Jak chutná Femibion 2?

155
17.1.21 18:58

Femibion 2 - jak chutná

Ahoj, máte zkušenost s doplňkem Femibion 2? Jak chutná ta olejová tobolka? Nesmrdí rybinou? :oops: :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2980
17.1.21 18:59

Ne nesmrdí, nemá to žádnou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
17.1.21 19:13

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
17.1.21 19:17

Děkuji, potýkám se s nevolnostmi a nějak se stále nemohu rozhodnout, zda za nimi stojí i Femibion 1, nebo ne… Tak bych to nerada pokoušela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
17.1.21 20:22
@Payiinka píše:
Děkuji, potýkám se s nevolnostmi a nějak se stále nemohu rozhodnout, zda za nimi stojí i Femibion 1, nebo ne… Tak bych to nerada pokoušela :D

jo může být, moje kamarádka zvrací po všech doplňcích stravy, i když není těhotná - můžeš nesnášet některé přídavné látky v té piluli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
17.1.21 21:10

Kamarádka po něm blila jak amina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 05:10

Za mne (a hlavne meho gynekologa) jsou ty komplexni vitaminy pro tehotne jen vytahovanim obrovskych penez pod zasterkou zdravi ditete. Je tam toho strasne moc, vetsinu z toho zena dostava stravou, zbytek se musi organismem tezce vylucovat (treba to vsemozne becko nebo zelezo, ktere se cpe snad i do tehotenskych caju), coz zatezuje i bez toho tehotenstvim zatizene organy. Praskove zelezo navic zpusobuje zacpu.
Jsem ted ve 2. trimestru a beru jen to, co mam prokazatelne nizke: horcik (trpim na migreny), jod (mam kapanek vyssi tehotensky TSH) a rybi olej kvuli vitaminu D, kdyz je zima a nahrazuje to morske ryby, ktere by se podle doporuceni mely jist pomalu obden. Zelezo obvykle klesa az ve 3. trimestru, a to se take pozna podle predepsanych odberu. V 1. trimestru jsem brala i listovku, ale ta ma velky vyznam jen kolem oplodneni a par tydnu po vynechani menstruace, nez se uzavre neuralni trubice, od 2. trimestru uz neni potreba vic nez bezne. Nikoho nepoucuji, kazdy ma jiny nazor, ale za mne jsou ty predrazene Femibiony zbytecne, nejsme podvyzivene :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky