Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Kup si raději Fertipronu je levnější a má více vitamínů… Já teď koupila 3balení po 30ks za 699 Kč.
Ahoj, jak dlouho a kolik toho bereš? Já bych poradila ještě Macu v prášku, která je dobrá i pro přítele.
A jak dlouho se snažíte? Můžeš zkusit nějaké bylinky - jeřáb ptačí, kontryhel, drmek, gynex - na vše jsou tu dikuze… Ale pořád jsou to jen bylinky a vitamíny, na někoho prostě nezabíraj a potřebuje hormony. Ale určitě je lepší nejdřív zkusit ty přírodní věci.
Jak máš dlouhé cykly? to že sou testy negativní neznamená že ovu není, jen ti třeba LH hladina vyleze skokově a nestačíš to na testu zachytit.
Snažíme se pul roku a cykly mám pokaždé jinak.. někdy 35, jindy zase 32 a pořád tak.
A beru to 2× denně
@Aneta222 to není zase tak dlouho.. A ten Inofolic bereš celou dobu? To už by mělo zabrat.. Možná by to chtělo chodit na folikulometrii, aby jsi zjistila, jak to s tou ovulací máš. Nebo už jsi na tom byla?
Inofolic beru 3 měsíce, ja vim ze to neni dlouhou a že od toho nemůžu čekat hned 2 čárky, ale doufala jsem, ze mi to úpravy ty cykly alespoň
Četla jsem diskuze, ze některým se to povedlo po měsíci užívání
Objednala jsem ten FB a zkusím si koupíte ten kontryhelovy čajík a snad se zadaři
Jsem hrozně nedodává ![]()
@Aneta222 ono u tich preparátu nikdy není jisté jestli člověk otěhotní právě po nich. Třeba by se to tim lidem povedlo i bez nich. Ale znám holky, co jim trochu s ovulací Fertiprona (to samé co inofolic jen za lepší peníz) pohnula. Mě neudělal nic ani dvojité dávkování, takže i s finančních důvodů jsem ho brát přestala.
32 - 35 dní ještě není žádná tragédie, zkus ty bylinky.
Ovu testy ti nesílí ani trochu? Zkus spíše měřit BT, ta je přesnější, ikdyž je to i pracnější.http://merenibt.xf.cz/
Ahoj, s přítelem se snažíme o miminko a dr. mi doporučil inofolic, čekala jsem od toho, že se mi srovna ms a ovulace ale nic, ov testy pořád negativní
Tak chci zkusit Fertility Blend. Mate s tim některá zkušenosti? A můžu to brát dohromady s inofolicem?