Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenka123456789 To je určitě hormonální kolotoč, brzo to přejde Leni…
Drž se a užívej si drobečka..
![]()
Holky dekuji za podporu! Baluuu a jak vy? zkouselas nejake masaze? bylinky? cokoli?
@i.irenka Byla jsem na kineziologii a teď 12.10. jedeme do Plzně na imunologii, tak jsem zvědavá, jestli na něco přijdou…
Ty se na zítra krásně vyspi. Budu na tebe myslet, tak se pak ozvi.
![]()
@Lenka123456789 je mooooc gratulujeme a prejem moc zdravicka
jak se malej jmenuje?
@Lenka123456789 Leni to je normalni a bude to trvat skoro rok nez se ty hormony daji do poradku, jen ti nezavidim, ty stehy
ja mela jen dva, ale hlavne ze jste oba v poradku ![]()
@beruska29 děkuji. Mám pipku trochu rozjetou vstřebal se mi brzo steh nebo bych spíš řekla, že ho blbě uvázala a ještě se mi udělala kožní řasa takže už moje pipi nikdy nebude jako dřív.
@Lenka123456789 neboj moje taky neni jako driv a to byli jen dva stehy, hlavne ze jste oba zdravi ![]()
Ahoj Baluuu jj je to fajn, ale náročný. Je kouzelná láska moje. A co ty? Už jsi konečně těhotná? ![]()
@Lenka123456789 Ještě neee
, ale věřím, že už to brzo přijde…
Tak to jsem ráda, že se vám dobře daří… ![]()
@baluuu8 tož je to možný co Ti doktoři furt dělají. Nakonec se to podaří samo uvidíš
@Lenka123456789 Doktoři právě nic moc nedělají, protože nám nenašli žádný problém…
Já taky věřím, že se zadaří přirozeně… ![]()
JEliškou z manželem žijeme v cizině a sestřenice od manžela nám nabídla přes známou Fertimed v Olomouci tak sme tam jeli i v tom ze sme si mysleli ze nás to vyjde levněji ale vyšlo nás to mnohem dráž vše sme si museli platit z vlastní kapsy. První pokus IVF nás stal i z hormonální léčbou a ze vším 5000,– EU bohužel výsledek zadny
i když sme se řídili podle toho co nám řekli teď je to nás druhy pokus sem teprve 6 den po transferu nemám žádné pocity nic jako by ve me nic nebylo tento zákrok teď momentálně sme vzali přes darkyni. Jelikož vzhledem mému veku přestali pracovat vajíčka mysleli sme ze to bude lepší ale nebylo jen sme opět vyhodili další peníze a to další 4000,–EU opět sklamani
když sem za žádala o prodlouženou kultivaci ze bych si ji klidně i zaplatila tak my bylo řečeno ze dělají jen 3 dění kultivace ale co je to za hloupost když dělám jen 3 dění kultivace tak přeci v ceníku nenabízím 48 kultivace na víc 3800,–Kč když to tak spočítat tak v Čechách máme neúspěšně dva pokusí celkem za 9000,–EU a v Německu další dva neúspěšne pokusí za 5000,– EU
a nic nevyšlo z manželem by chom chtěli rádi vyzkoušet jiné centrum kde by nám dobre poradili a výsledek by byl úspěšný a ne jen z nás tahali peníze jen proto ze žijeme v cizině
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.