Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat jak jste s těmito pilulkami spokojené,
brala sem od studentských let cilest,byly tenkrát levné,celou dobu dokat sem neotěhotněla.ted sem chtěla po porodu něco lepšího s lépe upravenýma hormonama.ikdyž cilest mě nic nedělal.femoden mám první plato a dělaj se mě děsný uhráky(nikdy sem na to netrpěla)ovšem nevim jestly to je po práškách nebo jenom tak,nechci je hned zavrhovat a letět pro pro jiné.nemáte s nimy zkušenost diky.
Brala jsem Femoden 13 let téměř nepřetržitě. Nikdy žádný problémy jsem neměla - kromě zvyšující se váhy, ale to spíš bylo nehorázným žraním. MS naprosto pravidelná, téměř na minutu. Už se těším, až se k němu za měsíc zase vrátím.
Ale každej organismus reaguje jinak - F. ti nemusel sednout a může ti vyhovovat něco jinýho …
No tak nevim jestli to bylo tou anti nebo čím, ale já po práškách přibrala 25 kg. Celý život jsem měla váhu v pohodě, pak jsem začala brát prášky, Femoden byly asi šestý, který jsem měla, než doktor zjistil, že mé tělo absolutně prášky nesnese. To už ale byly kila nahoře.
Ahoj teprve jsem s F. zacala a chtela bych se zeptat jestli se po nich tloustne? po kojeni mam totiz 45kilo a to nekojim uz od dubna. takze bych nejaky to kilo pribrala rada! predtim jsem brala Azalii, ale z te js krvacela temer v kuse
tak zaroven doufam, ze Ms se srovna:) diky
Já ho beru asi 6-7 let, s váhou jsem nikdy problémy neměla prášky neprášky. Je to individuální. V podstatě nemám žádné problémy, jen nemám vůbec, ale vůbec chuť na sex
Aź skoro odpor. Ale nejsem si jistá, čím to je, přičítám to práškům, dřív jsem na sex myslela neustále, časem to začalo upadat a teď je to na nule. Přítel se snaží, jsem s ním celou dobu. Asi ho přestanu brát. Jo a mám bolesti při menstruaci, s Femodenem to začalo.
Ahoj, brala jsem leta letouci a nikdy zadny problemy. I kdyz kdyz jsem s HA prestala, tak najednou zmizely problemy s krecovyma zilama apod., ale to je na jinou diskuzi.
![]()
Femoden beru cca rok a zatím mi naprosto vyhovuje..menstruace naprosto pravidelná a přesná na den. 6.5. jsem ji kuli operaci vysadila..no a nevím kdy ji začnu zase brát, protože jsme si s přítelem nedali pozor. Máte někdo zkušenost s otěhotněním hned po vysazení? ![]()
Ahoj, femoden jsem užívala 3roky než jsem otěhotněla a po porodu mi ho dr napsala znovu, jsem sním spokojená, ale příde mi čím dál dražší :-/
@Lentiluška Kolik za něj aktuálně davas? Chci se k němu vrátit a nevím jak je to teď s cenou
Dobrý večer. Zajímalo by mě, zda někomu antiko femoden nějak upravila menstruci - slabší, kratsí, méně bolestivá a pod. Případně pravý opak, jak se mi už také jednou stalo. Děkuji ![]()