Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@baluuu8
termín mám 4.listopadu už jsem 26+0.
Irenko já být tebou tak se pořádně zbořím pak si dlooooho nedáš. ![]()
Akce sliznice by mela zacit kolem 7.8., kdyz to datum ted vidim tak mi je do breku, prvni IVF jsem podstupovala v listopadu, sakra co jsem ten skoro rok delala ze furt nic?
uz me to fakt stve! dnes jdeme na tatarsk tak si dam do nosu i nejake to alko at si jeste uziju, na vase rady samosrezjme!
ale uz jsem zase ve fazi ze si neverim, ach jo, co kdyz to zas nevyjde ani z jedne kulicky? ![]()
@i.irenka Zlatečko, já jsem byla na 1.IVF v prosinci. Klídeček, teď už nám to vyjde oběma.
Mě začne akce sliznice 6.8. asi, tak v tom pojedem spolu, taky budu pěstovat. ![]()
@i.irenka To teda jo… Budeme spolu popíjet vínečko na dálku.. ![]()
Holky nevěšte hlavu. ¨Jste zdravé holky jednou to jít přece musí. Mě od deprsí hodně pomáhalo cvičení na hodinu jsem zaměstnala mozek a při cvičení se uvolňují endorfíny. Tak zkuste něco podobného.
Hlavně nemyslete na miminko i když vím, že to bude těžký.
mám Vás ráda a dřím všechny palce.
![]()
@Lenka123456789 Jsi hodná, Leni.
My si zíthpa dovezeme štěňátko sibiřského huskyho, tak budu mít cvičení a pohybu do hafol. ![]()
![]()
@baluuu8 jee dej nam fotku! a to bude pejsek pro vas? ja myslela ze uz sveho mate ![]()
@baluuu8 zvířátka jsou fajn. Ten náš má nějakou alergii tak s ním jezdíme ob dva dny na injekce. Včera chudák tak plakal, ale nedá se nic dělat, přece ho nenechám trápit se.
Pak ukaž fotečku miminka.
![]()
Tady je náš Charlie.
Už máme Fanynku, tak jsme jí pořídili bráchu. ![]()
@i.irenka To jo, je to miminko…
Dnes jsem byla na UTZ, od 20.8. můžu začít stimulovat, pokud nbudu mít žádnou cystu…
Nafasovala jsem Gonal a tisíc jiných léků a doplácela jen 114 Kč. ![]()
@baluuu8 super, zase kousek blíž k cíli
držím palce na jehličky, určitě dej vědět, jestli budou nějaké komplikace, přijedu, píchnu, pofoukám… ![]()
já se těšila že budu pěstovat sliznici a menzes nikde
4 dny zpoždění, achjo
doufám, že to zas nebude cysta
dnes jsem už nasadila Kontryhel, třeba pomůže i na tohle, chjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.