Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka No to bych ráda, ale nevím nevím teda… Uvidím, budu se snažit ovládnout…
![]()
Holky už se vám blíží den testování. Držím vám všechny palce. Cítíte se nějak jinak?
@Lenka123456789 Ahoj Leničko, děkujeme! já budu testovat asi už zítra ráno
(budu 9. den) cítím bolest jako na menzes (včera jsem teda měla den od bolesti pauzu a dnes to zase začalo) a ode dneška mě trochu bolí prsa ze stran, ale žádné špinění od zahnižďování, takže tomu moc nedávám a asi spíš chce přijít menzes, jen ty léky ji drží ![]()
@i.irenka Kdepa, já myslím, že to určitě vyšlo.
To špinění bývá jen zřídka. Neboj, určitě najdeš //. Já tomu pevně věřím.
![]()
@i.irenka Vůbec si z toho nic nedělej já taky čekala na zahnizďování a nic a těhu jsem byla. Nakonec to bylo příjemné překvapení. Někdy se zahnízdí tak šikovně, že to nepoznáš. A před tím jsem špinila jen v době menses. Mě třeba hrozně bolela hlava a prsa. Zítra ráno budu čekat a držím palce.
![]()
@baluuu8 @Lenka123456789 holky děkuji, až mě to rozbrečelo… asi už nervy
@i.irenka Budu tě tady taky vyhlížet, neboj, tentokrát to vyšlo.
![]()
@i.irenka neee to není možný. Zkus ještě počkat. Mě to tak mrzí. Vidím, že jsi nemohla dospat.
@i.irenka To mě moc mrzí.
Ale ještě vůbec nehaž flintu do žita, ještě je čas, Irenko.
Držím ti pěsti dál a modlím se, aby ty // vykoukly..
![]()
Holky a to jsem to psala už z práce, spánek byl o ničem
dnes jsem 9. den, ještě zkusím poserfovat, jestli se to někomu stalo, že 9. den nic a pak se přece podařilo, sice naděje umírá poslední, ale nevěřím v to
Baluuu a ty hlavně netestuj!!! já jsem na mrtvici ![]()
@i.irenka Já si právě vybavuju, že jsem to někde četla, že to tak někdo měl, takže to určitě dohledáš.. Drž se, Irenko moje.
Naděje opravdu umírá až jako poslední. ![]()
Irenko znám holky co se jim ukázaly // hrozně pozdě. Možná jen někomu trvá než se ty hormony rozjedou do celého těla. Já měla slabou čárku 11 den po ovu a zasílila až v den očekávané menses. A to mi Dr. řekla, že je to vidět hrozně brzo, že to nebývá tak často, ale já byla plná hormonu z předchozího těhu. V prvním těhu jsem měla slabou čárku po očekávané menses.
Ty ji čekáš kdy?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď