Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Z píše:
@Ariadne však na konci řešil nějakou loutku či co
To mělo podle mě podtrhnout šílenost toho sporu o dítě, že ho berou jako loutku.
Můj ex ve svém protinávrhu k opatrovnickému soudu o mě napsal, že jsem psychicky labilní, v závěru ale napsal, že souhlasí s tím, aby bylo naše dítě svěřeno do mé péče
A tu psychicky labilní ze mě opravdu chtěl udělat, dokonce si na to zaplatil i psychiatra… Ale nepovedlo se mu to… Dodnes na mě hází špínu… Už ani nečekám, že někdy znormální
Večer jsem si u tohoto příběhu vzpomněla na ty těžké doby a uvědomila si, že kdyby se mu vše podařilo tak, jak on chtěl, asi bych skončila přesně jako maminka té holčičky…
Koukala jsem a pekna depka
ale svehlik je teda luxusni, co damy? ![]()
@Luisa79 píše:
Koukala jsem a pekna depkaale svehlik je teda luxusni, co damy?
už jsem tu psala, že Švehla byl dnes MŇAM, MŇAM, bych k němu chodila i zadarmo uklízet, nebo leštit boty
![]()
@Mirka Dušínová to je fakt s tím kojením
nemůžu číst nic o mrtvých, nemocných dětem a jejich týrání. Vždycky kouknu na tu naši pusinku a jsem naměkko ![]()
@Radanka25 píše:
už jsem tu psala, že Švehla byl dnes MŇAM, MŇAM, bych k němu chodila i zadarmo uklízet, nebo leštit boty![]()
hm tak boty bych mu zrovna neleštila
![]()
@Anonymní píše:
Můj ex ve svém protinávrhu k opatrovnickému soudu o mě napsal, že jsem psychicky labilní, v závěru ale napsal, že souhlasí s tím, aby bylo naše dítě svěřeno do mé péče![]()
A tu psychicky labilní ze mě opravdu chtěl udělat, dokonce si na to zaplatil i psychiatra… Ale nepovedlo se mu to… Dodnes na mě hází špínu… Už ani nečekám, že někdy znormální
Večer jsem si u tohoto příběhu vzpomněla na ty těžké doby a uvědomila si, že kdyby se mu vše podařilo tak, jak on chtěl, asi bych skončila přesně jako maminka té holčičky…
to je na tom právě to šílený, že když člověk bude chtít a mít na to žaludek a prostředky, tak z tebe blázna fakt udělá ![]()
@Mirka Dušínová píše:čím je starší, tím je lepší
@Luisa79 Už jsme ho poslintaly
Bohuzel znam opacne pripady, kdz chce matka udelat psychopata z otce. Zrovna nedavno jsme to resili v sirsi rodine. Nastesti otec prosel psychotesty, bohuzel musel i na neprijemne sexuologicke vysetreni. Matka dopadla podstatne hur. Ted jsem zvedava, jak dopadne soud
Obavam se, ze i v tomto pripade bude matka uprednostnena.
@Ester13 píše:
Bohuzel znam opacne pripady, kdz chce matka udelat psychopata z otce. Zrovna nedavno jsme to resili v sirsi rodine. Nastesti otec prosel psychotesty, bohuzel musel i na neprijemne sexuologicke vysetreni. Matka dopadla podstatne hur. Ted jsem zvedava, jak dopadne soudObavam se, ze i v tomto pripade bude matka uprednostnena.
taky mazec
od toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec ![]()
@Ester13 píše:
Bohuzel znam opacne pripady, kdz chce matka udelat psychopata z otce. Zrovna nedavno jsme to resili v sirsi rodine. Nastesti otec prosel psychotesty, bohuzel musel i na neprijemne sexuologicke vysetreni. Matka dopadla podstatne hur. Ted jsem zvedava, jak dopadne soudObavam se, ze i v tomto pripade bude matka uprednostnena.
No nepsala jsem to hned na začátku - matka obvykle o otci tvrdí, že je úchyl, on o ní, že je blázen. A nejvíc tím trpí dítě. ![]()
@Ariadne píše:
taky mazecod toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec
Presne… Ale bohuzel se mi zda, ze koncime u „mel by byt“
@Ariadne píše:
taky mazecod toho by tu měl být ten nezávislý soud, ale ve finále se jedná o dušičku dítěte. Je mi jasný, že jsou právě i opačné případy. Ne každá ženská je ukázková matka. A ne každý otec je ukázkový otec
Jenže to je právě to těžké, nakydají na sebe tolik špíny, že vypadají ve finále oba nezpůsobilí ![]()