Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
18.2.14 21:43

@beruska29 Snad ano… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
18.2.14 21:47

@baluuu8 musis verit ze ano :andel: ale zase si to moc nevsugerovavat v hlave, ja to loni taky vzdavala a pak bylo velke prekvapeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
18.2.14 21:54

@beruska29 No právě.. :lol: Já jsem se na to sledování a snažení chtěla na nějakou dobu úplně vykašlat a neřešit to. Jenže jak chodím k fyzioterapeutce na tu Mojžíšovou, tak ona po mě chce, ať si měřím bazální teplotu, ať víme co se děje a jak se to vyvíjí po tom cvičení.. Takže musím měřit a tím pádem na to zase myslet. ;) Co se dá dělat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
18.2.14 22:06

@baluuu8 tak se neda nic delat, hold je to dobre merit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
19.2.14 12:51

@baluuu8 dej vedet co ti bylinar doporucil a prodal :-) kdyz uz se snazime tak proc nezkusit tuhle nejprirodnejsi a taky nejlevnejsi variantu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.2.14 09:20

Holky zitra jdu na tu laparoskopii, nervy pracuji :-( chci se jeste ujistit, nebudou do me nijak rezat ani zavadet nastroje prez bricho ze ne. vsude pisou ze se vysetreni dela prez pochvu, ale nejak nechapu jak se tam se vsema nastrojema dostanou vc. kamery :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
20.2.14 09:25

@i.irenka Neboj, neboj.. Všechno jde spodem. Však ona ti to paní doktorka Koutná nebo Sobek ráno ještě vysvětlí. Budeš pak asi 2-3 dny špinit, ale jinak je to v pohodě. Budu na tebe myslel, ale opravdu se nemáš čeho bát.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.2.14 09:38

@baluuu8 dekuji moc, nastesti jdu hned 7.30 tak to budu mit driv za sebou.
co bylinky? nakoupeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
20.2.14 09:53

@i.irenka Taky jsem tam byla v 7.30.. A kolem jedenácté už jsme jeli domů. :-) Bylinnky zatím nemám, mám to do toho bylinkářství asi 40 km, tak jsem se tam ještě jaksi nedostala, ale příští týden tam snad už zajedu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
20.2.14 12:07

@i.irenka neboj to zvladnes, budu na tebe myslet, dela se to jak kdybys sla na vysetreni na gyndu.uz ted budeme drzet z malou pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
20.2.14 12:22

@beruska29 holky dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.14 16:45

Niceho se neboj vsechno bude o. k. a jako odmena bude casem miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
21.2.14 09:39
@i.irenka píše:
@beruska29 holky dekuji moc

Držím pěsti. :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.14 18:41

Irenko jak Ti je? Urcite jsi to zvladla na jednicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
22.2.14 13:52

Holky ahoj, tak uz konecne doma! :-) po zakroku jsem byla jak omamena az do vecera. teda po opu jsem tu narkozu zvladla lepe. nasli mi u vchodu do delohy 2 polypy, tak je odstranili, jinak vejcovody pruchodne a delohu mam vpacenou :-( uvnitr neni obloucek ze steny delohy nahoru ale dolu, takze tam mam mene mista :-( doktorka rikala ze to nevadi, ale popravde nevim :-( zkusim googlovat

holky dekuji za podporu, jen skoda te delohy, kde to miminko bude jako rust? :-(:-(:-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.