Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19750
9.9.14 11:32

@i.irenka No to bych ráda, ale nevím nevím teda… Uvidím, budu se snažit ovládnout… :) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.9.14 20:45

@baluuu8 dalsi den za nami, jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
9.9.14 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 09:20

Holky už se vám blíží den testování. Držím vám všechny palce. Cítíte se nějak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.9.14 10:23

@Lenka123456789 Ahoj Leničko, děkujeme! já budu testovat asi už zítra ráno :) (budu 9. den) cítím bolest jako na menzes (včera jsem teda měla den od bolesti pauzu a dnes to zase začalo) a ode dneška mě trochu bolí prsa ze stran, ale žádné špinění od zahnižďování, takže tomu moc nedávám a asi spíš chce přijít menzes, jen ty léky ji drží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
10.9.14 11:43

@i.irenka Kdepa, já myslím, že to určitě vyšlo. :-* To špinění bývá jen zřídka. Neboj, určitě najdeš //. Já tomu pevně věřím. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.14 11:47

@i.irenka Vůbec si z toho nic nedělej já taky čekala na zahnizďování a nic a těhu jsem byla. Nakonec to bylo příjemné překvapení. Někdy se zahnízdí tak šikovně, že to nepoznáš. A před tím jsem špinila jen v době menses. Mě třeba hrozně bolela hlava a prsa. Zítra ráno budu čekat a držím palce. :* :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
10.9.14 12:30

@baluuu8 @Lenka123456789 holky děkuji, až mě to rozbrečelo… asi už nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
10.9.14 13:15

@i.irenka Budu tě tady taky vyhlížet, neboj, tentokrát to vyšlo. :hug: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.9.14 06:24

Holky tak u me snehobilo, nadeje v pr.deli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 06:40

@i.irenka neee to není možný. Zkus ještě počkat. Mě to tak mrzí. Vidím, že jsi nemohla dospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.9.14 08:15

@i.irenka To mě moc mrzí. :| Ale ještě vůbec nehaž flintu do žita, ještě je čas, Irenko. :srdce: Držím ti pěsti dál a modlím se, aby ty // vykoukly.. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
11.9.14 08:17

Holky a to jsem to psala už z práce, spánek byl o ničem :( dnes jsem 9. den, ještě zkusím poserfovat, jestli se to někomu stalo, že 9. den nic a pak se přece podařilo, sice naděje umírá poslední, ale nevěřím v to :( Baluuu a ty hlavně netestuj!!! já jsem na mrtvici :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.9.14 08:25

@i.irenka Já si právě vybavuju, že jsem to někde četla, že to tak někdo měl, takže to určitě dohledáš.. Drž se, Irenko moje. :srdce: Naděje opravdu umírá až jako poslední. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.14 10:17

Irenko znám holky co se jim ukázaly // hrozně pozdě. Možná jen někomu trvá než se ty hormony rozjedou do celého těla. Já měla slabou čárku 11 den po ovu a zasílila až v den očekávané menses. A to mi Dr. řekla, že je to vidět hrozně brzo, že to nebývá tak často, ale já byla plná hormonu z předchozího těhu. V prvním těhu jsem měla slabou čárku po očekávané menses. :hug: Ty ji čekáš kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.