Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka Ahoj Irenko, to mě strašně mrzí…
Je to prostě na pytel…
Od prvního dne dalšího cyklu pij 2× denně čaj z kontryhele a obden 2 dcl červenýho vína… Tohle píšou na nástěnce ve FN, že to podporuje růst sliznice…
Neboj, příští měsíc už to určitě vyjde..
![]()
@baluuu8 dnes hned koupim a zkusim, jeste chci zajit v patek na gyndu jestli oprdu neporostla, jen pro kontrolu,
@i.irenka jejda a kolik má být zduřelá? Vůbec nevím. Raději si počkat než to zbytečně promrhat. Ještě si užívej pak už si nic moc neužiješ.
![]()
@baluuu8 dnes 15 DC, transfery se dělají cca 19 DC vím, že už to asi nemá cenu, ale co když třeba ještě vyroste, mohla bych pak příští měsíc říct, že mi třeba vyrostla, ale později, mývám dlouhé cykly a ještě k tomu nepravidelné, co já vím? nechci to jen tak vzdát a čekat na další měsíc a pak se to třeba bude opakovat a nebudu mít žádné argumenty…chjo asi zbytečně budu chodit a vysvětlovat, ale nechci jen sedět a čekat. manžel mě uklidnil, že máme v mrazáčku 4 krásné kousky a jestli budeme čekat měsíc nebo víc nás už po těch letech opravdu nezabije, jsme tak blízko našeho cíle ![]()
@Lenka123456789 měla by bát nad 5 mm, vždy jsem mývala tak 7 a víc mm tak nechápu proč teď nevyrostla, ale asi to bude těma hormonama, teplem…doktor to nějak nerozebíral. docela jsem se lekla, když mi říkal, že sliznice se stimuluje dalšími hormony a že se zase píchají do břicha…já už nechci hormony a nechci nic píchat, tak snad to teď nezakřiknu, raději si ale počkám
@i.irenka Manžel má naprostou pravdu, ten měsíc už vás fakt nevytrhne.. I když chápu, že musíš být natěšená jako blecha..
určitě zajdi k tomu Dr., je to dobrý nápad! Aspoň budeš vědět co se děje.. A schválně pij ten kontryhel a vínko… ![]()
@baluuu8 jako s tím vínkem mě přemlouvat nemusíš
konečně si dám po dlooouhéé době alkohol ![]()
@i.irenka a kdyby Ti povyrostla tak bych tam hned zajela a řekla jím to a ať to ještě přeměří aby to tam měli vedené, protože pokud máš nepravidelný cyklus tak ještě může pořád růst.
@i.irenka píše:
@baluuu8 jako s tím vínkem mě přemlouvat nemusíškonečně si dám po dlooouhéé době alkohol
@baluuu8 tak tak
včera jsem si koupila Kontryhelový čaj a hned jsem ho začala pít, ve čtvrtek jdu na gyndu přeměřit sliznici, pak čaj vynechám a začnu ho pít zase na začátku cyklu, je chuťově dobrý, pil ho i manžel a večer měl nějaké křeče ve střevech, tak usoudil, že už mu ta sliznice roste a pak usnul ![]()
@i.irenka
Tak hlavně ať manželovi pěkně roste sliznice…
Mě taky chutná.. ![]()
@i.irenka Jakpak se máš Irenko? Jak to dopadlo, byla jsi u svého Dr. kvůli té sliznici?
@baluuu8 Zlaticko ahoj, musim pockat na dalsi cyklus. sliznici jsem mela nakonec 7 mm ale v Heliose mi do telefonu pani rikala, ze je pro ne dulezita hodnota ten 14 DC a tu jsem mela spatnou
takze cekam na menzes a pak hned vinko a cajik
@i.irenka tak lepší počkat jak plítvat vajíčkama
Hlavně už by se mohlo začít něco dít. Doufám, že otěhotníte než já porodím holky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď