Nový seriál Soudce A.K.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
1.9.14 21:42
@Petra Z píše:
@Ariadne však na konci řešil nějakou loutku či co :mrgreen:

To mělo podle mě podtrhnout šílenost toho sporu o dítě, že ho berou jako loutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
1.9.14 21:45

@Bábrdl ty no vidíš to mě nenapadlo :think: asi to tak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.14 21:49

Můj ex ve svém protinávrhu k opatrovnickému soudu o mě napsal, že jsem psychicky labilní, v závěru ale napsal, že souhlasí s tím, aby bylo naše dítě svěřeno do mé péče :think: :mrgreen: A tu psychicky labilní ze mě opravdu chtěl udělat, dokonce si na to zaplatil i psychiatra… Ale nepovedlo se mu to… Dodnes na mě hází špínu… Už ani nečekám, že někdy znormální :nevim: Večer jsem si u tohoto příběhu vzpomněla na ty těžké doby a uvědomila si, že kdyby se mu vše podařilo tak, jak on chtěl, asi bych skončila přesně jako maminka té holčičky…

• Citovat
  • Upravit
Luisa79
1.9.14 21:52

Koukala jsem a pekna depka :,( ale svehlik je teda luxusni, co damy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1.9.14 21:54

@Luisa79 Už jsme ho poslintaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
1.9.14 22:00
@Luisa79 píše:
Koukala jsem a pekna depka :,( ale svehlik je teda luxusni, co damy? :mrgreen:

už jsem tu psala, že Švehla byl dnes MŇAM, MŇAM, bych k němu chodila i zadarmo uklízet, nebo leštit boty :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 22:01

@Mirka Dušínová to je fakt s tím kojením :mrgreen: nemůžu číst nic o mrtvých, nemocných dětem a jejich týrání. Vždycky kouknu na tu naši pusinku a jsem naměkko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.9.14 22:04
@Radanka25 píše:
už jsem tu psala, že Švehla byl dnes MŇAM, MŇAM, bych k němu chodila i zadarmo uklízet, nebo leštit boty :oops: :oops:

hm tak boty bych mu zrovna neleštila :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.9.14 22:05
@Anonymní píše:
Můj ex ve svém protinávrhu k opatrovnickému soudu o mě napsal, že jsem psychicky labilní, v závěru ale napsal, že souhlasí s tím, aby bylo naše dítě svěřeno do mé péče :think: :mrgreen: A tu psychicky labilní ze mě opravdu chtěl udělat, dokonce si na to zaplatil i psychiatra… Ale nepovedlo se mu to… Dodnes na mě hází špínu… Už ani nečekám, že někdy znormální :nevim: Večer jsem si u tohoto příběhu vzpomněla na ty těžké doby a uvědomila si, že kdyby se mu vše podařilo tak, jak on chtěl, asi bych skončila přesně jako maminka té holčičky…

to je na tom právě to šílený, že když člověk bude chtít a mít na to žaludek a prostředky, tak z tebe blázna fakt udělá :cert:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
1.9.14 22:06
@Mirka Dušínová píše:
@Luisa79 Už jsme ho poslintaly :mrgreen:
čím je starší, tím je lepší :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
6569
1.9.14 22:06

Bohuzel znam opacne pripady, kdz chce matka udelat psychopata z otce. Zrovna nedavno jsme to resili v sirsi rodine. Nastesti otec prosel psychotesty, bohuzel musel i na neprijemne sexuologicke vysetreni. Matka dopadla podstatne hur. Ted jsem zvedava, jak dopadne soud :nevim: Obavam se, ze i v tomto pripade bude matka uprednostnena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
1.9.14 22:09
@Ester13 píše:
Bohuzel znam opacne pripady, kdz chce matka udelat psychopata z otce. Zrovna nedavno jsme to resili v sirsi rodine. Nastesti otec prosel psychotesty, bohuzel musel i na neprijemne sexuologicke vysetreni. Matka dopadla podstatne hur. Ted jsem zvedava, jak dopadne soud :nevim: Obavam se, ze i v tomto pripade bude matka uprednostnena.

taky mazec 8o od toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec :think:

• Citovat
  • Upravit
36556
1.9.14 22:10
@Ester13 píše:

No nepsala jsem to hned na začátku - matka obvykle o otci tvrdí, že je úchyl, on o ní, že je blázen. A nejvíc tím trpí dítě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
1.9.14 22:11
@Ariadne píše:
taky mazec 8o od toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec :think:

Presne… Ale bohuzel se mi zda, ze koncime u „mel by byt“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.9.14 22:12
@Ariadne píše:
taky mazec 8o od toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec :think:

Jenže to je právě to těžké, nakydají na sebe tolik špíny, že vypadají ve finále oba nezpůsobilí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí