Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.6.14 20:46

Probiotika mi snad da az zjisti co to vlastne pestuju za bakterie. Ve stredu si mam volat. Hlavne mam strach o miminko at to vsechno broucek zladne. Asi je z toho unaveny uz anitak neradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.6.14 20:50

@Lenka123456789 Jo a Leni nejez sladkosti, jestli je jíš… Ani moc bílýho pečiva, raději celozrnný… Ani sladký nápoje.. Vyšším příjmem sacharidů se ty malý mrchy kvasinky množí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
30.6.14 20:50

@Lenka123456789 A neboj, brouček to určitě zvládne… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.7.14 08:16

Leni neboj, kdyby to bylo vazne, tak te ani domu nepusti, urcite to. staci jen prelecit a jedete zase dal :kytka:

manzel dnes naposledy volal do CAR a konecny pocet bublinek mame 4, jeste se jedne podarilo dozrat, jsem strasne stastna, vcera jsme si doma bouchli sampus :-)
hyperstimulak se mi rozjizdi, bricho mam jak v 5. mesici, cekam kdo se me zepta jestli nejsem tehotna, ale kaslu ma to, protoze ja letos budu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
1.7.14 08:22

@i.irenka To je super, že máte 4 kulinky. :srdce: :dance: :dance: :dance: No to si piš, že budeš těhotná, tak si to aspoň natrénuješ… Tak pořádně pij a ne jen ten šampus. :P :pankac: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.14 10:05

Děkuji holky snažím se dělat všechno co se dá. @i.irenka gratuluji to je parádička aspoň víš, že máte víc šancí a můžeš být klidná když se poprvé nezadaří, ale ono se zadaří. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
7.7.14 09:59

@baluuu8 ahoj Baluuu, tak já dnes dostala menzes, takže volám do CAR, mají mě objednat na kontrolu před KETem, těším se moc! :srdce:
co vy? taky teď máš termín očekávání měsíčků, že? třeba už nepřijdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
7.7.14 10:03

@i.irenka Jéé, gratuluju k mršce. :kytka: :D Tak šup šup do CARu a pro miminečko. :hug: Já čekám rudou každým dnem, měla jsem ovulku o 3 dny dřív, takže si úplně nejsem jistá kdy dorazí. Do FN jsem objednaná na 18.7. a pak už se dozvím co a jak. teď ještě musím ošéfovat odběr krve 3.dc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.14 12:13

To je paráda holky, že se to obrací k lepšímu. Irenko držím palce ať se miminečko uhnízdí a Tobě Baluu ať mrška nepřijde. :hug: :hug: :kytka: Jinak mě v těch vedrech parádně otíkají nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 09:33

@baluuu8 Baluu tak co už přijela mrcha? Doufám, že ne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.7.14 10:28

@Lenka123456789 Jj, už je od rána tady… :roll: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.14 10:32

@baluuu8 Neeeee. To je mrcha. :pocitac: :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :zed: By mě zajímalo čím to je. Když jsi zdravá a nejde Ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.7.14 16:32

@Lenka123456789 No mě by to taky zajímalo, Leni… :zed: Co se dá dělat, jdeme příští pátek na konzultaci do fakultky v Olomouci a hurá do druhého IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.7.14 17:15

@baluuu8 ahoj baluuu, hod to za hlavu, v pátek půjdeš na krev a příští pátek na kontrolu a třeba už dostaneš léky a návod kdy začneš a zase se posunete o mílový krok dopředu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
9.7.14 17:29

@i.irenka Jojo, včera jsem měla depku jak vrata, ale dnes už je to o. k. a těším se na příští pátek.. :-) A kdy ty si jedeš pro miminko? :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.