Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@i.irenka Tak přísaháme!
![]()
To si piš že budem!
A budem si to všechno náležitě užívat! ![]()
Jasne to by bylo aby mimco nebylo. Letos musite jit do toho se mnou
![]()
@Lenka123456789 No jasný, a od tebe budeme s Irenkou pak odkupovat hadříky na mimča, až z nich tvůj prcek odroste… ![]()
@baluuu8 ahoj mám mírný zanět tak zavádím tabletky. Nevím kde jsem k nemu přišla. A co ty nového?
@Lenka123456789 Já pořád nového nic, čekám na ovuli…
A ty se teda brzo uzdrav…
Na jak dlouho máš ty tabletky?
@baluuu8 mám jednu na noc a je jich tam dvacet takze ještě dlouho.
ale asi to nedoberu všechno.
Tak co děvčátka?
Jak se máte? Leni už jsi v pohodě? A Irenko co ty?? ![]()
@baluuu8 víš se co mi stalo? Sestřičky mi daly špatné léky tak jsem zaváděla to co se mělo polikat. Tak po včerejší kontrole jsem začala s léčbou znovu. Miminku se naštěstí nic nestalo
tak jsem ráda. Jen to svědění mě přivádí k šílenství
tak snad zítra bude líp.
Včera jsem to obrečela.
A co ty kočičko a co štěňátka? ![]()
@Lenka123456789 Jéééja, to jsou poplety teda ty sestřičky..
Hlavně, že jste oba v pořádku.
Neboj, teď už prášky určitě brzo zaberou a bude dobře..
Já už jsem jedno štěňátko odvezla do nového domova.. A má se tam moc dobře, skoro ani neplakal, tak jsem moc ráda.
Tuto sobotu přijedou dvě rodiny si pro štěňátka.. Takže mi ta drobotina ubývá…
Jsou to miláčci, budou mi chybět..
Jinak jsem dnes 1.DPO, tak začíná opět modleníčko modlení…
![]()
@Lenka123456789 A to ve Fertimedu? Nebo už tam nechodíš a chodíš ke svýmu gynekologovi?
@baluuu8 ve fertimedu to popletli. Nejhorší je to svěděni. Držím Ti palce kdyz to vyjde tak to bude Březňátko? Držím palce ať se už konečně zadaří.
Ty jsi tak hodná, že jsi se postarala o štěňátka máš nějakou fotečku jak teď vypadají?
![]()
@Lenka123456789 To víš, že mám fotky… ![]()
Jednoho pejska (toho bílého) jsem v sobotu odvezla do nového domova.. Zítra vezu hnědou holčičku.. V sobotu si přijedou pro blondýnku na hnědýho kluka a černýho pejska si paní odveze hned jak se přestěhuje.. Chjo, budou mi moc chybět, miláčci… ![]()
To svědění určitě brzo přejde..
Vydrrrrrž… ![]()
No to březňátko bych brala.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.