Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní Zkuste FN Olomouc, přešla jsem tam z Fertimedu a nelituji. Sice se ještě nezadařilo, ale věřím, že to brzy přijde… ![]()
@Lenka123456789 Ahoj Leničko, chystáme se v květnu nebo červnu na IVF, tak snad už to vyjde.
A co ty? Jak se máš? A co malinkej? ![]()
Jj mám se unaveně, ale už to není tak hrozný. Mám pěknýho čertíka.
Příští měsíc už bude mít půl roku docela fofr jak roste. Tak pak dej vedet jak dopadlo IVF. Ale je to sikovnej chlapeček a je moc krasnej no po me to nema ![]()
@baluuu8 ahoj kočko tak jak se daří? Už jsi se dlouho neozvala.
@Lenka123456789 Ahoj Leničko, u nás je to pořád všechno při starém, IVF nevyšlo, tak jsme začali chodit oba na akupunkturu a tak za 3 měsíce bych chtěla jít do KETu.
A jak se máš ty a co malinkej?
Nooo, on už asi moc malinkej nebude, co? ![]()
@baluuu8 Melej už má 10měsíců. Utíká to hrozně rychle to je mazec. Je to divoch v klidu se ani nenasnídám a nic. To mě mrzí, že to pořád nejde to je hrůza. Kámoška má to samý jsou zdraví oba a nejde jim to. A kolik Ti vlastně je?
![]()
@Lenka123456789 28 mi je, tak snad to ještě není taková katastrofa a brzo se dočkáme.
![]()
No tak to máš doma veselo s malým raráškem.
![]()
@baluuu8 Tak to je ještě v pohodě. Budu Ti držet palce at se brzo dočkáte. Dnes jsme meli divokou noc tak tu sedim jak zombik a malej po me hopsa.
@Anonymní píše:
JEliškou z manželem žijeme v cizině a sestřenice od manžela nám nabídla přes známou Fertimed v Olomouci tak sme tam jeli i v tom ze sme si mysleli ze nás to vyjde levněji ale vyšlo nás to mnohem dráž vše sme si museli platit z vlastní kapsy. První pokus IVF nás stal i z hormonální léčbou a ze vším 5000,– EU bohužel výsledek zadnyi když sme se řídili podle toho co nám řekli teď je to nás druhy pokus sem teprve 6 den po transferu nemám žádné pocity nic jako by ve me nic nebylo tento zákrok teď momentálně sme vzali přes darkyni. Jelikož vzhledem mému veku přestali pracovat vajíčka mysleli sme ze to bude lepší ale nebylo jen sme opět vyhodili další peníze a to další 4000,–EU opět sklamani
když sem za žádala o prodlouženou kultivaci ze bych si ji klidně i zaplatila tak my bylo řečeno ze dělají jen 3 dění kultivace ale co je to za hloupost když dělám jen 3 dění kultivace tak přeci v ceníku nenabízím 48 kultivace na víc 3800,–Kč když to tak spočítat tak v Čechách máme neúspěšně dva pokusí celkem za 9000,–EU a v Německu další dva neúspěšne pokusí za 5000,– EU
a nic nevyšlo z manželem by chom chtěli rádi vyzkoušet jiné centrum kde by nám dobre poradili a výsledek by byl úspěšný a ne jen z nás tahali peníze jen proto ze žijeme v cizině
mi tez chodili na doporuceni do Fertimedu, jen tahali rok penize, pak jsme presli do FN Olomouc po roce jsem otehotnela i kdyz az po druhem IVF, ale mam uz 2 letou krasnou dceru a stalo nas to tam min
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.