Nový seriál Soudce A.K.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
1.9.14 22:12

Konečně koukatelný seriál, Švehlík k sežrání, téma šílené ale bohužel ze života. Zrovna jsme si s manželem říkali, že si to nedokážeme představit, a doufáme že nás nic takového nikdy nepotká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 22:21
@Ester13 píše:
Presne… Ale bohuzel se mi zda, ze koncime u „mel by byt“

no ten podminovací způsob mi tam sám vjel, což je teda trochu smutné, ptž bych měla být jako občan přesvědčená, že ten soud JE nezávislý

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.9.14 22:22
@Bábrdl píše:
Jenže to je právě to těžké, nakydají na sebe tolik špíny, že vypadají ve finále oba nezpůsobilí :zed:

to by možná čuměli, kdyby se do toho vložili prarodiče a žádali do péče oni s tím, že rodiče se chovají jak smradi a dítě by vyrůstalo v nevhodném prostředí plném pomluv atd

• Citovat
  • Upravit
11565
1.9.14 22:26

No já nevím, byla jsem svědkem případu opačného. Ona ambiciózní, evidentně nesnášela toho chlapa, co si ho vzala za muže a shodou okolností jí udělal dítě (v době početí měla milence), holčičku proti němu štvala, ponižovala ho, deptala ho tím, že on nemá dost peněz atd… Soudce taky zkusil udělat „neutrální půdu“ tím, že dítě poslal z rodiny, ale ničemu tím nepomohl: holčička (tou dobou cca 9) už měla vymytý mozek od matky, takže to pro ni bylo za trest a cestě k tatínkovi jí to nijak nepomohlo, navíc ten tatínek nebyl nijak výjimečně inteligentní ani schopný, jen prostě chtěl s tou dcerou mít nějaký vztah - ale po letech masáže už to prostě nešlo.

Tam ale teda já viděla vinu jasně na straně matky - a mám pocit, že soudce taky. Ale stejně to bylo prd platné, když už to došlo tak daleko, nenaděláš nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.14 22:37
@Ariadne píše:
to by možná čuměli, kdyby se do toho vložili prarodiče a žádali do péče oni s tím, že rodiče se chovají jak smradi a dítě by vyrůstalo v nevhodném prostředí plném pomluv atd

bohužel prarodiče jsou obvykle stejní, stojí za svým dítětem a druhého rodiče nenávidí snad ještě víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.14 23:01
@Slečna Ferka píše:
Soudce taky zkusil udělat „neutrální půdu“ tím, že dítě poslal z rodiny, ale ničemu tím nepomohl: holčička (tou dobou cca 9) už měla vymytý mozek od matky, takže to pro ni bylo za trest a cestě k tatínkovi jí to nijak nepomohlo,

Jestli ji poslal do někam ústavu, tak se nedivím… To ani nemusela mít vymytý mozek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí