Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
23.9.14 10:36

@Lenka123456789 No já jsem taky teď furt na bečení, ale ty máš stokrát lepší důvod… ;-) A jak se bude vlastně jmenovat chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 12:08

Ivo po tatínkovi. ;-) Už se nám to krátí a dost rychle. Fakt ten čas letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.9.14 12:29

@Lenka123456789 Už se teším až nám sem dáš fotku narozeného Ivouška :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 14:44

@baluuu8 já už se těším až vytáhne nožky z podžeber :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
23.9.14 14:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.9.14 09:26

Ahoj holky,
hledala jsem tady nějakou aktuální diskusi k Fertimed Ol., ale vše je už staršího data. Chodili jsme s přítelem do Reprofitu Ol. a jsme po prvním neúspěšném IUI (1500Kč.) a máme jít na další, jen jsem se dočetla, že někde se za IUI vůbec neplatí a to konkrétně ve Fertimed a CAR ve FN OL., tak mě to zarazilo a ptala jsem se na to v Reprofitu a řekli mi, že pojišťovna to sice hradí, ale jen částečně, ale po telefonátu do Fertimed a FN Ol. jsem zjistila, že mi lhali, opravdu je to tam zdarma. Mám oba vejcovody průchodný, horm. profil také ok, cyklus pravidelný 29 a OVU taky ok. Přítel spermiogram také dobrý, tak prý máme asi imunologický problém, ale testy nám v Reprofitu udělat nechtěli, že se to obejde tím IUI nebo, že můžu mít moc tvrdou slupku vajíčka a spermie se tam nedostanou a to nevím jak zjistí. Každopádně už do Reprofitu nepůjdeme, ztratili naši důvěru, ne tím, že se nezadařilo, to je asi běžné, ale že nám lhali. Teď se rozhodujeme kam jít jestli do Fertimed Ol. nebo do CAR ve FN Ol. Jaké máte zkušenosti, jste ve Fertimed spokojené? Moc díky za info a všem těhulkám hodně sil a zdraví a snažilkám hodně štěstíčka ať se co nejdřív zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.9.14 14:36

@Janiconek ahoj, nelhali vám, jen každé centrum má prostě jiné ceníky.

Fertimed má sice IUI zadarmo, ale platíš za ultrazvuk 300 Kč (určitý počet ultrazvuků je ve čtvrdletí zdarma, ale jak překročíš číslo, tak platíš 300 Kč, takže tě to IUI v určitých případech vyjde méně i více než jen 1 500 Kč).

fn OLOMOUC má zdarma i ultrazvuky, takže IUI ti vyjde za 0 Kč

já chodila rok do Fertimedu (6× IUI a 1× IVF - sestry úžasné, ale když jsem se trochu víc zajímala, když už jsem věděla na co se mám ptát, tak mi přišlo, že mají docela slabou laboratoř, takže naše IVF bylo zcela zbytečné vyhození peněz)

fn Olomouc je na lepší úrovni, co se týče znalostí a dovedností - jak stimulací, tak laboratoře, ale člověk trochu déle sedí v čekárně, mají bych řekla více pacientů než Fertimed

Reprofit - je dražší centrum než FN Olomouc a i než Fertimed, takže jsme o něm ani neuvažovali, neumím posoudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.9.14 16:51

I. irenka ahoj, díky moc za info, dnes jsem se rozhodla pro FN OL. a byla jsem tam moc spokojená, jak s péčí, tak celkově, mají to tam nové a byli na nás příjemní. Jsem ráda, že jsem si vybrala FN Ol. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.9.14 17:58

@Janiconek Já jsem moc ráda, že ses rozhodla pro FN OL. :palec: Byla jsem půl roku ve Fertimedu a považuju to za velký omyl… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.9.14 19:56

@i.irenka Irenko, jak se máš? Už se ti to krátí, drahá… :palec: Za chvilec jedeš pro prcka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.9.14 20:58

@baluuu8 Zlaticko ahoj! byla jsem dnes na kontrole. sliznice 6 mm takze d zitrka utrogestan a v sobotu si jedeme pro dalsi kulicku. uz to neprozivam, jsem poddana totalne :-( jedu setrvacnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.9.14 21:05

@i.irenka Rozumím ti dokonale, já jsem teď ve fázi, že jsem nějak rezignovala na všechno nebo co. :nevim: A uklidňuje mě to jaksi… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 16:58

Ahojky holky tak dneska jsem po kontrole. Vše je v pořádku čípek se pořád neskracuje mám CS 0 tak snad nebudu přenášet. Irenko držím palce aby se vyjucho už konečně chytlo sliznice vypadá dobře. Já se myslím že FN je v pohodě sice chodím do ertimedu, ale jen protože se semnou normální gyndaři nechtěli moc bavit a všechno brali tak, že je to prostě příroda. Tady se semnuo bavili. Do Fn chci jet rodit tak pak povím jak= to tam je z jíné stránky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 16:59

Ježiš to je překlepů, ale vy si to určitě přelouskáte jste holky šikovný. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
3.10.14 18:07

@Lenka123456789 A co doma, Leni? Už máš všechno nachystané pro prcka? :hug: Kolik ti ještě zbývá do porodu dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.