Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lenka123456789 jeee gratuluji, uz tam je normalne clovicek
takze uz poslouchej hezkou hudbu a obcas miminu precti nejakou pohadku ![]()
@i.irenka hudb si obcas pustime, ale na pohadky je jeste brzy. Na ty se spis koukame. Ja neverila svym ocim jak rychle roste milacek nas. 24.4. jdu na screening.
@Lenka123456789 a ja jdu 24.4. na prvni konzultaci do noveho CAR ![]()
Ahoj Leni, ale joo, já sem chodím… Jen jsem nějak bez nálady a nemám chuť psát… ![]()
@Lenka123456789 Leni myslim.ze to mame s Baluuuu stejne, nic se nedeje, nadeje v nedohlednu a tak neni co psat ![]()
@baluuu8 me taky, inseminace nevysla v patek jsem to dostala, jen jsem se utvrdila v tom ze to vzdavam
jasne ze postupujeme dle rad kliniky dal, ale uz to beru spise jako lecbu chripky, nic neocekavam:-(
@i.irenka A vy teda jedete na tu konzultaci do Brna příští týden? A kdy bys chtěla začít stimulovat?
Já jsem to dostala v neděli, taky bezva…
Ve středu jdu na imunologii, tak snad bude vše v pořádku…
Holky držím Vám palce. Zítra jdu na kontrolu tak snad je vše ok. Holky co se takhle snažíly tak to vzdaly a najednou to šlo. Možná je po psychické stránce.
Až budete těhu tak zase budete mít strach o prcka. Já mam pořád strach po poslední zkušenosti to z hlavy nejde pustit ven. Ale držím vám palce. ![]()
@Lenka123456789 Já ti Leni taky moc držím palce, aby jste byli oba s miminkem v pořádku. ![]()
@baluuu8 dekuji jsi moc hodná. Hlavně se držte jednoho krásného dne to přijde jste silné zdravé holky. Mě celkem dost pomohlo na psychiku cvičení. Cvičila jsem dvě hodiny týdně. Sice ze mě lilo jak z vola, ale ted mi to chybi. Ta hudba a ten kolektiv atd. Zkuste neco takového a navic vám ted pohyb jen prospěje. Já měla po cvičení úplně jiné výtoky než před tím. Třeba cvičíte já nevím.
Ale doktoři to neříkají jen tak, že to prospěje i cévám, srdci, atd.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.