Tak jooo, nebo neee? :))

Anonymní
3.5.17 10:35

Tak jooo, nebo neee? :))

Zdravim holky…omlouvám se za anonym, ale nehodilo by se mi, kdyby. nekdo věděl, ze se snazime o mimi..predem bych chtela rict, ze uz jednoho prcka mame, takze to nase snazeni uz neni tak intenzivni jako pri prvnim a hlavne nemam cas se pozorovat :mrgreen: ale…jsem druhy mesic po vysazeni antiko. Ms vzdy dorazila ukazkove po 28 dnech…tenhle mesic jsem si zkousela delat ovu testy, stejne čárky byly 22.4 a 23.4 byla testovaci jeste tmavší nez kontrolní…ten den sme meli i sex :) asi tak 3 dny po ovulaci mě nabehla prsa tak o 2 cisla vic :mrgreen: a od te doby me boli v podbrisku a mam husty bily vytok.1.5. mi zacalo byt divně od žaludku, ale totalka…a vecer jsem zacala lehce spinit, od te doby uz se spineni neukazalo…dneska jsem ze zvedavosti udelala tehu test, ale ani duch…Myslite, ze je jeste brzy na test?(v minulém tehu jsem mela jasnou carku uz 4 dny pred termínem ms)..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.5.17 10:38

Jeste jsem zapomela napsat ze ms cekam ted v nedeli 7.5

• Citovat
  • Upravit
35767
3.5.17 10:42

Ms dorazila po 28 dnech protože každé s antikoncepci tak dorazí. Bez ní to tolik být nemusi.
Zbytek těžko říct, nejsem věštec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
3.5.17 10:42

Jestli cekas ms az v nedeli tak je na test brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.5.17 10:50

3 dny po ovulaci ti určitě nenaběhla prsa z těhotenství… Radím ti, jestli to skutečně bylo o dvě čísla, vzpomínej co si přesně dělala a pak si to nech patentovat, protože to je neuvěřitelné a vyděláš na tom balík! :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.5.17 11:03

Mi připomináš sebe..ale úplně :mrgreen:
Myslím, že zítra duch prduch by tam mohl být..a ve ct uz jasný :palec:
Jsem měla to samé v únoru..z 1.-2.2. ovu test pozitivní..sex samo četný :oops:..no a v neděli 12.2. z odpo močí něco bylo 8o a v pondělí víc a na Valentyna 14.2.to bylo jasný :pankac:
Tak přeji at intuice nezklame tak jako mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.5.17 11:07

Jestli ti tři dny po ovulaci vyrostla prsa o dvě čísla, tak s tím jdi do nějakého výzkumného střediska, protože jsi přírodní unikát. Tři dny po ovulaci NENÍ vajíčko zahnízděné, není z čeho mít příznaky :roll: Doporučuji učebnici biologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.5.17 11:23

Myslím, že zakl.ty prsa napsala s nadsázkou :roll:..holky, neberte se tak vážně.. :D
Já ji teda pochopila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.5.17 11:25
@Deníííí píše:
Myslím, že zakl.ty prsa napsala s nadsázkou :roll:..holky, neberte se tak vážně.. :D
Já ji teda pochopila ;)

Jasný, můžu to brát s nadsázkou, ale ani tak se nejedná o příznak těhotenství… To je naprosto vyloučeno. Tudíž asi ten čas na pozorování sama sebe má. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
3.5.17 11:29

Ja se teda moc do diskuzi nezapojuju ale ted musím. sama chytra horákyně tady…presne jak píše @Deníííí bych rekla ze to byla nadsazka…a kdyz uz sme tedy u toho, ja jeste nez sem podle testu zjistila, ze jsem v tom, tak jsem to tusila presne podle prsou, pres noc jako by mi.je nekdo nafoukl a uz to bylo po oplodnění, asi sem si.to.teda mela nechat patentovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
3.5.17 11:37

@Lucije87 já se taky moc nezapojuju, ale dnes mám nějaký svůj den :mrgreen:
Tak jak pises..ovulaci cca v pátek a v dalším týdnu uz jsem citila, prsa, břicho, záda, žaludek..tak pro mě test uz byl jen potvrzení..a taky jsem neměla potřebu se pozorovat..ale toto bylo neprehlednutelné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.5.17 11:44

@Deníííí @Lucije87
Holky… beru třeba týden, tudíž cca 7 den, ale 3 ne… :) To ještě není vajíčko ani uhnízděné, natož aby produkovalo tolik HCG, aby to mělo vliv na poprsí a jeho růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
3.5.17 13:22

Já hlavně nechápu, jestli si někdy ty baby nedělají srandu :D :D :D S prominutím ale 3den po ovulaci určitě nenaběhnou prsa důsledkem „možného“ těhotenství a už vůbec se nepřidají nevolnosti tak brzo… Nechápu.. I kdyby se mi nevím co dělo v následujících 10 dnech bych to nepřikládala rozhodně těhotenství… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí