Feriha telenovela archív

Anonymní
4.9.14 08:20

Feriha telenovela archív

Ahoj holky nevím, jeslti na to koukáte, ale chci se zeptat nevíte náhodou, jeslti není někde archív. Chtěla, bych na to kouknout od začátku, každý to chválí díky :dance:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11560
4.9.14 09:04

Bohužel není, taky jsem hledala. Proč anonymně? Stud, že se díváme na telenovelu? Vždyť je to pro každého. Já to sleduju od 1. dílu a je fakt krásná. Třeba někdo bude vědět, kde se na to dá koukat zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.9.14 23:01

Ahojte holky je to na ulozto a jsou tam dily po zadu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
9.9.14 23:33

Já též sleduji Ferihu, je to opravdu krásný turec. seriál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
10.9.14 08:50

@zanka2 dííky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.14 14:14

Feriha

Zdravím, je buď na ulozto.cz nebo na zkouknito.cz Víte jak seriál dopadne? koukala jsem v originálním znění na youtube a byla jsem z konce seriálu dost šokována :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
15.9.14 21:24

@lejdynka-tuta já vím též, jak to dopadne a nebyla jsem nadšená, bylo mi z toho divně, ale dneska bude pěkný díl, moc se na to těším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.10.14 13:01

Ahojky holki take sleduji ferihu a na yotube jsem viděla že umře? je to tak? a emir se pak zabije ve vaně? jsou tam vždy jen kousky z toho finale.bylo mi z toho smutno že to takhle blbě skončí jestli to tak tedy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
20.10.14 17:31

@agvamarine JÁ TEDA NEVÍM, JESTLI ON UMŘE, ALE ONA URČITĚ :,( VÍM, ŽE SERIÁL POKRAČUJE JAKO EMIROVA CESTA S JINOU HLAVNÍ HEREČKOU, ALE JAKÝ JE ZÁVĚR, TO NEVÍM. TĚŠÍM SE NA DNEŠNÍ DÍL… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
21.10.14 16:59

Já o telenovele slyšela od tchýně, ale nakonec jsem se nezačala dívat, ale pokud hlavní hrdinka umře nemá to cena začít :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.10.14 16:43

Holki viděla jsem na you tube nějaký díl jak si feriha udělá něco s kotníkem. Tenhle díl už taky byl na doma a nebo to teprve bude? pokud to už bylo napište v jakem díle to bylo bych si to stáhla děkuji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.10.14 17:50

A ještě v kolikatem díle je jak emir přijde že je to domovníkova dcera začala jsem ji sledovat až ted tak některe díly mi unikly:-)a od začátku jsem to viděla ale něco mi uteklo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
24.10.14 20:52

@agvamarine je to v 55,56 díle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.15 19:27

Ahoj chci se zeptat bude ještě feriha hrát?? nebo už ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
14.1.15 23:04

Feriha pokračuje, ale bez hlavní představitelky, tu zastřelil její bývalý snoubenec :,(.Seriál se pak přejmenuje na Emirova cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí