Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8
termín mám 4.listopadu už jsem 26+0.
Irenko já být tebou tak se pořádně zbořím pak si dlooooho nedáš. ![]()
Akce sliznice by mela zacit kolem 7.8., kdyz to datum ted vidim tak mi je do breku, prvni IVF jsem podstupovala v listopadu, sakra co jsem ten skoro rok delala ze furt nic?
uz me to fakt stve! dnes jdeme na tatarsk tak si dam do nosu i nejake to alko at si jeste uziju, na vase rady samosrezjme!
ale uz jsem zase ve fazi ze si neverim, ach jo, co kdyz to zas nevyjde ani z jedne kulicky? ![]()
@i.irenka Zlatečko, já jsem byla na 1.IVF v prosinci. Klídeček, teď už nám to vyjde oběma.
Mě začne akce sliznice 6.8. asi, tak v tom pojedem spolu, taky budu pěstovat. ![]()
@i.irenka To teda jo… Budeme spolu popíjet vínečko na dálku.. ![]()
Holky nevěšte hlavu. ¨Jste zdravé holky jednou to jít přece musí. Mě od deprsí hodně pomáhalo cvičení na hodinu jsem zaměstnala mozek a při cvičení se uvolňují endorfíny. Tak zkuste něco podobného.
Hlavně nemyslete na miminko i když vím, že to bude těžký.
mám Vás ráda a dřím všechny palce.
![]()
@Lenka123456789 Jsi hodná, Leni.
My si zíthpa dovezeme štěňátko sibiřského huskyho, tak budu mít cvičení a pohybu do hafol. ![]()
![]()
@baluuu8 jee dej nam fotku! a to bude pejsek pro vas? ja myslela ze uz sveho mate ![]()
@baluuu8 zvířátka jsou fajn. Ten náš má nějakou alergii tak s ním jezdíme ob dva dny na injekce. Včera chudák tak plakal, ale nedá se nic dělat, přece ho nenechám trápit se.
Pak ukaž fotečku miminka.
![]()
Tady je náš Charlie.
Už máme Fanynku, tak jsme jí pořídili bráchu. ![]()
@i.irenka To jo, je to miminko…
Dnes jsem byla na UTZ, od 20.8. můžu začít stimulovat, pokud nbudu mít žádnou cystu…
Nafasovala jsem Gonal a tisíc jiných léků a doplácela jen 114 Kč. ![]()
@baluuu8 super, zase kousek blíž k cíli
držím palce na jehličky, určitě dej vědět, jestli budou nějaké komplikace, přijedu, píchnu, pofoukám… ![]()
já se těšila že budu pěstovat sliznici a menzes nikde
4 dny zpoždění, achjo
doufám, že to zas nebude cysta
dnes jsem už nasadila Kontryhel, třeba pomůže i na tohle, chjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď