Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, holky, potřebovala bych zjistit název knížky od spisovatele, který se na dva roky stal dobrovolně bezdomovcem, aby zjistil podstatu bytí, že to asi nebude chození do práce, hromadění věcí apod. Děkuju ![]()
@lucindaluckatá Taky jsem se snažila něco najít, ale toto jsem neobjevila ![]()
@Krakatice88 píše:
@lucindaluckatá Taky jsem se snažila něco najít, ale toto jsem neobjevila
a to jsem jen kopčila slova z úvodního příspěvku
bude to buď toto
Moc přítomného okamžiku – kniha o duchovním osvícení, nebo toto
Nová Země - Objevte v sobě smysl života - Eckhart Tolle, tak pak holky napište, co vám to dalo
@lucindaluckatá, myslíš? V Anotacích nic o nějakém cvičném bezdomovci není. Eva
@Evalu píše:
@lucindaluckatá, myslíš? V Anotacích nic o nějakém cvičném bezdomovci není. Eva
no je tam ten článek, takže to bude některá z těch knih od tohohle pána a dle toho, co píše lucyen, to bude nějaký takový název, zkus si to hodit do heureky a mrknout na recenze, jestli se to tam někde zmiňuje.
@lucindaluckatá O autorovi jsem si něco přečetla a nevím, jestli zakl. myslí totéž. Píše, že autor se měl stát bezdomovcem dobrovolně, ale autor tebou nalezených knih to měl v životě jinak.. Třeba se vyjádří ![]()
@Krakatice88 no zrovna z tohohle úryvku bych řekla, že to udělal dobrovolně
Ze stavu sebevražedných tendencí, depresí a úzkostí dospěl až k duchovnímu osvícení. V určitém období se vzdal společenských vztahů a stal se bezdomovcem bez práce. Prostě se v pokoji vzdal všeho. Dva roky žil bez domova na ulici.
@lucindaluckatá Nojo, tady to tak vyznívá… Já četla i jiný článek, kde to vyznělo tak, že se stal bezdomovcem právě kvůli svým problémům, ale ne že to bylo dobrovolné.. Tak třeba je to ta hledaná kniha ![]()
@Krakatice88 tak to jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne
, stává se z toho taková zapeklitá detektivka ![]()
Jojo, holky, myslím, že je to tohle
já o tom jen slyšela a strejda google mi moc nepomohl, ještě že vás mám ![]()