Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zdravý člověk asi sebevraždu nespáchá, ne? Takže s tím, že je psycho měl pravdu ![]()
(jako já to neviděla, vztahuju popsané na realitu)
@Bibi239 jo dělali jí posudek a ten pro ni nevyšel dobře. Jenže mi jí bylo tak líto. Možná se to dalo řešit jinak, než jí sebrat dítě takhle natvrdo
Viděla jsem, hrůza. V televizi už řešili dost případů tohoto rázu. Jinak Švehlík - senzační. Myslím si, že takový chlap udělá skoro z každé mámy šílence. Bere jí dítě, má prachy, svědky atd. Proti tomu je těžká obrana.
Kdysi sem tu psala o kamarádce ze sociálky, která je totálně vyhořelá. Ona tvrdí, že takový jsou všichni rodiče, ženský i chlapi, co se ji dostanou k řešení. Ona kolikrát říká, že je doslova prosí na kolenou, aby měli rozum kvůli tomu dítěti, ale je to jako kolovrátek: já se chci dohodnout, ale ona/on je hrozná/ý, sní/m to nejde… A to počůrávání, to se prej běžně stává, i koktání, vytrhávání řas, sebepoškozování… A uklidní se rodiče? Ne, ještě přiostří hádky: hele, k čemu jsi dítě dohnal/a.
Každý den ji zavalují kritikou toho druhého a ona cynicky říká, já vždycky jen čekám, kdy on vytáhne, že ona je psychicky nemocná, a ona vytáhne, že on se dopouští sexuálního zneužívání.
Koukala jsem
Nejhorší je, že takové soudy vůbec musí probíhat. Že se ti dva rodiče prostě neumí domluvit.
Jak on tam myslel na to že i ti 2 se dřív milovali. Že tam bylo něco, proč spolu byli. A takhle to dopadlo
Koukala jsem, bylo to otřesné, věřím, že ze života
… ale jinak Švehlík, SUPER, já teda nejsem maniak do seriálových hrdinů, ale fakt mu to nějak seklo kurňa
![]()
@jenika1 Švehlíka netřeba řešit, tomu bych vařila i kafe ![]()
@Bábrdl to je vážně šílená realita každodenní
když se vcítím do té situace, tak mě je normálně špatně. Bijí se v hruď, že oba dceru/syna milují, ale ve finále jim jde jen o osobní mstu.
Taky dělám povolání s lidmi, dětmi, takže jsem blízko k vyhoření též. Dokážu kamarádku pochopit, že je to marnost nad marnost, když to vidí.
@Radanka25 píše:
Koukala jsem, bylo to otřesné, věřím, že ze života… ale jinak Švehlík, SUPER, já teda nejsem maniak do seriálových hrdinů, ale fakt mu to nějak seklo kurňa
![]()
Přesně, já Švehlíka dřív nijak nemusela, ale dneska, kurde
byl k sežrání ![]()
@Petra Z ona ta láska a nenávist jsou opravdu blízko sebe - to je hned ![]()
Ty děti si to nesou dál do života, je to jejich model chování. Jak si mohou užít dětství a jací lidé z nich vyrostou? ![]()
@Mirka Dušínová píše:
Přesně, já Švehlíka dřív nijak nemusela, ale dneska, kurdebyl k sežrání
nj ale ať tam řeší nějaký vtipný případy a ne takovýhle dojáky
a ve volném čase nejlíp, kdyby chodil do posilky a do bazénu ![]()
@Ariadne píše:
@jenika1 Švehlíka netřeba řešit, tomu bych vařila i kafe![]()
@Bábrdl to je vážně šílená realita každodenní
Taky dělám povolání s lidmi, dětmi, takže jsem blízko k vyhoření též. Dokážu kamarádku pochopit, že je to marnost nad marnost, když to vidí.když se vcítím do té situace, tak mě je normálně špatně. Bijí se v hruď, že oba dceru/syna milují, ale ve finále jim jde jen o osobní mstu.
No právě. A pak, když fakt někdo zneužívá nebo zanedbává, socky (říkám s láskou, kámoška je fajn
) to nechají být, protože to slyší vážně každý den ![]()
@Ariadne Jojo, to máš recht. Taky mi to neudělalo dobře
Tohle je fakt děs. Podobný případ mám mezi známými, láska, děti chtěné a v co se to nakonec zvrhlo…chlapeček se jim taky počůrává
raději na to nemyslím jinak by mi šmejklo, ještě jak kojím, tak tyhle příběhy co se týká dětí fakt nedávám.
Jo a předávání dětí si obě strany nahrávají, pak to dávají na youtube. U toho ideálně ztropí nějakou scénu a OBA mají pocit, že na tom videu se oni chovají příkladně a ten druhý nevhodně
![]()
Ahoj,
zrovna jsem narazila na tento seriál a první díl je o svěření malé holčičky do péče otce, který tvrdí, že jeho ex je psycho. Budař se mi normálně zhnusil
Holčičku jí do péče nedali a ona pak spáchala sebevraždu
Zajímalo by mě, kolik může být takových případů, kdy otec udělá z matky psychopatku a ta to neunese. Je mi z toho dost smutno a snad ten díl ani nedokoukám, když se tam vytahují blbosti typu mladá milenka, zpoždené předání, zapomenuté ponožky atd. Prostě válka dospělých o dítě, které tím trpí a holčička ztratila maminku.
Netuším, jestli to vychází z konkrétního případu, ale je to fakt mazec
Znáte někdo takový případ? Já naštěstí ne a doufám, že ho jednou nebudu prožívat sama.
Je to jen diskuze, jo?