Fertimed Olomouc 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.6.14 10:35

Holky džím vm palce. Včera jsem byla na screeningu dopadl dobře. Máme potvrzeného chlapečka. :hug: Pořád kopal do ultrazvuku. Zítra jdu ještě na EChO. Už mám polovinu těhotenství za sebou letí to jako blázen. Pak dejte info co a jak budu se těšit na plodné zprávy. :pankac: :pankac: :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
24.6.14 10:38

@Lenka123456789 Jééé, Leni, moc gratuluju k chlapečkovi… :dance: :dance: je to super a fakt to letí brutálně teda! :pankac: Jakpak se bude jmenovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
24.6.14 12:47

@Lenka123456789 Leni gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.14 14:21

Holky jméno ještě nemáme vymyšlené. Pořád se dohadujeme jaké se nám asi tak líbí. Ale pro holčičku máme. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.6.14 14:22

Děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
25.6.14 06:40
@i.irenka píše:
@baluuu8 si pis ze budu davat info, prodlouzena kultivace bude nad moje nervy, ale aspon bude vetsi sance, i ldyz spis zas ocekavam tu horsi variantu :-( proste se bojim. doufat a predstavovat si to nejhezcico vikend, klaplo plno sexu? :-)

No to víš, že jsme o víkendu nezaháleli.. :mrgreen: Ovulaci jsem ale nakonec měla až včera, tak jsem ráno přišla o hodinu později do práce, abychom to pojistili. :P
A co ty? Dnes OPU? Nebo zítra? Moc na tebe myslím.. No já věřím, že to budoiu velké nervy, vydržet tu prodlouženou kultivaci, ale ty to určitě zmákneš a pak už budeš mít miminko u sebe. Myslím na teeb, ať tě OPU nebolí a ať je těch díťátek co nejvíííííc!!! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.6.14 15:22

@baluuu8 jste sikovni :-)

dnes OPU a drzte se 30 vajicek :-) zitra volam kolik bylo zralych a kolik se oplodnilo. je mi.fajn jen to boli a dostala jsem do nedele injekce at se mi nerozjede HSS. transfer odlozen na pristi cyklus at si telo odpocine :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.14 18:43

@i.irenka Irenko tak to držím palce. My za sebou ECHO a dopadlo to dobře jen se miminko pořád vrtělo Dr. ho honila ultrazvukem a z vesela si kopal. Myslím na vás přeji aby jste prožívaly taky to krásně lumpačení v bříšku. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
25.6.14 20:04

@i.irenka Týýý jo, ty jsi teda šikula, tolik vajíček vypěstovat… :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :hug: Vůbec si nelam hlavu s tím, že transfer bude příští měsíc… Tělo se určitě musí zregenerovat po takovém výkonu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.6.14 10:35

Holky tak dnesni info - nakonec bylo 25 zralych vajicek, oni to podrobneji zkoumaji az pozdeji kolik je zralych a oplodnilo se 19. mam zas volat v sobotu. ten ubytek me desi :-( myslela jsem ze to bude ubyvat pozdeji v kultivaci a ne hned na zacatku, ale asi je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
26.6.14 10:37

@i.irenka Irenkooo, no stress, tohle je úplně v pohodě… :hug: :hug: :hug: Myslím, že 25 zralých vajíček je stále výkon hodný zlaté medaile. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 12:32

@i.irenka Irenko neboj to by bylo a by z tolika vajuch nic nebylo. Jsou někteří co jich mají jen sedm nebo pět a vyjde jim to. Tak se neboj. :* Hlavně buď pschicky v klidu ať máš pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.6.14 15:17

Dekuji holky, ale bojiiim se moc, kdyz jsme se dozvedeli ten pocet a meli.se rozhodnout kolik jich nechame oplodnit, po spocitani to delalo skoro 40 tis i s prodlouzenou kultivaci, je to masakr a ja se strasne bala se rohodnout pro levnejsi variantu a rict treba nechte oplodnit jen 15 nebo 20. co kdyby vybrali zrovna ty spatne, vim ze bych si to ted vycitala a jit do toho vseho znova a zase cekat treba pul roku nez se telo a hlava da doporadku…vsak vite, snad jsem se rozhodla dobre, kdyz si predstavim kolik by to bylo kocarku a obleceni a vybavicky :-( chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.14 17:07

@i.irenka neboj oni poznají které vajíčko je na to vhodné hledí na to denně. Káška co to dělá jede teba v noci oplodnit vajíčko, protože je na to vhodná doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.6.14 11:07

Holku tak js svuj pokus vzdavam :-( dnes mame pokles z 19 na 6 a embriolozka rikala ze nejvetsi ubytek je mezi 3. a 5. dnem coz mame ode dneska do pondeli. rikala ze z tech 6 jich je i tak dost spatnejsi kvality, takze si ted rady brecim a nevim co dal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.