Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
vím že takových pocitů je tu plno, jsem ale v tomto ohledu začátečník
mám týden po ovulaci a týden do MS. Jsem od čtvrtka velmi až nadměrně unavená, včera se přidalo špinění plus občasné bolesti v podbřišku. Dneska od rána motání hlavy, strašná žizeň, kdy nejdřív začít testovat TT? A máte nějaký typ jaký je spolehlivý?
děkuji za rady ![]()
P. S. Snažíme se druhý měsíc, beru Femigard, bylo by fajn kdyby to vyšlo ![]()
Testla bych v den ocekavane ms, pokud neprijde. Driv by se ti to nemuselo vyplatit (s ms muze oplodnene vajicko odejit) a nebo bys tam jeste nic nevidela, tyden neni dlouha doba, to vydrzis.
Ja testovala sice uz 10 dni pred ms, jenze ja byla tehotna uz z minuleho cyklu, kazdopadne zkusit to za dva, tri dny muzes, za to nic nedas. Hodne stesti.
Ideálně by se test měl dělat alespoň jeden den po předpokládané menstruaci(začátku). Příznaky těhotenství jsou díky hladině hCG v těle. Takže pokud máš příznaky, měl by být test pozitivní. Každopádně v tvém případě je ještě dost brzo. Já si vždy kupovala ty nejlevnější testy (v DM za 40kč od Pepino) a už dvakrát vyšel, tak jak měl. Hodně štěstí.
Já si to myslela, že to bude moc brzy tak uvidíme ještě týden
snad mi bude líp, doufám, že to není PMS takový strašný jsem teda ještě nikdy neměla ![]()
@TerHad Ideálně vyčkej až do termínu menstruace. Teoreticky by něco mohlo být vidět i za 3-4 dny, ale abys pak nebyla zbytečně zklamaná, že tam nic není (i kdybys těhotná byla) nebo třeba i je, ale potom by to mohlo odejít s ms. Tak raději počkej a pokud možno, zkus na to moc nemyslet. Čas ti potom rychleji uteče. Držím palce, ať to vyjde ![]()
@Petule030 děkuji byla bych ráda, ale zase nechci si udělat planý naděje, právě abych nebyla pak zklamaná ![]()