Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 jakto? měli jste 9 kuliček a z toho 2 máš u sebe, že?
božeeeeeee prooooočččččč. Kočičko neházej ale flintu do žita, máš přece 2 u sebe a jestli to budou dvojčátka, tak už další kuličky potřebovat nebudete
![]()
@i.irenka Nevím proč…
Včera byly ty ostatní ve fázi kompaktní moruly a tam není nic poznat. No a dnes se z nioch stávaly blastocysty a některé buněčky v nich prostě začaly odumírat… A to by bylo k zamražení k ničemu.. Chjo..
Tak teď mi začnou teprve pořádný nervy jako…
Musej se pořádně držet, ty moje bobulky..
![]()
@baluuu8 je to výběr z hroznů, takže určitě, aspoň 1 určitě bude, MUSÍÍIII.
podle čeho oni určili, které 2 ti dají? byly taky ve stádiu kompaktní morulky? tím samozřejmě nechci říct, že to znamená, že se nechytí, to vůbec ne!!! chytí a basta!!!
@i.irenka Nene, ty včerejší byly blastušky…
Ukázali mi je na obrazovce zvětšené pod mikroskopem.. Přenášeli ten obraz z laborky mě na sálek na obrazovku - no nádhera…
Věřím jim…
Ještě mi je omáčeli v EmbryoGlue, to je takový lepidlo, určitě jsi o tom někde četla… Takže to prostě musí vyjít… ![]()
A jak se tobě? Cítíš něco?
@baluuu8 to je dobře, že to byly blastušky, uffff, takže to určitě vyjde
![]()
taky jsem měla transfer s přenášením kuličky přímo na obrazovce z laboratoře a dostala jsem i jejich fotku a obrázek z ultrazvuju, jak je kulička už u mě.
no já včera cítíla bolest jak na menzes a dnes už zase skoro nic necítím
ale raději se už moc nepozoruju, protože to už stejně teď neovlivním a i tak mám nervy v kýblu, další 2 kolegyně jsou těhule… (a to se snažili necelé 2 měsíce…kura a my skoro 3 roky)
@i.irenka No my skoro 4 roky… To neřeš..
Mooooc ti přeju, ať to teď dobře dopadne…
A kdy máš jet na hCG do toho Heliosu?
@baluuu8 v pondělí, ale testovat budu už v pátek (ve čtvrtek? ![]()
@i.irenka Tak to je paráda…
Já budu testovat už asi o víkendu, jak se znám…
Chjo, ještě že tě tady mám, Irenko… ![]()
@baluuu8
taky to tak cítím
je fajn mít oporu, která prožívá stejné starosti jako já ![]()
hele o víkendu se na testování ještě vyprdni, to bude moooooc brzo a vidět sněhobílý test už známe jako vlastní boty, vydrž aspoň do úterka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.