Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka Nebreč…
Nic přece ještě není definitivní a pořád máte 6 bojovníčků a určitě v pondělí zbyde nějaký silák, kterého si odvezeš domů…
Moc na tebe myslím, držím pěsti a modlím se za tebe, aby to dobře dopadlo..
![]()
Irenko přesně tak. Do pondělka jsou dva dny a to určitě aspoň jedno vajucho vydrží.
Hlavně se nestresuj.
@baluuu8 nevolala, nemam chut ani silu
zitra v 8 rano mame dle rozpisu volat, tak tam zavola manzel.
@i.irenka Bude to dobré…
Moc moc moc držím pěsti a přeju ti, aby tam siláčci byli…
Drž se…
![]()
Holky tak mame dve kulicky
huraaa!!! a jeste mame zitra volat, treba se jeste nektera prida
brecim v praci na zachode, jsou to nervy, celou noc jsme nespali. holky dekuji za podporu ![]()
@i.irenka Irenkooooo!!!
Já jsem tak štastná za tebe!!!
Dnes je šťasný den, já to říkám furt!
Paráda! Tak dnes si dej večer s manžílkem decku červenýho vínka ať se uvolníš a prokrví se ti hezky děloha a hurá pro miminko.. ![]()
@i.irenka @i.irenka Tyyyjooo no tak to je paráda. Třeba budou dvojčátka
Držím palce a dovez si to nejkrásnější miminko
![]()
@baluuu8 děkujíííí moc! jsem fakt šťastná
ráno volal manžel, byli jsme domluveni, že když nic, tak mi nemá volat ať si nemusíme brečet do telefonu, měl volat v 8 na embriologii. 8.15 jsem to už nezvládla a volala mu, že teda konec a co budeme dělat dál a on nevěděl o čem mluvím, myslel si, že má volat až v 10 hod
prostě nervy do poslední vteřiny. paní říkala, že ještě 9 kuliček bojuje do zítřka, což mi není moc jasné, protože v pátek nám říkali, že jich máme už jen 6 a nakonec jich je 2 + 9 další bojovníci, trochu mi ty počty nesedí, ale jsem spokojená, modlila jsem se za 1 kuličku a máme 2, to mi stačí ![]()
@Lenka123456789 mrazí nám je po jednom, takže 2× transfer, to je paráda, fakt
budu aspoň klidnější při prvním transferu, když budu vědět, že máme ještě jednu kuličku ![]()
@i.irenka Manžel tě chtěla asi ještě trochu napnout…
S těma počtama to teda taky úplně nechápu, ale třeba to někteří drobečci pak ještě rozjeli o víkendu a začali pěkně růst… Hlavně že máš dva miláčky, pro který si zítra můžeš jet…
Necháš si zavést jedno nebo obě?
![]()
@baluuu8 v Heliose zavádí zásadně jen po 1, takže 1 a pro miláčka si pojedu až za měsíc, mám odkad kvůli tomu, že jsem měla tolik vajíček a doktor říkal, že by mi to mohlo snížit šance na uchycení, tělo si musí nejdřív odpočinout, ale po pravdě jsem ráda, další stresy v tomhle cyklu už bych nezvládla
@i.irenka Jo vlastně, já zapomněla… No tak to je fajn.. Hezky se hodíš do pohody, užiješ si nějaký poslední mejdan a příští měsíc touto dobou už si pojedeš pro miminko… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.