Nový seriál Soudce A.K.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ariadne
1.9.14 21:14

Nový seriál Soudce A.K.

Ahoj,

zrovna jsem narazila na tento seriál a první díl je o svěření malé holčičky do péče otce, který tvrdí, že jeho ex je psycho. Budař se mi normálně zhnusil :-D

Holčičku jí do péče nedali a ona pak spáchala sebevraždu :,(

Zajímalo by mě, kolik může být takových případů, kdy otec udělá z matky psychopatku a ta to neunese. Je mi z toho dost smutno a snad ten díl ani nedokoukám, když se tam vytahují blbosti typu mladá milenka, zpoždené předání, zapomenuté ponožky atd. Prostě válka dospělých o dítě, které tím trpí a holčička ztratila maminku.

Netuším, jestli to vychází z konkrétního případu, ale je to fakt mazec 8o

Znáte někdo takový případ? Já naštěstí ne a doufám, že ho jednou nebudu prožívat sama.

Je to jen diskuze, jo? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
1.9.14 21:19

Tak zdravý člověk asi sebevraždu nespáchá, ne? Takže s tím, že je psycho měl pravdu :nevim:
(jako já to neviděla, vztahuju popsané na realitu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 21:23

@Bibi239 jo dělali jí posudek a ten pro ni nevyšel dobře. Jenže mi jí bylo tak líto. Možná se to dalo řešit jinak, než jí sebrat dítě takhle natvrdo

• Citovat
  • Upravit
3030
1.9.14 21:25

Viděla jsem, hrůza. V televizi už řešili dost případů tohoto rázu. Jinak Švehlík - senzační. Myslím si, že takový chlap udělá skoro z každé mámy šílence. Bere jí dítě, má prachy, svědky atd. Proti tomu je těžká obrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.14 21:26

Kdysi sem tu psala o kamarádce ze sociálky, která je totálně vyhořelá. Ona tvrdí, že takový jsou všichni rodiče, ženský i chlapi, co se ji dostanou k řešení. Ona kolikrát říká, že je doslova prosí na kolenou, aby měli rozum kvůli tomu dítěti, ale je to jako kolovrátek: já se chci dohodnout, ale ona/on je hrozná/ý, sní/m to nejde… A to počůrávání, to se prej běžně stává, i koktání, vytrhávání řas, sebepoškozování… A uklidní se rodiče? Ne, ještě přiostří hádky: hele, k čemu jsi dítě dohnal/a.

Každý den ji zavalují kritikou toho druhého a ona cynicky říká, já vždycky jen čekám, kdy on vytáhne, že ona je psychicky nemocná, a ona vytáhne, že on se dopouští sexuálního zneužívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
1.9.14 21:27

Koukala jsem
Nejhorší je, že takové soudy vůbec musí probíhat. Že se ti dva rodiče prostě neumí domluvit.
Jak on tam myslel na to že i ti 2 se dřív milovali. Že tam bylo něco, proč spolu byli. A takhle to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.9.14 21:28

Koukala jsem, bylo to otřesné, věřím, že ze života :poblion:… ale jinak Švehlík, SUPER, já teda nejsem maniak do seriálových hrdinů, ale fakt mu to nějak seklo kurňa :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 21:30

@jenika1 Švehlíka netřeba řešit, tomu bych vařila i kafe :oops:

@Bábrdl to je vážně šílená realita každodenní :,( když se vcítím do té situace, tak mě je normálně špatně. Bijí se v hruď, že oba dceru/syna milují, ale ve finále jim jde jen o osobní mstu.

Taky dělám povolání s lidmi, dětmi, takže jsem blízko k vyhoření též. Dokážu kamarádku pochopit, že je to marnost nad marnost, když to vidí.

• Citovat
  • Upravit
1.9.14 21:30
@Radanka25 píše:
Koukala jsem, bylo to otřesné, věřím, že ze života :poblion:… ale jinak Švehlík, SUPER, já teda nejsem maniak do seriálových hrdinů, ale fakt mu to nějak seklo kurňa :oops: :oops:

Přesně, já Švehlíka dřív nijak nemusela, ale dneska, kurde :* byl k sežrání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 21:31

@Petra Z ona ta láska a nenávist jsou opravdu blízko sebe - to je hned :cert:

Ty děti si to nesou dál do života, je to jejich model chování. Jak si mohou užít dětství a jací lidé z nich vyrostou? :think:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.9.14 21:32
@Mirka Dušínová píše:
Přesně, já Švehlíka dřív nijak nemusela, ale dneska, kurde :* byl k sežrání :lol:

nj ale ať tam řeší nějaký vtipný případy a ne takovýhle dojáky :mrgreen:a ve volném čase nejlíp, kdyby chodil do posilky a do bazénu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
36556
1.9.14 21:36
@Ariadne píše:
@jenika1 Švehlíka netřeba řešit, tomu bych vařila i kafe :oops:

@Bábrdl to je vážně šílená realita každodenní :,( když se vcítím do té situace, tak mě je normálně špatně. Bijí se v hruď, že oba dceru/syna milují, ale ve finále jim jde jen o osobní mstu.

Taky dělám povolání s lidmi, dětmi, takže jsem blízko k vyhoření též. Dokážu kamarádku pochopit, že je to marnost nad marnost, když to vidí.

No právě. A pak, když fakt někdo zneužívá nebo zanedbává, socky (říkám s láskou, kámoška je fajn :srdce: ) to nechají být, protože to slyší vážně každý den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.14 21:37

@Ariadne Jojo, to máš recht. Taky mi to neudělalo dobře :( Tohle je fakt děs. Podobný případ mám mezi známými, láska, děti chtěné a v co se to nakonec zvrhlo…chlapeček se jim taky počůrává :,( raději na to nemyslím jinak by mi šmejklo, ještě jak kojím, tak tyhle příběhy co se týká dětí fakt nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.14 21:40

Jo a předávání dětí si obě strany nahrávají, pak to dávají na youtube. U toho ideálně ztropí nějakou scénu a OBA mají pocit, že na tom videu se oni chovají příkladně a ten druhý nevhodně :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
1.9.14 21:40

@Ariadne však na konci řešil nějakou loutku či co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie