Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8 jakto? měli jste 9 kuliček a z toho 2 máš u sebe, že?
božeeeeeee prooooočččččč. Kočičko neházej ale flintu do žita, máš přece 2 u sebe a jestli to budou dvojčátka, tak už další kuličky potřebovat nebudete
![]()
@i.irenka Nevím proč…
Včera byly ty ostatní ve fázi kompaktní moruly a tam není nic poznat. No a dnes se z nioch stávaly blastocysty a některé buněčky v nich prostě začaly odumírat… A to by bylo k zamražení k ničemu.. Chjo..
Tak teď mi začnou teprve pořádný nervy jako…
Musej se pořádně držet, ty moje bobulky..
![]()
@baluuu8 je to výběr z hroznů, takže určitě, aspoň 1 určitě bude, MUSÍÍIII.
podle čeho oni určili, které 2 ti dají? byly taky ve stádiu kompaktní morulky? tím samozřejmě nechci říct, že to znamená, že se nechytí, to vůbec ne!!! chytí a basta!!!
@i.irenka Nene, ty včerejší byly blastušky…
Ukázali mi je na obrazovce zvětšené pod mikroskopem.. Přenášeli ten obraz z laborky mě na sálek na obrazovku - no nádhera…
Věřím jim…
Ještě mi je omáčeli v EmbryoGlue, to je takový lepidlo, určitě jsi o tom někde četla… Takže to prostě musí vyjít… ![]()
A jak se tobě? Cítíš něco?
@baluuu8 to je dobře, že to byly blastušky, uffff, takže to určitě vyjde
![]()
taky jsem měla transfer s přenášením kuličky přímo na obrazovce z laboratoře a dostala jsem i jejich fotku a obrázek z ultrazvuju, jak je kulička už u mě.
no já včera cítíla bolest jak na menzes a dnes už zase skoro nic necítím
ale raději se už moc nepozoruju, protože to už stejně teď neovlivním a i tak mám nervy v kýblu, další 2 kolegyně jsou těhule… (a to se snažili necelé 2 měsíce…kura a my skoro 3 roky)
@i.irenka No my skoro 4 roky… To neřeš..
Mooooc ti přeju, ať to teď dobře dopadne…
A kdy máš jet na hCG do toho Heliosu?
@baluuu8 v pondělí, ale testovat budu už v pátek (ve čtvrtek? ![]()
@i.irenka Tak to je paráda…
Já budu testovat už asi o víkendu, jak se znám…
Chjo, ještě že tě tady mám, Irenko… ![]()
@baluuu8
taky to tak cítím
je fajn mít oporu, která prožívá stejné starosti jako já ![]()
hele o víkendu se na testování ještě vyprdni, to bude moooooc brzo a vidět sněhobílý test už známe jako vlastní boty, vydrž aspoň do úterka ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď