Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka To mě mrzí, Irenko moje…
Strašne moc…
Je to prostě nespravedlivý!
![]()
Do třetice to ale vyjít musí, takže vzhůru do dalšího KEtu.
![]()
Irenko to mě mrzí. A kdy si můžeš zajet pro další vajucho? A nedoporučili Ti kyselinu listovou?
@Lenka123456789 Leni listovku jim tu nejlepsi Femibion 800 uz vic jak 2 roky
zkusim hned ted dalsi KET, takze mi to vychazi 4.10. zrovna na moje narozky, to by v tom byl cert aby to nevyslo!
@i.irenka Listovka je prý dobrá na usazení vajíčka. Já se dneska moc nevyspala už to mě začínají všude táhnout vazy. Tak mě to pořád bolí. Včerami Dr. na kontrole řekla, že se to tam už pomalu chystá. ![]()
@i.irenka Tak to teda rozhodně vyjde!
Malinkatej dáreček krásnej…
@Lenka123456789 Tak to je super Leni, za chvíli už budeš mít miminko u sebe.. ![]()
@baluuu8 kdy budeš znovu testovat? Jj dneska je pěkně tak peru celou ložnici i pejskovi pelíšek do toho tady začali sekat obecní trávu smrad jak svina. Hlavne, že od rána si tady vetrám a uklízím abych to tu měla vonavé a čisté. Ted tu sedím zabednená aby mi sem nesel prach. Taky dobrý. ![]()
@Lenka123456789 No já nevím, Leni, mě se do toho testování snad ani nechce jaksi… :-/ Jéé, to já mám ráda jak voní posečená tráva..
To se vám bude spinkat krásně dneska, když budete mít čerstvě povlečeno…
Třeba se pořádně vyspíš konečně..
@baluuu8 a kdy by to už mělo být vidět na testu? Já bych testovala furt jak se znám
Dáš pak vedet?
@Lenka123456789 Říkají, že tak 12. den by mělo být jasno a já jsem dnes devátý den… No a v pondělí jdu stejně na krev, takže pak už to bude definitvní… jasně že dám vědět, ať už to dopadne jakkoliv.. ![]()
@Lenka123456789 Ani né právě… Jen mě bolí vaječník a celej podbřišek…
![]()
@baluuu8 Poprvé jsem nevedela vůbec, že jsem těhotná a po druhé me hrozně bolela hlava. Naštěstí jsem člověk který si jen tak neveme prášek na ledacos. Holky já vás obdivuju asi bych na to nemela nervy. Naposledy když jsem měla krámy tak jsem se tak opila a pěkně se mi ulevilo a hned další ovulačku jsem byla těhu. ![]()
Ahoj kocenky moje
dlouho jsem tu nebyla
@Lenka123456789 Leni tobe se to uz krati, neboj vse zvladnes i az bude mimco na svete a co vlastne cekas?
@baluuu8 ja testovala az 10.den ET a to jsem mela jen 1 blastu zavedenou a opu jsem mela 17 vajuch a nic nezustalo jen to 1 a z toho je Adelka
@i.irenka to me moc mrzi ze ti to nevyslo
![]()
@beruska29 Já čekám chlapečka a už mi to dává dost zabrat. Zítra jdu na přeporodní kurz.
![]()
@Lenka123456789 nazdarek berusko:-) v napeti cekame jak Baluuu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.