Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Katka86 píše:
a proč si nenastěhujete kravičku do koupelny?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuš na tebe, nebo tě nahlásím..
![]()
Unás Praha 10 jsou v létě farmářské trhy a přes zimu dodávají farmáři do jednoho obchodu poblíž trhů. Chdím hlavně na mléko a máslo.
Zlín co 14 dní (každý sudý pátek) Farmařské trhy u OC Terno. Ještě jsem tam nebyla, ale chystám se.
Vcera jsem konecne navstivila prodejnu sklizeno (.cz) u Ronda a super, urcite tam pujdu zas
jsou tam vyrobky ceskych farmaru.
mimo jine jsem nakoupila od Nemcovych http://www.farmanemcova.cz/ maji rozvozy po Brne a okolnich mestech..
@Tiger-lily Nemyslím, že by hygienici byli přísní. Jsou pravidla, která se musí dodržovat a platí pro všechny.
@Anonymní píše:
@Tiger-lily Nemyslím, že by hygienici byli přísní. Jsou pravidla, která se musí dodržovat a platí pro všechny.
@Tiger-lily No když si provozovatelé nedají říct a chovající se tak, jak se chovají, tak si pokutu zaslouží. Ale nemyslím si, že úkolem hygienika je pokutu vybrat za každou cenu.
@slunicko007
Pokuty nejsou jen za krysy ve větváckém bistru. Kdybys doma navařila marmeládu a viděli tě hygienici, napaří ti aspoň 10 000. A u sýrů, kde by si na tebe došlápla i veterina, by to bylo za 20 000 ![]()
@Tiger-lily Věř, že toto všechno vím, protože tuto práci dělám už 20 let. A za tu dobu jsem už viděla pěkný svinstvo.
@slunicko007
když jsi od fochu..co všechno musí splňovat taková prodejna?
@slunicko007 píše:
@peggy.sl Musíš mi napsat co by jsi chtěla prodávat?
Přemýšlím právě o těch farmářských potravinách..bez masa..jenom trvanlivé potraviny a mléčné výrobky.. ![]()
U nás je to opravdu katastrofa..