Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky džím vm palce. Včera jsem byla na screeningu dopadl dobře. Máme potvrzeného chlapečka.
Pořád kopal do ultrazvuku. Zítra jdu ještě na EChO. Už mám polovinu těhotenství za sebou letí to jako blázen. Pak dejte info co a jak budu se těšit na plodné zprávy.
![]()
@Lenka123456789 Jééé, Leni, moc gratuluju k chlapečkovi…
je to super a fakt to letí brutálně teda!
Jakpak se bude jmenovat? ![]()
Holky jméno ještě nemáme vymyšlené. Pořád se dohadujeme jaké se nám asi tak líbí. Ale pro holčičku máme. ![]()
@i.irenka píše:
@baluuu8 si pis ze budu davat info, prodlouzena kultivace bude nad moje nervy, ale aspon bude vetsi sance, i ldyz spis zas ocekavam tu horsi variantuproste se bojim. doufat a predstavovat si to nejhezcico vikend, klaplo plno sexu?
No to víš, že jsme o víkendu nezaháleli..
Ovulaci jsem ale nakonec měla až včera, tak jsem ráno přišla o hodinu později do práce, abychom to pojistili. ![]()
A co ty? Dnes OPU? Nebo zítra? Moc na tebe myslím.. No já věřím, že to budoiu velké nervy, vydržet tu prodlouženou kultivaci, ale ty to určitě zmákneš a pak už budeš mít miminko u sebe. Myslím na teeb, ať tě OPU nebolí a ať je těch díťátek co nejvíííííc!!!
![]()
@baluuu8 jste sikovni ![]()
dnes OPU a drzte se 30 vajicek
zitra volam kolik bylo zralych a kolik se oplodnilo. je mi.fajn jen to boli a dostala jsem do nedele injekce at se mi nerozjede HSS. transfer odlozen na pristi cyklus at si telo odpocine ![]()
@i.irenka Irenko tak to držím palce. My za sebou ECHO a dopadlo to dobře jen se miminko pořád vrtělo Dr. ho honila ultrazvukem a z vesela si kopal. Myslím na vás přeji aby jste prožívaly taky to krásně lumpačení v bříšku.
![]()
@i.irenka Týýý jo, ty jsi teda šikula, tolik vajíček vypěstovat…
Vůbec si nelam hlavu s tím, že transfer bude příští měsíc… Tělo se určitě musí zregenerovat po takovém výkonu. ![]()
Holky tak dnesni info - nakonec bylo 25 zralych vajicek, oni to podrobneji zkoumaji az pozdeji kolik je zralych a oplodnilo se 19. mam zas volat v sobotu. ten ubytek me desi
myslela jsem ze to bude ubyvat pozdeji v kultivaci a ne hned na zacatku, ale asi je to normalni
@i.irenka Irenkooo, no stress, tohle je úplně v pohodě…
Myslím, že 25 zralých vajíček je stále výkon hodný zlaté medaile. ![]()
@i.irenka Irenko neboj to by bylo a by z tolika vajuch nic nebylo. Jsou někteří co jich mají jen sedm nebo pět a vyjde jim to. Tak se neboj.
Hlavně buď pschicky v klidu ať máš pohodu.
Dekuji holky, ale bojiiim se moc, kdyz jsme se dozvedeli ten pocet a meli.se rozhodnout kolik jich nechame oplodnit, po spocitani to delalo skoro 40 tis i s prodlouzenou kultivaci, je to masakr a ja se strasne bala se rohodnout pro levnejsi variantu a rict treba nechte oplodnit jen 15 nebo 20. co kdyby vybrali zrovna ty spatne, vim ze bych si to ted vycitala a jit do toho vseho znova a zase cekat treba pul roku nez se telo a hlava da doporadku…vsak vite, snad jsem se rozhodla dobre, kdyz si predstavim kolik by to bylo kocarku a obleceni a vybavicky
chjo ![]()
@i.irenka neboj oni poznají které vajíčko je na to vhodné hledí na to denně. Káška co to dělá jede teba v noci oplodnit vajíčko, protože je na to vhodná doba.
Holku tak js svuj pokus vzdavam
dnes mame pokles z 19 na 6 a embriolozka rikala ze nejvetsi ubytek je mezi 3. a 5. dnem coz mame ode dneska do pondeli. rikala ze z tech 6 jich je i tak dost spatnejsi kvality, takze si ted rady brecim a nevim co dal ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď