Doplněk stravy Femibion 800

Máte zkušenost s Merck Femibion 1 (800)?

Přidejte zkušenost s Merck Femibion 1 ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.12 08:20

Ahoj chtěla bych se zeptat také mám mthfr femibion teď beru obden střídám ho s acidum folicum, je nutné ho brát denně, před otěhotněním jsem po třech ZT?

• Citovat
  • Upravit
Naima
14.3.12 08:21
Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat také mám mthfr femibion teď beru obden střídám ho s acidum folicum, je nutné ho brát denně, před otěhotněním jsem po třech ZT?

Ber Femibion tak, jak je napsané na příbalovém letáku, velmi pravděpodobně je ti s touto mutací obyčejná kyselina listová naprosto k ničemu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 08:25

tak já beru acidum folicum kde je 10mg, normálně se doporučuje 400mikrogramů tak jsem myslela, že to stačí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6744
14.3.12 08:30

Ahoj.
Já mám MTHFR c677t heterozygot a beru denně Femibion 800. Začala jsem ho brát asi 4 měsíce před posledním pokusem o miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
14.3.12 08:37

Ahoj holky, já brala femibion měsíc před otěhotněním, pak se zadařilo a beru ho pořád. Tedka jsem v 10. týdnu a do 12. ho chci brát. Pak bych měla najet na 400, myslíte, že můžu ještě dobrat 800, když mi zbyde polovina plata? Asi v tom nebude problém ne? Jinak můj doktor vřele doporučuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.3.12 08:37
Naima píše:
Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat také mám mthfr femibion teď beru obden střídám ho s acidum folicum, je nutné ho brát denně, před otěhotněním jsem po třech ZT?
Ber Femibion tak, jak je napsané na příbalovém letáku, velmi pravděpodobně je ti s touto mutací obyčejná kyselina listová naprosto k ničemu.

S tím souhlasím. Nemám tedy o MTHFR moc načteno, ale podle toho co vím, tělo s touto mutací nedokáže obyčejnou kyselinu listovou naštěpit. Ve Femibionu je kyselina listová již naštěpená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
14.3.12 08:38
luskabay píše:
Ahoj holky, já brala femibion měsíc před otěhotněním, pak se zadařilo a beru ho pořád. Tedka jsem v 10. týdnu a do 12. ho chci brát. Pak bych měla najet na 400, myslíte, že můžu ještě dobrat 800, když mi zbyde polovina plata? Asi v tom nebude problém ne? Jinak můj doktor vřele doporučuje. :)

taky jsem dobrala plato, chyběl mi asi týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 08:39

Díky za odpovědi, ale nějak mi teda nejde do hlavy proč brát to acidum :nevim: můžu teda maximálně brát obojí nestane se nic?

• Citovat
  • Upravit
11035
14.3.12 08:40

a to ti předepsal doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 08:43
Issobel píše:

ano :palec:

• Citovat
  • Upravit
11035
14.3.12 08:55
Anonymní píše:
Issobel píše:
ano :palec:

tak nevím, asi bych se domluvila s ním jak to brát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.3.12 09:26
Issobel píše:
luskabay píše:
Ahoj holky, já brala femibion měsíc před otěhotněním, pak se zadařilo a beru ho pořád. Tedka jsem v 10. týdnu a do 12. ho chci brát. Pak bych měla najet na 400, myslíte, že můžu ještě dobrat 800, když mi zbyde polovina plata? Asi v tom nebude problém ne? Jinak můj doktor vřele doporučuje. :)
taky jsem dobrala plato, chyběl mi asi týden :nevim:

Ahoj, já si Femibion 800 potom půlila, když mi jich pár zbylo a měla jsem už brát jen 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.3.12 09:34

Ahoj, já brala před otěhoněním kyselinu listovou, když jsem otěhotněla, tak jsem začala brát Femibion a brala jsem ho ještě v kojení cca do 4 měsíce, pak jsem byla na krevních testech po porodu a doktorka mi řekla ať ho okamžitě vysadím, že mám všeho nadbytek a mohla bych malé ublížit. Prý se můžou předčasně zavřít chrupavky. Malá břibírala jak blázen a mléko je hodně kvalitní :lol: Moje zkušenost s ním byla kladná, zuby jsou bez kazu, vlasy taky a vlastně vše je o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
14.3.12 10:58

Pokud už se bere Femibion, není důvod k tomu brát cokoliv jiného. S MTHFR mutací tvé tělo neumí obyčejnou listovku využít a nic si z ní nevezme. Je to, jako bys nebrala nic. Jinak Femibion výrazně doporučuji právě proto, že tuto mutaci má až 40% populace a neví o ní. Stejně tak má až 15% populace rozštěp páteře (já ho mám taky a dozvěděla jsem se to až v mých 23 letech při rentgenu!) a většina o tom také neví. Nastávající maminky pak sice berou listovku, ale ta je jim na nic. Doporučuje se na celém světě, je to opravdu kvalitní preparát. Hlavně nevěřit fámám typu vitamíny v těhotenství a velká miminka a podobné bludy.

• Citovat
  • Upravit
Sukyy19
13.2.13 11:54

Femibion

Ahoj holky tu mutaci mám taky a teď mi dr doporučila brát Femibion pokoušíme se o Mimi a jak říká Naima taky sem jen slyšela že se po tom rodí velké děti tak sbírám více zkušeností přece se mi nenarodí obřík jen kvuly vitamínům :D navíc já teď beru antidepresiva snažím se snižovat ale životní stres a zkoušky mi to moc nedovolují myslíte si že by ve mě mohly ty vitamínky alespon trochu „usměrnit“ tu chemii? :D nevím jak líp to říct…Ale už mě to štve to do sebe ládovat sice mi to pomáhá ale ne s přípravou na miminko :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky