Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
5.9.14 10:31

@i.irenka Snad ano… :hug: :srdce: :srdce: A víš proč je ten 3-5 den kritický? Protože až v tomto období vstupuje do hry mužský genom ze spermie a tak se to začíná selektovat… Hustý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.9.14 10:50

@baluuu8 jo jo to vim :-) hele cti si radeji neco co nesouvisi s ivf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.9.14 10:53

@i.irenka :D :D Jj, asi jo… Včera jsem ležela v nějaké dizertační práci jednoho gynekologa týkající se prodloužené kultivace… Ale dnes už budu raději číst opravdu něco jinýho… ;)
A co ty? Kdypak bych chtěla zkusit testík? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
5.9.14 12:17

@baluuu8 jo jo taky jsem si četla různé takové práce, jen mě sra.lo, že je o všem psáno jako o tutovce, pak se člověk navnadí jak je medicína daleko a ejhle výsledky jsou úplně jiné, takže jsem to pak už nečetla a řekla jsem si, že kašlu na to!
no příští pátek budu 10 den, tak asi v ten pátek - ještě nevím, uvidím podle toho jak budu statečná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.9.14 13:00

@i.irenka To bys byla šikulka, kdybys vydržela do pátku. :hug: Já chci vidět sebe, jak budu statečná. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 09:05

@baluuu8 neboj se určitě se nějaké vyjucha chytnou. To by bylo aby nebylo. Držím Ti palce. Musíte otěhotnět dřív než porodím ať mám zase s kým dál kecat. :hug: @i.irenka ty ten musíš mít uplne nekonecne dlouhý dny. Taky se mi zdály uplne hrozny když jsem čekala jesli jo nebo ne. A ještě byly u mě dlouhý celý první tři měsíce. Ty byly u mě kritické. Zkus vydržet co nejdýl s testíkem a uvidíš. Pokud Ti můžu poradit tak si kup Dr. Max jsou tam dva proužky asi 35,– a mají vysokou citlivost u mě se to ukázalo už 5 dní před menses. Ale u mě je datum pohyblivé u Tebe je to jasný tak zkus vydržet. :hug: Už se nemůžu dočkat s Tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.9.14 11:24

@Lenka123456789 dekuji Leni, taky si kupuju dr.maxe. dnes uz 4. den :-) je to neskutecne, nedavno jsem se modlila aspon za jednu vykultivovanou kulicku a ted je u me a jeste dalsi 3 na me pripadne cekaji :-) ale ted se to vlece, mam strach jit curat a podivat se na kalhotky abych nenasla krev :-(

Baluuu tak jak? volala uz emryolozka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
6.9.14 11:50

Tak teď mi volali… 8 je v pořádku, 2 stagnují a možná se zastaví… Ale mám prý být v klidu, vypadá to dobře… :-) :pankac: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.9.14 12:05

@baluuu8 ty brdo hezkyyyyyyy :andel: kam se hrabe Fertimed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
6.9.14 12:08

@i.irenka Jak říkáš… :D :pankac: :pankac: Zítra mi zase zavolají a v pondělí (předběžně kolem desáté) mám jít na ET… :dance: :dance: :dance: Ale pořád nevím jestli 1 nebo 2… :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.9.14 12:13

@baluuu8 nech si dat 1, nikdy nevis co budes mit v tehu za komplikace a 2 jsou vetsi riziko. navic mit 2 deti po sobe rovna se byt dele doma a nestresovat se v praci :-) manzel chtel jit dopoledne ven a ja chtela byt s Tebou az bude volat embryolozka, takze ja se valim s knizkou a manzel kdesi lita na kole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.9.14 08:28

@i.irenka No ty jsi zlato. :hug: Jojo, asi se nakonec rozhodneme pro to jedno. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.9.14 20:04

@baluuu8 jak bojuji vase kulicky? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.9.14 21:24

@i.irenka Jsou to šikulové, 9 jich dnes bylo o. k. a jeden to asi vzdal a zastavil se. Zavádět budeme teda nakonec jen jedno. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
8.9.14 07:44

@baluuu8 tedaaaa to bude dětí!!! dneska držím moc a moc palečky a myslím na vás :kytka:

když ale srovnám ivf u mě i u tebe fertimed x jiná klinika…je to teda sakra rozdíl, co?

mám radost :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.