Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenka123456789 Teda, to je fofr Leni, za chvíli už bobka budeš držet v náručí…
![]()
@baluuu8 Moc se tu nechci vystavovat napsala jsem tu o sobě moc věcí na to abych to podtrhla ještě fotkou. ![]()
@Lenka123456789 No je to fakt, nemáme tu uzavřenou skupinku - tak to chápu… No ale určitě nám pak musíš aspoň vyfotit malinkého a poslat třeba do zpráv… ![]()
@Lenka123456789 Leni mesic do porodu! takze bezte s mamzelem na veceri, do divadla a do kina, ale urcite!!! protoze pak budete mit jine mile starosti! a urcite nam napis co sis dala a na cem jste byli jako. dukaz ![]()
@i.irenka na jídle už jsme spolu byli mockrát. Do kina moc nechodíme a teď je můj pořád někde v práci tak jsem doma pořád sama. Ale neboj my si spolu užili už hodně zábavy jsme spolu už 10 let. ![]()
Beruško ahoj
začínám krvácet, takže čekám na mrchu a zase budu počítat první kontrolu a další KET ![]()
@i.irenka Ahojky Irenko. Už to táhnu do finiše tak funím
ale není to nic hroznýho. Nejhorší jsou nožky pod žebrama ty dokážou potrápit, ale jinak se to dá. Vidím, že se zase nezadařilo. To mě moc mrzí. ![]()
@Lenka123456789 Za chvilku už ty nožky budeš moct polechtat…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.