12:29
@azaleila píše: Více

Asi 5krat, ale už je to hodně let. Prostě procházka, s ditetem treba do 5 let good, takto finančně překvapilo zoo zájezd nebo tak…750 a jako pár klecí, jasný jde to na zvířata…ta pražská za 1500 už je taky darda no, ale to přesně máme permici od někoho. To samý chocotopia, dostala jsem viucher vychatala nějakou akci, ale když si vedle nás rodina se 2 pubertaky kupovala lístky za 2800 a asi netušili, že si odlejou 5 lizatek a půjdou domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.