Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka Snad ano…
A víš proč je ten 3-5 den kritický? Protože až v tomto období vstupuje do hry mužský genom ze spermie a tak se to začíná selektovat… Hustý…
@baluuu8 jo jo to vim
hele cti si radeji neco co nesouvisi s ivf ![]()
@i.irenka
Jj, asi jo… Včera jsem ležela v nějaké dizertační práci jednoho gynekologa týkající se prodloužené kultivace… Ale dnes už budu raději číst opravdu něco jinýho… ![]()
A co ty? Kdypak bych chtěla zkusit testík? ![]()
@baluuu8 jo jo taky jsem si četla různé takové práce, jen mě sra.lo, že je o všem psáno jako o tutovce, pak se člověk navnadí jak je medicína daleko a ejhle výsledky jsou úplně jiné, takže jsem to pak už nečetla a řekla jsem si, že kašlu na to!
no příští pátek budu 10 den, tak asi v ten pátek - ještě nevím, uvidím podle toho jak budu statečná ![]()
@i.irenka To bys byla šikulka, kdybys vydržela do pátku.
Já chci vidět sebe, jak budu statečná.
![]()
@baluuu8 neboj se určitě se nějaké vyjucha chytnou. To by bylo aby nebylo. Držím Ti palce. Musíte otěhotnět dřív než porodím ať mám zase s kým dál kecat.
@i.irenka ty ten musíš mít uplne nekonecne dlouhý dny. Taky se mi zdály uplne hrozny když jsem čekala jesli jo nebo ne. A ještě byly u mě dlouhý celý první tři měsíce. Ty byly u mě kritické. Zkus vydržet co nejdýl s testíkem a uvidíš. Pokud Ti můžu poradit tak si kup Dr. Max jsou tam dva proužky asi 35,– a mají vysokou citlivost u mě se to ukázalo už 5 dní před menses. Ale u mě je datum pohyblivé u Tebe je to jasný tak zkus vydržet.
Už se nemůžu dočkat s Tebou.
@Lenka123456789 dekuji Leni, taky si kupuju dr.maxe. dnes uz 4. den
je to neskutecne, nedavno jsem se modlila aspon za jednu vykultivovanou kulicku a ted je u me a jeste dalsi 3 na me pripadne cekaji
ale ted se to vlece, mam strach jit curat a podivat se na kalhotky abych nenasla krev ![]()
Baluuu tak jak? volala uz emryolozka?
Tak teď mi volali… 8 je v pořádku, 2 stagnují a možná se zastaví… Ale mám prý být v klidu, vypadá to dobře…
![]()
@i.irenka Jak říkáš…
Zítra mi zase zavolají a v pondělí (předběžně kolem desáté) mám jít na ET…
Ale pořád nevím jestli 1 nebo 2…
![]()
@baluuu8 nech si dat 1, nikdy nevis co budes mit v tehu za komplikace a 2 jsou vetsi riziko. navic mit 2 deti po sobe rovna se byt dele doma a nestresovat se v praci
manzel chtel jit dopoledne ven a ja chtela byt s Tebou az bude volat embryolozka, takze ja se valim s knizkou a manzel kdesi lita na kole ![]()
@i.irenka No ty jsi zlato.
Jojo, asi se nakonec rozhodneme pro to jedno. ![]()
@i.irenka Jsou to šikulové, 9 jich dnes bylo o. k. a jeden to asi vzdal a zastavil se. Zavádět budeme teda nakonec jen jedno. ![]()
@baluuu8 tedaaaa to bude dětí!!! dneska držím moc a moc palečky a myslím na vás ![]()
když ale srovnám ivf u mě i u tebe fertimed x jiná klinika…je to teda sakra rozdíl, co?
mám radost
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.