Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19749
28.6.14 11:12

@i.irenka Nebreč… :hug: Nic přece ještě není definitivní a pořád máte 6 bojovníčků a určitě v pondělí zbyde nějaký silák, kterého si odvezeš domů… :srdce: Moc na tebe myslím, držím pěsti a modlím se za tebe, aby to dobře dopadlo.. :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.14 11:54

Irenko přesně tak. Do pondělka jsou dva dny a to určitě aspoň jedno vajucho vydrží. :hug: Hlavně se nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.6.14 12:01

@i.irenka Tak co, volala jsi tam dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.6.14 17:26

@baluuu8 nevolala, nemam chut ani silu :-( zitra v 8 rano mame dle rozpisu volat, tak tam zavola manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.6.14 17:30

@i.irenka Bude to dobré… :srdce: Moc moc moc držím pěsti a přeju ti, aby tam siláčci byli… :andel: Drž se… :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
29.6.14 18:43

@baluuu8 dekuji moc a rano dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
29.6.14 18:44

@i.irenka Určitě dej vědět… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.6.14 08:46

Holky tak mame dve kulicky :-) huraaa!!! a jeste mame zitra volat, treba se jeste nektera prida :-) brecim v praci na zachode, jsou to nervy, celou noc jsme nespali. holky dekuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.6.14 08:50

@i.irenka Irenkooooo!!! :dance: :dance: :dance: :dance: Já jsem tak štastná za tebe!!! :* Dnes je šťasný den, já to říkám furt! :pankac: :dance: :dance: Paráda! Tak dnes si dej večer s manžílkem decku červenýho vínka ať se uvolníš a prokrví se ti hezky děloha a hurá pro miminko.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.14 09:05

@i.irenka @i.irenka Tyyyjooo no tak to je paráda. Třeba budou dvojčátka :pankac: :pankac: :pankac: Držím palce a dovez si to nejkrásnější miminko :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.6.14 09:11

@baluuu8 děkujíííí moc! jsem fakt šťastná :dance: :dance: :dance: :dance: ráno volal manžel, byli jsme domluveni, že když nic, tak mi nemá volat ať si nemusíme brečet do telefonu, měl volat v 8 na embriologii. 8.15 jsem to už nezvládla a volala mu, že teda konec a co budeme dělat dál a on nevěděl o čem mluvím, myslel si, že má volat až v 10 hod :) prostě nervy do poslední vteřiny. paní říkala, že ještě 9 kuliček bojuje do zítřka, což mi není moc jasné, protože v pátek nám říkali, že jich máme už jen 6 a nakonec jich je 2 + 9 další bojovníci, trochu mi ty počty nesedí, ale jsem spokojená, modlila jsem se za 1 kuličku a máme 2, to mi stačí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.6.14 09:15

@Lenka123456789 mrazí nám je po jednom, takže 2× transfer, to je paráda, fakt :dance: :dance: :dance: budu aspoň klidnější při prvním transferu, když budu vědět, že máme ještě jednu kuličku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.6.14 09:16

@i.irenka Manžel tě chtěla asi ještě trochu napnout… :mrgreen: :mrgreen: S těma počtama to teda taky úplně nechápu, ale třeba to někteří drobečci pak ještě rozjeli o víkendu a začali pěkně růst… Hlavně že máš dva miláčky, pro který si zítra můžeš jet… :srdce: :srdce: Necháš si zavést jedno nebo obě? :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
30.6.14 09:42

@baluuu8 v Heliose zavádí zásadně jen po 1, takže 1 a pro miláčka si pojedu až za měsíc, mám odkad kvůli tomu, že jsem měla tolik vajíček a doktor říkal, že by mi to mohlo snížit šance na uchycení, tělo si musí nejdřív odpočinout, ale po pravdě jsem ráda, další stresy v tomhle cyklu už bych nezvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.6.14 09:47

@i.irenka Jo vlastně, já zapomněla… No tak to je fajn.. Hezky se hodíš do pohody, užiješ si nějaký poslední mejdan a příští měsíc touto dobou už si pojedeš pro miminko… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.